144

Анонимен

преди 6 години

Значи лекари от Спешна помощ могат да вземат по 650 лева, а тези не могат...И с какво повече са от лекарите - по-интелигентни ли са? Повече благо за обществото ли дават?

143

Гуцко

преди 6 години

Смятам че към 900 лв чисти пари е нормално за полицай. Това са по 30 кинта на ден. При условие че повечето хора бачкат за 20 и то без осигуровки, това си е супер.

142

Баце

преди 6 години

Вижте сега демокрацията е добро нещо но не е за нашего брата. Овцете сами не могат да се пасат и пазят , трябва им пастир с дебела гега.

141

Анонимен

преди 6 години

Стига сте плакали. Парите ви са много повече. Да не говорим че поне половината "работят" за тези от които трябва да ни пазят. Те се опаричват и от сенчестия...

140

Анонимен

преди 6 години

По времето на соца...милиони бяха затворници...хиляди изчезваха...и всичко беше "цветя и рози"Затова българите са - каквото си ти!Мрънкачи - чакащи някой да ги храни!Швейцария се чуди как да си изхрани народа щото са нямали цоцалисти, и комунисти!

139

Цецо

преди 6 години

Не виждам да ни пазят, да ни защитават от обирджии, хулигани, ненормални изверги и тн. Не виждам никой по селата, на улицата, по кръстовищата , изобщо няма ги. А искат. Как да стане да им дадем сред като те не дават на нас.

138

Анонимен

преди 6 години

Няма полицай с 650 лева заплата просто няма, средната заплата на полицай е 1200-1300 лева , не казвам че са много, но за техните умения са повече от достатъчни

137

лупи

преди 6 години

Нека да се разберем! Кое общество пазят и кое не пазят? Всички виждаме,че едни получават помощ, а други бездействие

136

До 155

преди 6 години

По време на соца са страдали няколко хиляди, а сега страдат милиони. Хорат бчакат за 20 лева на разни местни дерибеи, които нито им плащат осигуровки, пък за извънреден труд да не говорим.

135

Едно

преди 6 години

време,един бивш полковник от милицията обичаше да казва:"Ние,сме най-скъпо платените безделници на държавата"?!Беше умен и мъдър човек,Бог да го прости!Не знам защо,но това звучи твърде актуално и днес,за полицията?!?!?!

134

до 153

преди 6 години

Скрий се бе ***! В такива теми - програмистите се роите като бял червей на ***!И после тичкате в съседната темичка да мяукате, че са ви вдигнали тока, и парното!

133

до 148

преди 6 години

Явно не знаеш...завърших средното си ( техническо с отличен) не всички университети бяха достъпни за мен....като едри земевладелци...*** бяха жигосали семейството ми като "кулаци" дядо ми едва е оттървал кожата в лагер "Тризлат" или нещо такова...лежал е с В.Червенков. България беше огромен затвор...и българите затворници! Измамната сигурност включваше депортации в Странджа Сакар...Популистки те ти ...плоски "спомени" в прослава на цоцализма ме отвращават!

132

Анонимен

преди 6 години

Когато осемдесетте години ни обраха мазето, родителите ми изпаднаха в ужас при тези празни магазини как ще ни изхранват без приготвената зимнината. Тогава баща ми каза, че през шейсетте години и началото на седемдесетте това нямало как да се случи. Терорът е бил жесток. Тъй, че и соца си има различни периоди в зависимост от външни фактори.

131

до Онзи

преди 6 години

Вървете да миете чинии и да правите дюнери в UK!*** може да викаш на дупката, в която живееш в предградията на Лондон с още 10 пакистанеца! България си е България - прекрасна страна с прекрасна природа!Аз си живея в България, изкарвам си перфектна заплата в България като програмист и ми е през дедовия за такива въшльовци като тебе, които нямат никакви умения, а имат претенции! Е, претенциите явно ви стигат дотам, да слугувате на индийци и араби в Англия!

130

Анонимен

преди 6 години

И тия пари са им много!Да не би да се справиха с престъпността и нелегалните емигранти, че искат повече пари?

129

до 150

преди 6 години

И аз това се питам - защо са толкова много полицаи като не правят нищо и само точат пари от бюджета, тоест от всички нас, които работим.

128

Не повече от 15 000

преди 6 години

Полицая ни трябват.Като са им малко 660 чисти или 800лв да НАПУСКАТ ! С тях и без тях, нищо няма да се промени/ Говоря за полицаите най-ниско ниво/ те работа не вършат .

127

Край

преди 6 години

Ние ги лъжем че им плащаме - те ни лъжат че ни пазят а всъщност са пуснати на самоиздръжка -колкото си изкарат ама и на шефа да дадат.

126

Някой

преди 6 години

Асан ли сиии, чочко ли сиии , ти като учител колко отпуска и ваканции имаш, а ? На всеки празник си ди вкъщи, нали? Обесени и разчленени не сваляш и събираш, нали? Така че запази си мнението за учетелският съвет . Мнение от лежачи не искам.

125

Анонимен

преди 6 години

По статистика в БГ има -няма 5 млн българи,от които примерно 2 млн деца и пенсионери, 1 млн партийни,държавни и частни клат.ик.уристи- в това число депутати, министри, ДАНС,съд ,прокуратура,държавни, областни и кметски администрации, юристи,икономисти,финансисти,журналисти и прочие св.олоч хамп.ирцуняни,,340 хил. частни охранители ,60 хил. полиция и 20 хил. войници,в резултат на което сме първи по престъпност! На някой ясно ли му е кой какво прави и пази в държавата и защо получава заплата?