12

Анонимен

преди 10 години

Клиска загърби средното образование и взе да оправя висшето. Ама, че откачалка

11

ава

преди 10 години

до Елена: Възнаграждението явно наистина зависи от училището - моя близка приятелка е преподавателка и тя получи 450лв за 15ти септември и сега 480лв за Коледа.А иначе не е много удачно да мерим кой колко е осщетен. Ти може да не можеш да си вземеш платен отпуск по време на уч. година, ама вие сте си държавни служители - по отношение на болнични, майчински, бонус точки за ясли - имате доста по-голяма сигурност.

10

stanick

преди 10 години

Bravo PIYANICO toz moment go chakashe s netarpenie za da imash opravdanie za ALKOHOLNITE TI torbichki pod ochite

9

Valeri

преди 10 години

Айде стига с тези олимпиади. Не зная кой е решил, че трябва да са през месец декември. Дългогодидишният ми опит показва, че е най- добре да са през януари- февруари. Освен това се навъдиха какви ли не олимпиади, състезания, конкурси и т.н. Защо са необходими??? От олимпиади и състезани забравихме основната учебна дейност.

8

*_*

преди 10 години

А тая женица дали е гледала графика на децата-на 14.12 има обявени състезания по математика, които не е ясно как ще бъдат разместени! На следващия ден неделя са олимпиадите...Ненормалници!!

7

Eлена

преди 10 години

До Ава-5:Да,но аз през учебно време не мога да взема платен отпуск,а за възнагражденията по празниците-зависи в какво училище си(Обикновено една заплата 500лв. се дели на 3-24 май,15 септември и Коледа-150-170лв,според делигирания бюджет)

6

Укопатор

преди 10 години

Ний укопаторите вечи си нъправихме въканциата, дъ му мислат очениците!

5

ава

преди 10 години

Валери такава професия сте си избрали. И други работодатели казват на служителите си точно кога да си вземат отпуска или примерно им казват, че юли не може, а август може, така че всеки се съобразява - а за един ден просто няма смисъл от коментар. Вярно обаче 1 ден по-малко от отпуската на преподаватели, ама колко лева допълнително възнаграждение взимат по празниците е друг въпрос.

4

г

преди 10 години

Клесарова, а на нас, студентите, които ядем ла.ната на окупаторите няма ли да отпуснете ден, два? Не ми се вярва вие да сте на работа на втори януари ?

3

анонимен

преди 10 години

Ами нали 23 ще се отработва, с какво се е увеличила ваканцията? Те другите са почивни дни и без това.Пълни глупости.

2

Valeri

преди 10 години

Пишете неверни неща, колкота да имат поводи неразбралите да оплюват пак учителите. Истината е, че учебния 23.12 ще се отработва на 14.12 (на този ден останалите работещи отработват 31.12). Така, че ваканцията се слива със събота (21.12) и неделя (22.12), а не че Клисарова е направила подарък на учители и ученици. Освен това дните от ваканцията се вземат от отпуска на учителите.

1

Анонимен

преди 10 години

Клисунгер скапан. Хората чакат закон за образованието, а тя се занимава с простотии.Оставка!