69

Анонимен

преди 8 години

Само за информация-миналата година лятото работих в хотел в Гърция за 3 месеца,като работата ми беше само да отсервирам масите от ол инклузива - заплата 700 евро.И те се държат ужасно с персонала в началото,но само до момента,когато те видят,че бачкаш и се променя цялото отношение.А тук им правят оборот за десетки хиляди,подхвърлят ти стотинки и се държат с теб като подметка разни прости и необразовани селяци-наши момчета,бизнесмени.

68

Ура за Бг-то

преди 8 години

Тоатален разпад на държавата!!!!!! А Пожарникаря обещаваше светли бъднини!

67

Анонимен

преди 8 години

Ако на заплатите в България се появи една нула отзад, то на БВП на България ще се появи тази нула.

66

Анонимен

преди 8 години

Много добре. Хората се усетиха и никой не иска да работи без пари и да му се подиграват разни палячовци-мутри и уредени куманизки прости ченгенца,вживяващи се като бизнесмени.

65

До факт

преди 8 години

Както не вярваш на статията, така и не вярвай на коментара! Истината е някъде по средата!!

64

Анонимен

преди 8 години

До 101..да произвежда какво къде и за кого..тези които можехме да го правим го правим ама не в онази територия...хахаха..

63

B

преди 8 години

Ела виж на Кипър дали руснаците нямат пари тая година 40% повече туристи.Целия остров е плажна ивица фас от цигара не съм видял,вода кристал 7.50 2 шизлонга с чадър 2% платена зона 98% свободна всеки плаж безплатен интернет.7 години съм тук незнам какво е диария.Ама през два дни слушам от клиенти колко е зле България.2003 бях на черно 270лв заплата и бонуси.Не мерси даже много закъснях да се махна от там.

62

до 100

преди 8 години

***, разберете един път завинаги , че доходите на българите са свързни право пропорционално с плащанията към заемите и лихвите към МВФ, а те всяка година растат!-***, разбери веднъж завинаги, БГ няма заеми към МВФ и нищо не расте!

61

Анонимен

преди 8 години

До фактA be ne6tastnik, kogo se opitva6 doa laje6!! Gerbadjioioska svionqo!!!

60

до 93

преди 8 години

На заплатите по морето им липсва една нула отзад.Всъщност на почти всички заплати в България им липсва тази нула отзад.--На произведения от българина БВП на глава му лупсва една нула отзад. Когато се появи, т.е. българинът започне да произвежда достатъчно, тогава ще се появи и нулата отзад към заплатата.

59

Анонимен

преди 8 години

Ми вдигнете заплатите, подобрете условията на труд и персонал ще се намери. Ама докато мечтата на мутрите по морето е "16 часови смени, мизерия и ако може без пари" никога няма да имате достатъчно персонал, а и този, който имате ще се скатава и ще работи лошо. Тия трябва съвсем без хора да останат, да им се наложи сами да обслужват клиентите и да чистят, че да им дойде акъла в главата!

58

факт

преди 8 години

Келнерите вземат по 8000-9000 лв. през лятото. Прочетете по-долу коментара на келнер от Созопол, който ви казва истината. 500 лв. са само за пред данъчните.

57

Анонимен

преди 8 години

Минималната заплата в България отдавна трябваше да е над 1000 лева, за да мръдне икономиката напред. В случая пак имаме мизерно заплащане и каква изненада - нямало желаещи да се претрепват от бачкане за тези мизерни пари, които не е сигурно дали ще си ги получат.

56

nono

преди 8 години

Заплатата освен че е малка често посладната не им я дават.

55

Анонимен

преди 8 години

На заплатите по морето им липсва една нула отзад.Всъщност на почти всички заплати в България им липсва тази нула отзад.

54

Анонимен

преди 8 години

500-600 лева! Толкова много!Я плащайте по 380 лева /минималната заплата/, че няма да успеете да купите новия джип на втората си любовница и яхтата за третата.

53

работник

преди 8 години

Докато т.нар. бизнес не разбере,че трябва да плаща минимална заплата 800-1000лв.и тогава да изисква от работниците,обслужването и не само то няма да вървят напред.Бизнесът само иска,но ако може да не плаща,да осигурява на мин.заплата.Нищо в държавата не е както в нормалните страни.Но когато мутра е начело,логично е всичко по веригата надолу да се омутри и да важи не силата на правото,а правото на силния.

52

Анонимен

преди 8 години

Как един огромен бетонен хотел не фалира бе,всички тези "хотели" са едни огромни перачници на пари чрез поставени хора като Свинаря,Ветко и прочие простаци.Не разбрахте ли,че на никой не му дреме ни за персонал,ни за заплати,обслужване или туристи.Препират се едни пари на наши хора и това е,бизнес не се развива.Фонд заплата е по-малък от горивото на мпс--то на "боса за 1 месец.Радващото е,че се развиваме и всеки търси най-доброто място за почивка.

51

Анонимен

преди 8 години

Ще става още по-зле. Една две болести още и сме в топ новините по сфета. И после нанайци феродо.. уви, мисленето ни е ден за ден.

50

ден на глупака

преди 8 години

Днес да не е деня на ***, та сте се събрали да пишете глупости?! Май за повечето българи всеки ден е ден на ***. После не се чудете, че доходите ви са ниски. За толкова акъл, толкова пари!