47

antikomunist

преди 7 години

До НякойDA da da... no trjabva da se glasuva, sastoto ima pone 4 malzinstveni partii dragi sunarodnizi...

46

До аз

преди 7 години

Минималната ти заплата не топли повечето българи бре!!!!! Никой не се съобразява, че днес или вчера е вдигната МРЗ , трябва да се намерят лостове тези бг "бизнесмени" да ги заебе вдигането на МРЗ и да вдигнат заплати!Аз съм на една и съща заплата когато МРЗ беше 350 и сега когато е 460!

45

Анонимен

преди 7 години

Известно е че Румен Радев беше лобист на Руски интереси. Това е отговора. Тези поръчки ще бъдат обявени за "изправни". Това е отговорът.

44

А Н Т И

преди 7 години

Не се радвайте, че са увеличили и ще увеличат(обещават) заплатите.Гледайте цените.А те стават все по-високи, за съжаление.

43

да докладват

преди 7 години

А къде е мястото и каква е ролята на Румен Радев при подготовката и вземането на решение за обществените поръчки. Там е въпроса.

42

Анонимен

преди 7 години

Скандално е служебното правителство да се намесва в предизборната борба с евтини акции. Какви са тези проверки, какви са тези констатации? Има си закон и оторизирани органи, които извършват проверките и съставят актове за констатирани нарушения с всички последици. Зам. министрите на Нинова са полуграмотни и некомпетентни, но пък изпълняват всякакви нелепи поръчки. Срам!

41

Някой

преди 7 години

Нима не разбрахте за последните 25 години че всички са еднакви.Няма ГЕРБ няма БСП. А и тук във форума сте едни и същи едните яли до вчера с ГЕРБ другите ще ядете от утре БСП а за горкия народ един голям ...

40

аз

преди 7 години

До АнонименМалко е пресилено да твърдиш, че няма никакви кражби! Но, за другото, си прав!

39

Анонимен

преди 7 години

ОТ ГЕРП СА ЗА СЪД ЗАЩОТО НЕ ОСЪДИХА НИКОЙ ОТ ПРЕДИШНИТЕ.

38

аз

преди 7 години

До До 34Имаш си работодател! Искай от него да ти повиши заплатата! А на ББ трябва да благодариш, че увеличи минималната заплата - та сега да ти плащат поне 460 лв! Че при Орешарски беше със 100 лв надолу!

37

Анонимен

преди 7 години

До БОЙКО КОМУНИСТ 44Червения *** пак пусна в ход фабриката за фалшиви новини. Няма никакви кражби , а празни приказки на скритата лимонка на БСП , царедворецът Герджиков . Кой крив кой прав се решава от съда , а не от подмазвачите на БКП-БСП .

36

Анонимен

преди 7 години

Абе някой от вас има ли идея как се прави пълна ревизия . Това е прах в очите. За пълна ревизия на всички министерства трябват месеци, както и огромен екип от специалисти. Ясно е че това е предизборна кампания и на края няма да има осъден.

35

аз

преди 7 години

До АнонименНаистина - правителството на Герджиков си е поставило за цел да удари максимално по всички конкуренти на БСП и ДПС! На практика това си е един нов "Костинброд"! Спрели били 100 поръчки?! Оказа се, че общия брой поръчки е само 82! Как са спрели 100, тогава?! После се оказа, че дори и 82 не са спрели - а, на практика, само 9! ДЕВЕТ! Като едната - за това, че имало само един кандидат?! Какво да направи комисията в такава ситуация?! А и - в предвид стоката - е нормално да е един!

34

до До червените

преди 7 години

Към електората на Герб ли се обръщаш, защото по-големи доказани наследствени комунисти от Герб няма!

33

БОЙКО КОМУНИСТ

преди 7 години

Браво точна така.... пълна ревизия на всички крадци,трябва да ги гоним до последно

32

Анонимен

преди 7 години

През лятото опашката за Гърция започва от Дупница, а там не е евтино, по големите вериги не можеш да си намериш място

31

До червените

преди 7 години

Погледнете през прозореца чакам да ме фърлите торба с пари,спешно са необходими за фащане на ТЛФ измамници,за терористи емигранти,герберисти , и там за каквото се сетите, аййййдййййииии хвълайте баааа!

30

До 34

преди 7 години

Аз не помня да съм живял при Бсп толкова мизерно както сега при Герб!Сега заплатата ми стига точно за десетина дена, едва оправям разходите на дечицата, това градина, облекло...!Какво ми говориш глупости! Заплатите не са мърдани откакто е дошъл Борисов на власт!

29

Анонимен

преди 7 години

БСП власт не връща по евтино е вместо избори да се трошат главите на хората по площадите

28

Пф

преди 7 години

До всички визиращи БСП - никой не оборва това, сега говорим за ГЕРБ и служебния, това е темата не разводнявайте с типични Бойковизми!