203

олег

преди 6 години

Хайде се кажете ми защо идват толкова много руснаци в гадната ни страна? Защо идваха и по времето на СССР, когато според вас са били велика империя?

202

Анонимен

преди 6 години

Така става като те управлява ПУТИн. То Грузия бяха варгове,то Полша , то Украйна,тоСАЩ. Как па един път не направиха нещо добро. Китай иска да ги превземе,те лъжат народа си от алк-ци и к-ви,че са заедно ПРОТИВ.

201

олег

преди 6 години

Като им спрат достъпа до резервни части за електроника, коли и машини ще усетят Крим много силно!А да питам като сме толкова гадна страна, защо е пълно с руснаци? Нали сме колония! Какво търсят в американска колония?!

200

олег

преди 6 години

Нашите санкции ги наложиха руснаците през 91ва като се нахвърлиха не видели на западните стоки. Сега го няма и техните и нашите.

199

олег

преди 6 години

България няма какво да даде на руснаците така, че нас санкции не ни притесняват.

198

Анонимен

преди 6 години

До Сокол 9Ами драги ми соколе,това е най-големия ужас за янките-немци и руснаци заедно.Затова "помагаха" ту на едните,ту на другите,та белким се избият взаимно.И сега изграждат стена от балтийско до черно,та да нямат взимане-даване,нефт-газ и прочие.И на нас ще построят гЪзопровод Б-С-Дурас,само да ги отрежат.Затова е циркът на договора със Зайчев...

197

Анонимен

преди 6 години

Всичко това ми прилича на детска градина.И едните и другите се сърдят, надуват се, хвърлят си играчките и заплашват! Човечеството е адски незряло и примитивно. Единственият двигател на развитието му са безмерната алчност и егоизъм. И никаква конструктивна мисъл и грижа за планетата и бъдещето й. Лошо дни ни чакат.

196

Анонимен

преди 6 години

Санкции, мразели ги, не знам си що... Няма да я бъде на Америка работата и това е, те не разбраха ли досега? Америка еднолично си придава важности и чака да й се размине. Е няма. Кютек ще има, сопа ще има по камбаната, но американците никой няма да ги остави да си веят байряка. Стягайте си гащите за война храбри коментаторчета.

195

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 310Няма да го върне и какво от това?

194

Анонимен

преди 6 години

Абе американците не са читави,не ми ги хвали.Авантюристи и престъпници тръгнали да завладяват нови земи като избиват местното население.И сега не са се отказали да контролират целия свят.Не можеш да се откажеш да те "спасяват" когато си решат.Няма такъв филм.Просто руснаците не им се дават така лесно и сега вияг на умряло.При Горби ааа...да се уредят нещата,но не стана.Чий го търсят на хиляди км.от техните брегове??

193

Анонимен

преди 6 години

До Сокол 9------------------------Стига платени бръщолевеници, нямащи нищо общо с истината бе синче на ..

192

Анонимен

преди 6 години

БРАВО. Само така санкции до дупка.Джуджето да не се офлянква а да връща Крим.

191

Анонимен

преди 6 години

И какво ще постигнат санкциите бе сороски ***? Срещу Русия нищо - такава огромна държава и с неизчерпаеми природни ресурси, не може да бъде затруднена със санкции!Но от друга страна такива малки държавици като България наистина ще пострадат от санкциите и от контрасанкциите, както ставаше и до сега, и както загубихме няколко милиарда всяка година дори само от спирането на Южен поток...

190

Договорът

преди 6 години

До Анонимен 296Ами Лаврентий Берия е евреин и отговорен за убийството на Сталин.Така изглеждат тези дрогаре-уж са с нас,уж от Грузия,но всъщност действат против нас в полза на юдомасоните.

189

Анонимен

преди 6 години

Знам че путинофиските и *** *** ще отрекат, но истината е, че джуджето превърна Русия в това, което не харусвахме в САЩ - навиране на носа навсякъде и опити за влияние по целият свят! Както всички империи и двете не харесват мира и обединяването на държавите. Разделяй и владей-това трябва да напишат на гербовете си!

188

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 277Ама руснаците са 130 милиона а в Дубай има 1,3 милиона жители и 3,3 милиона гастарбаитери (роби). Сравнението ти не само е неуместно - но показва и силно желание за манипулация.

187

Анонимен

преди 6 години

Аз съм млад и знам думичката конграчулейшън!

186

Анонимен

преди 6 години

"Сега учиш каквото си пожелаеш, ходиш където искаш"Добре бе, ама защо никой не иска да работи или учи в Русия?Всички комунисти си пращат децата в Америка, но никога в Русия :)))

185

Фронто

преди 6 години

Към 4 петолъчки от по-долу В краварника една крава дава 45 литра мляко на ден, за произведените в краварника `Мустанг`-и и `Боинг`-и по света на опашка се редят, краварският компютър на който в момента пишеш вкарва в страната си данъци,работни места,техническото ниво повдига ,,, Това е реална икономика! Работи! На високи обороти

184

Анонимен

преди 6 години

Младите сега знаят английски и се разбират с целия свят.Руски не разбират, прекалено е различен от нашия, преди го учехме насилс, нарича се Културна диктатура на СССР.Сега учиш каквото си пожелаеш, ходиш където искаш.