11

До Атакист

преди 10 години

Не ме наричай *** защото Волен ще се обиди. Все пак той е главен *** на Доган и е обществена тайна, че лично Доган му е направил сюнет.

10

Анонимен

преди 10 години

Време е за ново априлско въстание, но срещу сегашните ни поробители - бай *** мафиоти, далавераджии и всички депутати и министри - бивши и настоящи. Да напишем с тяхната кръв новото писмо!

9

АТАКИСТ

преди 10 години

до 6Рязан, винаги вие бг турците( потурчениете българи) ще си останете неблагодарни ***, защото вие имате за Родина не България, а Турция. Така го чувствате в себе си, въпреки лицемерието ви да твърдите точно обратното.

8

Анонимен

преди 10 години

Да живее Османската Империя! От Кавказ до Виена!

7

SAUER

преди 10 години

Нека си припомним "Великите сили",на които сега се кланяме в ЕС как разделиха и взеха териториите на България.Плюя и на тях и на ЕС.

6

Анонимен

преди 10 години

Аз не мисля, че днешния ден е повод за радост а напротив. Така нареченото освобождение докара на власт комунисти и мафиоти и народа се топи. Ако бяхме под турско робство днес щяхме да сме поне 20 милиона народ.

5

АТАКИСТ

преди 10 години

до 1Припомни с коя помощ фактически се отцепваме от рязаната гмеж. Априлското въстание е само повод една друга държава да ни освободи!Да живее Велика Русия!Да живее Майка България!Всеки истински българин ще ви бъде вечно признателен, братушки!

4

Чичо

преди 10 години

Представям си ако априлското въстание беше в наши дни, как щяха да гърмят западните медии - българските сепаратисти организират масови безредици и бунтове за независимост, и как посланици и държавни секретари, барабар с директори на цру и анс търчат да дават заповеди за потушаване. И познайте кой пак е с нас - Русия. Единствено и само тя. Колкото и имперски амбиции да е имала, и тогава и сега. Не САЩ, не Англия - Русия. Вечна слава на загиналите в битките за свободата на БЪЛГАРИЯ!

3

Алов

преди 10 години

Ам тази година ще правим ли пак априлско въстание?

2

всички

преди 10 години

Никой НЕ забравен--нищо НЕ Е загубено.....Помни БЪЛГАРИНО и се изправи на крака.

1

Гочо Гербиста

преди 10 години

Да отбележим подобаващо този връх на сепаратисткото движение у нас. И преди е имало надигане на народа ни за отделянето му от империята, но това възстание на сепаратистите у нас е върха на тяхното движение. С негова помощ най-накрая успяваме да се отцепим от империята.