11

Анонимен

преди 9 години

В тая държава изобщо закони има ли? Или те важат само за някои?

10

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера какво мисли т.н. власт в лицето на др. БОРИСОВ и сие? Колко още наглост и простотия трябва да видим от амуджите за да се вземат мерки да спазват правилата и да не бъдат хранени от работещите българи? Могат да се вземат малко но много ефективни мерки за да може етноса да не струва 4.5 милиарда на бюджета. Защо не се прави? Омразата и погнусата към тях е огромна и един ден ще пламне разрушително за обществото. Тогава ли ще се взимат мерки когато ще е много късно?

9

ШибиРиби

преди 9 години

А бе я коня на суджук.

8

Гуфи

преди 9 години

Мда, и следващия път Москов като си отвори устата, пак ще го заклеймят от БХК и ДПС. А ако това не са скотове...

7

ha ha

преди 9 години

къде е видеото?

6

Анонимен

преди 9 години

Къде са представителите на този етнос, агента Павел и шлякатарника Илиев?много ми се иска да срещна Илиев, сърбят ме ръцете за...разговор.

5

HANNS GRUBER

преди 9 години

В АНГЛИА ИМА ЗАКОН--АКО НЯКОИ НЕ СЕ ГРИЖИ ЗА КОЕТЕ СИ//ВЛИЗА В ЗАТВОРА.ИЛИ МУ СЕ КОНФИСКУВА ЦЯЛАТА СОБСТВЕНОСТ И ВСИЧКИ ЖИВОТНИ.ДА СЕ КОНФИСКУВАТ ЖИВОТНИТЕ ОТ ВСИЧКИ КАФЯВИ ХУМАНОИДИ, И ДА СЕ ДОКАРАТ ВСИЧКИ КОНЕ В НАЦИОНАЛНАТА СПОРТНА БАЗА ЗА КОНЕ И КОННИ СПОРТОВЕ ''ХАН АСПАРУХ'' .

4

Анонимен

преди 9 години

Докато обществото ни е разделено между русофили и русофоби, между комунисти и антикомунисти, между проевропейски и антиевропейски настроени, в същото време някакви неграмотни *** крадат, грабят, малтретират хората, които ги хранят и лекуват безплатно! Тази *** не се съобразява и не спазва никакви закони, но въпреки това държавата ги толерира и така ги кара да се чувства още по-недосегаеми! Не се ограничава размножаването им, а средствата за тяхното издържане нарастват постоянно!

3

ТОТО

преди 9 години

Животните имат душа - вие не!Кога ще се самосезира прокуратурата????

2

Патриот

преди 9 години

Коне и каруци в София 2015 година.............................................25 години американско робство ни върна 250 години назад!

1

Тежко

преди 9 години

Аз като ви казвам, че от това племе никога нищо хубаво не излиза и няма да излезе....