11

Анонимен

преди 9 години

Не бъркам психиатрия с психология! Точно за това казвам - психиатрите са на изчезване, но психотерапевтите могат да заместят тяхната работа що се отнася до депресии и неврози.А имаме дефицит на психотерапевти. Правете разлика между психолози и психотерапевти. А да наричаш психологията несериозна наука е смешно.

10

До 10

преди 9 години

Ама и ти си форумен разбирач ,нали ? Във всяка държавна психиатрия има длъжност - главен психолог. Ето за това няма да се оправим никога. В България всеки разбира повече от другия , независимо дали има и 1 % понятие от това , което коментира

9

Самата истина

преди 9 години

Ще ядете психология скоро,вервайте ми.

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 9Май бъркаш медицинската специалност психиатър с "модерната", "перспективната" "наука" психология, плод на волните бълнувания на хора с проблемна сексуалност и странни отношения с родителя от женски пол. Тази специалност е любима на всевъзможни отнесени от вихъра хора (предимно неориентирани женици), които дори обичат да се хвалят с психиложките си познания и да ги прилагат на други хора, дори и последните да не са искали това от тях.

7

Анонимен

преди 9 години

До МонархистКак психологията ще е безполезна специавлност при положение, че има толкова луди във България, а всеки втори е неуравновесен. И същевременно почти никой не ходи на психолог, според мен има голям дефицит на психолози и по-специално на психотерапевти. В България психиатрите са на изчезване, а кадърни психотерапевти много рядко се срещат.

6

митко

преди 9 години

Хайде стига сте рЕвали бе. Който е учил сериозно и то специалността, която иска гладен няма да остане. А ***, които са бляли ще си работят цял живот охранителчета. Бай Тошо го няма и вече е пазарна икономика!

5

Веско

преди 9 години

Цялото образование е една мафиотска структура, а Софийските университети като единствени останали с читави преподаватели са направо престъпници. Една услуга не им работи онлайн като хората, за всичко искат да отидеш лично. За всяка дреболия такси а на техен гръб пък се хранят и банки с космически такси и БДЖ дето от три влака два закъсняват съответно трябва и да спиш там. Въобще идиотска държава, представям си хора с по-ниски доходи как се чустват

4

Анонимен

преди 9 години

"Висшето образование е голяма грешка за хората без връзки.Доста е неприятно да работиш като пазач,продавач или оператор на поточна линия"Висшето образование е голяма грешка, ако си отишъл там само заради дипломата. Ако наистина си учил както трябва и си практикувал това, което си научил, няма да имаш проблеми с намиране на добре платена работа по специалноста. Само че ако си блял през цялото време или просто си си зубрил, без да разбираш нещата, ставаш продавач или охранител.

3

До номер 1

преди 9 години

Може да работи на поне 10 позиции , в болница - като клиничен психолог , в отдел човешки ресурси - с организационна психология , в детски градини и училища - като педагогически психолог. Аре като не си информиран - не давай "компетентно мнение.

2

Анонимен

преди 9 години

Висшето образование е голяма грешка за хората без връзки.Доста е неприятно да работиш като пазач ,продавач или оператор на поточна линия с висше образование .Последствията са сложни психични разстройства на личността и маргинализация ако се пише така хахахах .

1

Монархист

преди 9 години

Психологията е възможно най-безполезната специалност; много се чудя некоя кифла какво ще работи после с тая психология? Кореистиките, японистики, арабитстики и всякакви други такива екзотични езици са доста хубави специалности, защото има ужасно малко хора, които владеят тези езици. Съответно бързо се реализират.