14

Анонимен

преди 8 години

Каквито родителите - такива децата.Ип реди някой да е казал, че днешното общество няма "ценности", имайтеп редвид, че родителите на днешните абитуриенти са хора родени, израстнали и възпитани по време на соца...

13

Ех

преди 8 години

колеги,тези прогнози как индивидите с джиповете ще се редят пред офиса му,може да се случат в друга държава!Тук който е имал късмет майка и татко да са баровци,така и си продължава!

12

dk

преди 8 години

такава им е ценностната система за съжалениемоделите им са *** ,арогантни,груби с шкембета и бради,гологлави и успели да се докопат до богатство и пари,с празни кратуниима все пак по няколко деца от клас и възпитани,образовани и добре че те крепят все пак обществото

11

Без

преди 8 години

За съжаление такива ... възпитаме. Руско-Америкамски мутренски преход. В Европа сме само на карта. Тъжно.

10

Анонимен

преди 8 години

Мен лично не ме трогна особено тази история, повече изглежда като опит на жената да се изтъкне, особено по начина, по който е написано. Най - вероятно е от тези лелки, за които наистина това е върха на живота, но за момчето сигурно е безразлично. Но е явно, че е добре възпитано- родителите му можеха да затънат в кредити или, ако са по- нахални да изнудят някой познат да го закара. Това е ценното в историята, а че масата завършващи са *** не е нищо ново.

9

Анонимен

преди 8 години

Про руска *** имаща нужда от наркомани и диваци

8

Анонимен

преди 8 години

Тези младежи,от Марс ли са паднали ? Не. Това са българи,част от обществото ни.Такива каквито са и пишещите тук/вкл. и аз/. Освен това-децата винаги подражават на родителите си.Това е грозната истина,независимо дали ви харесва или не.

7

Бял Данъкоплатец

преди 8 години

Момченца с направени веждички,момиченца на 19 с вид на стари моми вече.........А едните и другите не могат да си избършат сами дупетата като се изakат сутрин.Не могат да чукат,еректилната дисфункция е все по-срещано явление сред тийн ''мачовците'' на съвремена България.Във всеки фитнес редом с добавките под масата се продава и камагра за да може съвремените гъзари с айфони да вдигат прилично самолета.Всичко това пак резултат от инфантилизацията на уж зрели вече мъже и жени.

6

ВТФ????

преди 8 години

Защо не разкажете за децата, които се отказаха от луксозните дрехи и дариха парите за благотворителност, а тиражирате някаква жалка историйка тип "една жена разказа"?

5

Симеон

преди 8 години

Едва ли може да се коментира. За пореден път се уверявам, че за съжаление по-големи ЖИВОТНИ от хората няма. Най вероятно точно това момче е най-умното в класа и със знанията и уменията дразни другите "УСПЕЛИТЕ". На добър път момче, вярвам, че такива като теб успяват.

4

Нищо...

преди 8 години

*** бол - то всичко се връща. Сигурен съм момчето ще се смее последен, докато "съучениците" му сервират поръчката в Макдоналдс след 10на години..

3

Анонимен

преди 8 години

Споко, след 5-6 години тези с джиповете ще се редят със CVта пред неговия офис ...

2

Анонимен

преди 8 години

Абе цялата тази работа покрай баловете така се е изродила, че нямам думи! От празник по случай на завършването се е превърнала в ромска сватба, че и по-зле. Да не говорим, че винаги съм се чудила на какво чак пък толкова се радват? На това, че половината ще са безработни или ще работят за 500 лева, а другата половина ще мият чинии в чужбина за да могат да се плащат следването? Голям повод за радост, наистина!

1

SA

преди 8 години

Такава е днешната младеж,за жалост-за това ги меря с памперси о 9-я етаж,че да свикват!!