Мъск представи бронирания си пикап с... чупливи стъкла

Cybertruck не се хареса на потребителите
22 ное 2019 22:20, Нели Христова
75
Мъск представи бронирания си пикап с... чупливи стъкла
Снимка: Reuters

От 6 години изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск обещава на феовете електрически пикап и той вече е факт. Както и е факт, че тези 6 години са напълно пропилени от дизайнерите на марката, защото със сигурност това е най-грозният автомобил, който се появава в последно време. На това мнение са повечето потребители в Twitter, които не спестиха критиките си по адрес на външния вид на Cybertruck (както ще се казва моделът). Пикапът отнесе и солидна доза подигравки заради "бронираните" му стъкла, които се... счупиха по време на премиерата.

А машината беше представена от самия Мъск, който обяви, че пикапът на Tesla трябва кардинално да промени силите в сегмента, като едно от основите оръжие е r;ekkf екстравагантният подход към дизайна. Според милиардера, сегашните пикапи, изглеждат като близнаци и ако им махнеш емблемата, те няма да се различават един от друг.

При пикапа на Tesla тази опасност е избегната, като Cybertruck прилича на автомобил, избягал от снимките на научно-фантастичен филм. При това, първият екземпляр, показан пред публика, беше подложен на какви ли не издевателства (удари с тежки чукове, например), а Мъск заяви, че той издържа и на изстрели от огнестрелно оръжие с калибър 9 мм.

Още за новата играчка на Мъск четете на сайта на Automedia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: TeslaИлон Мъскcybertruck
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Както и е факт, че тези 6 години са напълно пропилени от дизайнерите на марката, защото със сигурност това е най-грозният автомобил, който се появава в последно време."Направо детронира Фиат Мултипла.
35
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
вижте клипчета в тубата пикапът наистина е извънземен.Най-слабата версия спокойно се дърпа от 0 до 150км/ч с бмв м5 от 2010-та.И не му се дава.А е камион всъщност.Шевролер форд и тойота предлагат параходи на въглища в сравнение с това за 30-40 к долара.Обикновено са с 6 цил мотори доста анемични.Дизайнът не е мръднал 25 год само сменят фаровете.А тоя ...няма такъв
34
4
 
15
 
! Отговори
тТт преди 4 години
Моите щерки, които са на 8 години, ще нарисуват по-хубав дизайн на този LEGO пикап! :)
33
7
 
5
 
! Отговори
от 37 преди 4 години
"Мъсковия" джип няма "двигател". Аман бе!" - да поясня за селяните, понеже явно не разбраха: Научете разликата между "двигател" и "електромотор". Теслите нямат "двигатели"
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човека не е добре.
31
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 25"Рашковците поне първо направете Какъвто и да е пикап (дизел бензин на въглишта ) второ докарайте мощноста на двигателя колкото на Мъсковия" "Мъсковия" джип няма "двигател". Аман бе!
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
демек брониран, ама като скапе батерията, какво ще прави? ще трябва да слезе на колонката да го зареди!
29
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Марк 2 ще има и радар с огнемет за засичане и екстермениране на ниши форми на живот като комунисти ,*** и журналисти
28
2
 
12
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Ей туй е Тисла!
27
4
 
12
 
! Отговори
Динку преди 4 години
Аве аз с БТР а тоя шъ го прая да умирга
26
1
 
15
 
! Отговори
Социопат преди 4 години
Тоя пикап за банки, военни или мутри ли е правен или скоро идва апокалипсиса?Модел 2 ще е с къртечници,огнехваргачки и ръкети земя -земя...
25
3
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Движи ми ***...надолу
24
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рашковците поне първо направете Какъвто и да е пикап (дизел бензин на въглишта ) второ докарайте мощноста на двигателя колкото на Мъсковия па се обаждайте от ру KOЧИНATA си ...ПП на мен пикапа неми хареса и не бих дал и един лев за него Но света има нужда от мечтатели и новатори като Мъск който го движат напред ..
23
2
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
До 21Алооо Джеки, може да се мечтае и за летяща чиния! И това ли щи е проблем, или пpocто те тресе нервата?
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ще го оправи след първия търговски провал.
21
4
 
16
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Разни американофилчета пишат глупости.Представям си тая поцинкована ламарина ако беше руска какви коментари щяхме да четем
20
8
 
9
 
! Отговори
.. преди 4 години
Алооо *** я влезте в бъдещето то *** само за WV golf 2 си мечтае..
19
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Супер е пикапът. Този дизайн ще надживее всичките си критици, подобно на Джип Вранглер и Г-клас и ФВ Бийтъл, които в началото също не са били харесвани от масата (простолюдието).
18
1
 
16
 
! Отговори
АнониМ преди 4 години
Поразителна прилика с Maserati Boomerang 1972 . Съществувала само като модел /консепт/ и още тогава изоставена и забравена като изключително некадърен и грозен дизайн .
17
2
 
13
 
! Отговори
Стар киноман преди 4 години
Cybertruck наистина прилича на автомобил, избягал от снимките на научно-фантастичен филм....... само че от филм сниман през 70-те . Наистина . Пуснете в Гугъл futuristic-concept-cars-of-1970-80s. и ще видите от къде наш Елончо черпи вдъхновение . Особено пък след като Starship на същия Езобретател е копиран 1:1 от ракетата на Жул Верн в романа му " От Земята до Луната ". А може би Жул Верн е плагиатствал от Мъск ? Не го е срам ......