Запознайте се с Vision iV - електрическото бъдеще на Skoda

Концептът е с мощност 306 конски сили и пробег 500 км
35
Запознайте се с Vision iV - електрическото бъдеще на Skoda
Снимка: Skoda

Концептуалният Vision iV на Skoda показва какво бихме могли да очакваме от бъдещите електрически модели на чешката марка. Концептът, показан в Женева, е с размерите на Kodiaq и с форми на купе, като дългият 4,66 метра кросоувър е качен на платформата MEB на VW.

Мощността на електромобила е 306 конски сили, електромоторът задвижва четирите колела, а пробегът с едно зареждане е 500 километра, като 80% от капацитета на батерията може да бъде зареден за 30 минути.

Дизайнът на интериора показва нов подход в сравнение със серийните модели на Skoda – арматурно табло на няколко нива, голям централен дисплей и минималистично оформление на голяма част от останалите елементи в кабината.

Липсата на тунел за трансмисията в купето позволява "освобождаването на много място", според Skoda, а в жабката има възможност за безжично зареждане на мобилни телефони.

Vision iV "показва електрическото бъдеще” на Skoda и този концепт е много по-близо до серийните електромобили в сравнение с концепта от 2017 Vision E.

Още информация и снимки четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: SkodaженеваVision iV
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малко ме съмнява баш Шкодилака да изкарат свестна електричка, но... да видим. Може пък да сложат двигател от Рено и окачване от Вагинкa: тогава ще им се получи да правят само тенекиите.
4
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Виждало ли си ел.кола бе ***??????"Пъпеш, информацията за даден продукт се представя в крайни стойности. За еди какъв си интервал от време продуктът се зарежда от минимум до максимум.
3
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на колко човека у нас това чудо ще е по джоба?
2
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"като 80% от капацитета на батерията може да бъде зареден за 30 минути."Някакви странни данни ми съобщавате. Да бяхте написали, че за 40 минути се зарежда до 100%, какви са тези 80% за 30 минути? Кой смята капацитета така?
1
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е в Чехия, а у нас... 4 тона суджук!