63

Анонимен

преди 7 години

канада славя визите от 1 ДЕКЕМВРИ 2017. ако човек прочеет заглавието ще остане с впечатление, че е от 1 ЯНУАРИ 2017.

62

Продадоха ни

преди 7 години

Продадоха България и здравето на народа за едни визи. Срам ме е, че ви симпатизирах. Съжалявам дълбоко.

61

анонимен

преди 7 години

Този на снимката голям красавец,бе!Сутринта гледах по някоя телевизия репортаж от Брюксел -минават край него той ги чака ,те го прегръщат и интелигентно му се усмихват.И толкоз,и той чака следващия.Другите си говорят помежду си а нашия само прегръдка чака-как не се чувства неудобно.Аз щях да си умра от срам.И сега новия ни президент /мама Цецка/ и тя ли ще ни излага по света.Много сме прости,много.Как ни се подиграват само,нищо,че тука журналистите го крият от нас/така им е наредено/.

60

Един

преди 7 години

До ЦиникМного правилен пост!!!! Хареса ми, но имам само една забележка- казва се бЕгаНЬе му е майкята!!!Инак, си Хапсулуюно праф, искреноФ ти говорим!

59

Анонимен

преди 7 години

Ако този темп на развите продължи - след 30 години ще достигнем нивото от 1996 година.

58

Анонимен

преди 7 години

Пуснете във Фейсбуук СТОП СЕТА!

57

Анонимен

преди 7 години

за всички българи?или за бизнеса само?

56

Циник

преди 7 години

Просто ще гледам отстрани - кой ще затвори вратата последен. Сега вече - кеф ти Европа , кеф ти Канада - бегането му е майката.Мизерията у нас продължава колко - 27 години. То не беха правителства, то не беше чудо.....то царе..то социалисти...то сдесари (и аз за тях гласувах мамка му) то Герб....и все същите л****.Мда след малко години в България ще се търкалят храсти пустинници, и тук таме ще се мярка я сириец , я афганец, я ром.

55

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 38То вярно, че "България се отваря към развития и богат Запад", а и на всички посоки ... ама откъм задната си част! И по-точно, не България, а българските продажни политици, начело с нискочелото добиче - премиер!

54

Зиг

преди 7 години

Днес-а, цензурирате думата "ре-дак-ци-я"?!?!?

53

Анонимен

преди 7 години

Всичко ще стане внос до пет години.СРАМОТА! Колко пари взе бе Боко .Тиквата иска да изгони и последните умни хора, та да може спокойно и без протести да управлява зомбираното стадо, което ще му бачка цяла живот без пари и ще вика ура на всеки *** лаф изречен от Слънцето!

52

Анонимен

преди 7 години

Братя валонци, не се предавайте, във вас ни е надеждата !!!

51

до 38

преди 7 години

По цял ден ли се дрогирате ?. Нима така силно желаете да се " възнесете в отвъдното" преди новата година ?.

50

Анонимен

преди 7 години

Днес. бг, специално за вас - с редакция. Не е до визи, Асад, Русия, кленови листа или какво ли още не. Цялата работа е следната: идва една хамериканска фирма, дето продава кюфтета от 100% аки. Обаче, българинът не ще да яде кюфтета от 100% аки. Той е свикнал на поне 50/50 кайма/аки. Фирмата съди държавата за еннайсет милиона $ пропуснати ползи. Българинът 1. плаща от своя джоб тези еннайсет милиона, задето не ще аки; 2. ще не ще почва да яде кюфтета от 100% аки. Това е.

49

Анонимен

преди 7 години

А канадците имат ли визи за България. Не мога да ги разбера тези ду-давски отношения. Как така една страна има визи за друга. А втората- за първата няма. Визи трябва да опадат само срещу отпадане на визи насреща. Ние сме държава с 1300г. история и докъде я докарахме, да се радваме на отпадането на визи за некакви измислени дъвжави. Срам и позор за такива държавници, които да спасят собствената си кожа от компроматите, таковат целия народ

48

Ястреб Македонски

преди 7 години

Хе сега Канада ке си ипе мачето, плъзнели еднажка бугарската напаст по нея!

47

Анонимен

преди 7 години

Канада е готова на всичко..само и само да може да ни продава ГМО и да може да съди България и да пороби българите ...повечето българи нямат нитоо $ нито ежлание да идат до Канада . Който има $ и сега може да ходи без проблем

46

Анонимен

преди 7 години

До OkЗа визите - ще стаме ясно чак догодина, но за падането от власт - по-скоро!

45

Зиг

преди 7 години

Днес.бг, твърде нагледно ли ми беше обяснението с кюфтетата? Да пробвам да го обясня, като ползвам думата "аки"? Не знам дали се притеснихте, докато го четяхте, или огладняхте...

44

Анонимен

преди 7 години

Ей загубена глава.Отишъл в Брюксел и целува ръцете на Меркел и Оланд, както се целува ръка на бос на мафията.Той нашия нали произлиза от такава мафиотска групировка и ги разбира тези работи.Само че освен ръка нашият им целува и зад-ника ..А,стига си се държал за полата на баба Мекелица. Жалък Бойко,много жалък.