83

Безпартиен

преди 7 години

Като човек живял в САЩ 20 години ....... казвам, че това е глупост на българското правителство. СЕТА е вреден за България колкото и ТТИП. Не мога да се обвързват едни визи в случая с Канада са даже много по малко от USA (около 1000-1500 канадски на фона на 10-12000 щатски) годишно. В момента емигрантите внасят пари в България в пъти отколкото са инвестициите в България. Ако не сме Българите в Чужбина, да наливаме, тази страна е загинала.Ако се подпишат тези споразумения и това ще спре и тогава

82

Българите-щастливци

преди 7 години

Браво! От години най-големият проблем на българите са визите за Канада! Сега като се юрнат на екскурзии до Торонто ще настане пълно щастие! Браво на премиера...ама как значи знае да отстоява най-сериозния български интерес!!!

81

Разбрал

преди 7 години

До НеразбралВторото. Ако въобще визите паднат. До декември 2017 г. има достатъчно време да ни обяснят, че всъщност ситуацията се е променила и да, нямат нищо против отпадането на визите, но това ще се случи в някакъв бъдещ момент... в доста далечното бъдеще... неопределено кога. По принцип канадците ще са съгласни, ама не точно сега. И така няколко десетилетия. Тоя филм сме го гледали.

80

Циник до 85

преди 7 години

Списъкът е дълъг - 27 години крадьене не са малко! Цялата ВСВ продължи 13 год. А тези у нас крадат вече 27 - и няма да спрат!

79

Анонимен

преди 7 години

Говорете си каквото искате, това е добра новина, особено за тези които искат да се спасят от тази държава и голяма част от вас между другото

78

prost typ makedonec

преди 7 години

До Ястреб Македонскиoligofren prost ama se redich za bg pasport nali buhal inache glad i mizeria v albanskata makedonia

77

Анонимен

преди 7 години

Членството в ЕС понякога е хубаво нещо, защото в някои случаи Европа ни спасява от глупостта на собствените ни политици, както сега го прави Белгия. Едва ли техния мотив е спасяването на България от самите българи, но им пожелавам да успеят в съпротивата срещу споразумението.

76

Неразбрал

преди 7 години

Добре, да речем падат визите с Кагада - ще означава ли това, че мога да живея и работя в Канада колкото си искам или означава, че само влизам в Канада без виза (но и без никакви права)?

75

САМУИЛ БЕРНЩАЙН

преди 7 години

БОИЧО, Я КАЖИ ЧЕСТНО - КОЕ Е ПО-ХУБАВО--ДА СИ ГАВАЗИН НА БАЙ ТОДАР И ДА МУ РАЗТРИВАШ УШИТЕ. ИЛИ ДА РАЗТРИВАШ УШИТЕ НА ПАШАТА И БАЙ МИЛЕ . ? :))ИЛИ НА ЦАР СИМЕОН ХАСАН ?

74

Резил

преди 7 години

Не е виновен вожда,че разпродаде всичко ! Виновни са всички , гласували и върнали го за втори път на власт !

73

Анонимен

преди 7 години

81 - да добавим и дъщеричката на Борисов и синчето на Цачева.

72

Георги Шопов

преди 7 години

Е колко *** на годината ходят в Канада??? И за колко продадохте Българския интерес....

71

Анонимен

преди 7 години

Прекалено много пъти са ни лъгали да поемем реални ангажименти срещу голи обещания (писмени или устни). Винаги когато изпълняваме нещо конкретно и болезнено за нас, срещу друго, което ще получим в бъдеще време, сме оставали излъгани. За Шенген също имаме договор, където в писмен вид ЕС казва, че приемането ще стане при изпълнението на техническите критерии. След изпълнението им, ни казаха, че е въпрос на политическо решение и просто отказаха да изпълнят поетото в писмен вид задължение. И какво?

70

Циник до един

преди 7 години

:-) :-) Беганьето му е майкята! Шегата настрана - разбирам хората!Те искат да живеят ДОБРЕ - СЕГА!!! Избора е на всеки.Тези с "маята" са си добре и сега! Синчетата и дъщерите на Овчаров , Гергов, Царя, Доган, Пеевски....да изброявам ли още? Въпроса е какво ще правят тези "с гайдите" дето разчитат на едната заплата, и се чудят как да нахранят дечицата си?! Милиони си тръгнаха погнусени, и отвратени, още милиони ще си тръгнат!

69

Armagedon

преди 7 години

До Продадоха ниКъсно е чедо.

68

еделвайс

преди 7 години

Визите за САЩ трябваше да отпаднат отдавна. Това бе ЕДНО от обещанията за приемането на базите у нас, договорено УЖ от Калфин. Е, и?! Така ще стане и с визите за Канада. А пък Калфин се кандидатира и за президент?! *** с кое самочувствие?!

67

Анонимен

преди 7 години

И както, според чл. 5 от Конституцията, клаузите по международни договори имат силата над вътрешното законодателство, то следва, че непрочетената СЕТА ще има мноооого по-големи поражения от очакваните. Жална ни мащеха с такива бащи!!!!

66

Анонимен

преди 7 години

Една страна се управлява добре от технократи и професионалисти, които знаят какво трябва да се направи и как да се постигне. Не може 25 години да поверяваш управлението на хора, събрани от кол и въже, от нереализирани пишман-философи, бездарни писатели и дребни неграмотни адвокатчета, та чак до откровено неграмотни хора от сенчестия бизнес или чисти мутри, и да искаш държавата да процъфтява. Цялава вина за това, което ни се случва е в избора, който правим, ако въобще изборът е наш, а не манипули

65

анонимен

преди 7 години

Кадиев каза вчера,че мама Цецка лъжела че знаела немски,то и толкова и руски знаела.Дали наистина знае сносно немски или Кадиев е прав.Ами потайте я,трябва да разберем преди да и дадем гласа си.Да знаем лъже ли или казва истината,все пак се кани президент да ни става.Стига излагации по света.

64

Armagedon

преди 7 години

Управляващите от настоящата власт , може би смятат, че ползата за България от СЕТА и снемането на визите ,ще са потоците имигранти в двете посоки. Но истински се съмнявам че са оценили правилно ситуацията. А колкото до потоците на имиграция , те ще са само от България към Канада и от Близкият исток и Германия ,към България. Политиците на България , след *89 се оказаха не само късогеди ами и гробокопачите на България поради планът РАН/ЪТ.Един от подписалите го си плати. Другите кога?