31

Анонимен

преди 10 години

до 29Гледам голям келепир имат гърците, че от 20 години не са мръднали и сантиметър от развитието си, а напротив- затъват с дългове. Това че им дадоха от ЕС 400 милиарда евро , докъде ги доведе гърците? Ти като си мързелив и си *** по душа, няма как да се оправиш даже и с толкова пари. На нас какво ни даде ЕС за 8 години членство в Него? Кое се подобри в живота на българина от 2007-*** януари- лкогато влязохме в ЕС досега? Стига си плямпал тъпотии!Ние с 400 милиарда евро ще сме Рай тук.

30

ни съ знай

преди 10 години

до 29-- тази смрад е от теб, *** се изкъпи , но смени и дрехите си, че мозъка си не можеш да смениш!

29

До 29

преди 10 години

Ходи се прегледай ......първо си извади метлата от г*за !

28

Законa

преди 10 години

Руски език трябва да бъде забранен с Закон в България

27

après

преди 10 години

..BULGARIYA I BULGARITE...NAD VSICHKI!

26

--------------------

преди 10 години

като ми слагаш негатив на коментара , наври си го в г**а тоа руски език които сме учили като задължителен в училище , в Англия , испания , холндия не говорът руски брате мой

25

Руската смрад

преди 10 години

Аке не беше ни осбодили Руската смрад , от преди 20 години щехме да сме в EU като Гърция , а не сега да се чудим какъв език да учим за работа в Чужбина

24

подкрепящ сепаратизм

преди 10 години

Дори и по времето на възстанието не всички хора с българско самосъзнание са подкрепяли метежа на сепаратистите. Защото никой не е знаел дали ще е за добро, или ще е само път към властта на единиците организатори на сепаратизма у нас. А по онова време икономиката е просперирала по нашите земи по времето на възраждането.

23

ДО АЛЕКСАНДЪР ПОПОВ

преди 10 години

БЛАГОДАРЯ ЗА СТАТИЯТА.ВИЕ ЗНАЕТЕ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ЗА РАЗЛИКА ОТ ПЛЕВНЕЛИЕВ,ПЪРВАНОВ,ОРЕШАРСКИ И ОЩЕ КУП ТУРСКИ *** КОИТО НЕ ЗНАЯТ ЗА ТУРСКО РОБСТВО.ТЕ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И СЪДБАТА ИМ ТРЯБВА ДА Е КАТО НА ЧАУШЕСКО. СЛАВА НА ГЕРОИТЕ ЗАГИНАЛИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЕРНО Т У Р С К О Р О Б С Т В О.

22

mihail

преди 10 години

*** да мълчи това е велика дата за всеки българин.А на тес дето не им харесва България вън в анадола, без туй няма полза от вас.Само рушите държавата.Дори в Германия прекарвате мръсните си закони.турция никога не трябва да влиза в EU

21

МЕТКО

преди 10 години

И КАКВО СПЕчЕЛИХТЕ БЪЛГАРИТЕ? ИЗКЛАХА ВИ. ТЪМРЪшКАТА РЕПУБЛИКА ТРЯБВАшЕ ДА СИ СЪщЕСТВУВА И ЕФРЕМ МОЛЛОВ АПОСТОЛА щЕшЕ СЕГА ДА Е ПАДИшАХ.

20

гражданин за европа

преди 10 години

Това въстание е едно от основните за сепаратиското движение у нас, въпреки неговия пълен провал. Може да се спори за неговите цели, важен е резултата, а именно отцепването(сепарирането) на България от Империята и установяването на нови управляващи, парламент, депутати, министри и т.н.

19

ОDESSA

преди 10 години

Атакисте,що не се явиш на централбанхоф нагарата във Щутгарт. Днеска ми ден за приключения.

18

ля ля

преди 10 години

честито Ви българи! паметен ден за българската история!пожелавам всеки да може поне малко да усети честта на българските възстанници по онова време в красивия и най-истински български град!велики хора в малка велика държава!!! Христос Воскресе

17

АТАКИСТ

преди 10 години

до 14Лека поправка, брачед! За втора Родина чувстваме Русия!

16

Анонимен

преди 10 години

Животът показва, че саможертвата им е била напразна, предадени са!Като библейската саможертва на Христос, заради което днес лицемерието ще набуха търбуха си с агнешко печено и марули с лук, ще се насвятка с ичкии, защото поетът е казал: ..."Първите паднаха в кърви-последните станаха първи..."

15

АТАКИСТ

преди 10 години

до 11Що да не те наричам ***, като си обрязан и се имаш за турчин, а не българин? Що да не те наричам ***, като имаш за своя Родина не България, а Турция?Почему, кьопек?

14

Анонимен

преди 10 години

Атакист, вие имате за родина не България а Русия.

13

Yuvigi

преди 10 години

..TURCI I BULGARI...KORENA NI E EDIN....BILI SME LEGENDARNI VOYNI...S MECHA SME IZVOYUVALI IMETO SLAVNO...BOLGAR!

12

han Asparuh

преди 10 години

..APRILSKOTO VUSTANIE E PROVAL TOTALEN....ZARADI BULGARSKITE PREDATELI! SUSHTITE..KOITO PREDADOHA APOSTOLA...BOTEVA...PETLESHOVA! ...PORADI CHO BE YURODE..SE SRAMUESH DA SE NARECHESH..BOLGARIN!