179

до 489

преди 9 години

Тая партенка вече не е актуална--даже БАН я отхвърли преди две години---никакви доказателства.А доказателствата че американците ни съсипаха София --има.И не си единствения ти софянец тук--аз съм кореняк---но за разлика от теб,знам историята на градът си.А София в момента е бунище--благодарение на европейските препоръки и американската окупация---*** бол по улиците,наркоманите вече не се крият,педофилите стоят около училищата и чакат поредната си жертва,клубовете са пълни с пияни младежи т.н.

178

citizen

преди 9 години

Аз не съм русофоб. Аз за разлика от теб, мога да пиша на руски и обичам руски книги. Това не значи, че ще седна да бълвам небивалици само защото в комунистическото училище са ми набивали в главата пропагандни лозунги.А по нас са стреляли както американци, така и руснаци. Може да се разходиш до Балчик и да посетиш паметника на артилерията.

177

Анонимен

преди 9 години

До citizen А вие русофобите не сте ли жалки.Вчера се навършиха71 години от най-тежките бомбардировки над София.На 30 март, 1944 година 450 британски и американски бомбардировачи извършват една напълно безсмислена, но кървава и жестока бомбардировка над София, в загиват хиляди цивилни столичани.Според Чърчил За да падне България трябва да падне само София.Тя трябва да бъде изравнена със земята и в развалините и да се засеят картофи.

176

Анонимен

преди 9 години

Eлке ***, ти някога ходила ли си на маникюр?Ти си бедна църковна мишка и за това не подкрепяш Путин!))))

175

citizen

преди 9 години

"Зависимост" е относително понятие. Всеки е зависим от нещо. Това обаче не е извинение да се самоунижаваш.Българските русофили и комунисти са най-жалките създания и ***.

174

менделеев

преди 9 години

До gtfМного си бос , урана е в тракийската низина и е в огромни количества.Освободителите дупчеха Тракия и със солна киселина вадеха уран.Затова сега в пловдивска област има толкова много болни от рак.Благодарим ви за това "братушки"!

173

Анонимен

преди 9 години

Одисей-------тая статистика си я заври....Отиди лятото на морето и това го разправяй на работещите там--ще те направят див и щастлив....За много Българи сезона на морето е основно препитание--не само за местните....И нашите"политици" НЯМАТ право да ги оставят без работа и хляб---само за да угодят на американците.продажни сте--затова и масово ви мразят хората--включително и теб....А от"западните"туристи пропищяха не само у нас--а и по целият свят......

172

демократ

преди 9 години

Който е против на Инч Хай-педя човек, е при Немцов,Качински,Френския петролен бос,Политковская....Те взаимно се крепят и всяват страх у руския народ и цял свят. Трупат милиарди с ограбване на зависими руски колонии и водя успешно хибридна война чрез нацитата в Европа.

171

gtf

преди 9 години

До руски *** кво, като има уран ..в пъти по-добре да дупчиш за уран в планината, отколкото да дупчиш за шистов газ в 'житницата'. Една добра политика и национална стратегия би използвала залежите за производство на евтина ел. енергия, която е по-щадяща пориродата дори от част от веи. Да не забравяме, че българин е измислил начин унищожава радиоактивен ***. Политици нямаме - само послушковци.

170

до 466

преди 9 години

Аз също щях да бъда за Путин , ако живеех в Русия...все пак животът ми е мил.

169

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1--------само че тия"западни" туристи са гола вода бе....Чакат 40 стотинки да им върнеш--а братушките са лайф.......и стига се опитва да промиваш мозъците тук---цял свят знае,че руснаците са най-готините туристи.Затова и много държави махнаха или опростиха визите за тях---даже в Шенген--само ние се задоволяваме с потупване по рамото........***

168

ИВАНОВ

преди 9 години

До Анонимен : Е ,НА НАШИТЕ ПРОДАЙМАЙКОВЦИ ИМ СЕ ИСКА 90 % ОТ ХОРАТА В РУСИЯ ДА СА САМО БОГАТАШИТЕ И ЗАТОВА УПОТРЕБЯВАТ ДАЖЕ ДУМИЧКАТА "ПРОДЪЛЖАВАТ" ! КАТО ЧЕ ЛИ РУСКИЯТ НАРОД ЗА ТЯХ НЕ СЪЩЕСТВУВА ! ДОНЯКЪДЕ Е ВЯРНО ,ЗАЩОТО ЖЕЛЮВЦИ ,ФИЛИПОВЦИ ,КОСТОВЦИ , ЙОРДАНОВЦИ И ПРОЧИЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ,НАПРАВИХА ТОЧНО ТОВА-ДА НИ КОНФРОНТИРАТ С РУСИЯ !

167

Анонимен

преди 9 години

НЕ само богатите вярват на Путин---рейтинг 86% ............а практически цялата държава.

166

руски трол

преди 9 години

В България има уран за 800 години напред за целият свят.Затова руснаците искат да завземат България и да я надупчат за уран.Тогава българите ще светят денонощно и няма да им трябва ток.Бъркаш си в носа и светиш!

165

проруски трол

преди 9 години

Тука много колеги се възмущават от това, че сме много, задружни сме и задружно сме слагали плюсове и минуси. Така е. Много сме, задружни сме и наистина сме солидно платени. Хората уважават таланта и труда ни и ни плащат, а не като *** ***, да се мъчим да съчиним някой бълвоч за почерпка хавбургер и кола. А и да се *** в подкрепа на истинския човек Путин е кеф. Предполагам, че не е така ако драскаш за шимпанзета и триполови. Смяната ми свърши. От мен лека!

164

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са доверчиви хора, те нямат омраза в сърцето си,в допълнение Русия е богата страна - ако не ти потръгне в големитеградове винаги можеш да отидеш в Сибир, където нефт, злато, диамантибуквално са под земята. Та да се върнем, руснаците повярваха на простотиитена САЩ за демокрация и т.н. и бяха излъгани.Както има една приказка - мъжко дупе се е** един път. Повечето шмекери отдавнасе изнесоха и си харчат милионите напечатани $$$. Сега руснаците вярват на себе си.

163

знайко

преди 9 години

до.анонимен.456.ти четеш ли че е отменила поръчката за последния модел?или спиш?

162

Йосиф

преди 9 години

И мене така ме подкрепяха, докато един ден .....

161

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 456Задача за домашно - провери кои марки коли имат производство в Русия .

160

Шоп

преди 9 години

Богаташите в Русия имат нужда от нови крепостници, за да си вдигнат падналите доходи. И българските полезни идьоти - русофилите, им помагат.