67

Анонимен

преди 9 години

Тея па! За кво се радват?!?

66

Анонимен

преди 9 години

"Имаме оставка, имаме победа!" - дааа тъжно... народът просто не си дава сметка, че победата е на анархията, която очаква държавата и всички нас следващите месеци... Купете си по-здрави коланчета хора, ще затягаме панталонките идната зима.

65

клонинг

преди 9 години

Протестиращи пред НС са българския филиал на "Правый сектор" и искат въвеждане на фашистка диктатура. Като в Куев!

64

-10

преди 9 години

Както е казал народа, с чужда баница помен правят. Победа нямате, защото правителството не падна заради вас, а заради лошите резултати на БСП на евроизборите. И вече на всички трябва да е ясно, че отдавна ги няма онези времена, в които някой ходи по улиците и сваля правителства. Като ви се ходи, ходете до урните!

63

ГЛАС НАРОДЕН

преди 9 години

И КАКВО ОТ ТОВА, ЧЕ ИМА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ???АЗ ПАК СЪМ НА РАБОТА. ЩЕ РАБОТЯ И ДНЕС 10-12 ЧАСА. ЩЕ МЕ ОСИГУРЯВАТ НА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА (може и на 4 часа), АКО ВЪОБЩЕ ИМАМ ТРУДОВ ДОГОВОР. ЩЕ РАБОТЯ ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА САМО ЗА ДАНЪЦИ, А ДРУГАТА ПОЛОВИНА-ЗА ЛИХВИ НА БАНКАТА. ПРИ ДОКТОРА ВСИЧКО ЩЕ СИ ПЛАЩАМ. ДЕЦАТА МИ ЩЕ СА ТОТАЛНО НЕГРАМОТНИ...И ОЩЕ...И ОЩЕ...И КАКВО ОТ ТОВА, ЧЕ ИМА ОСТАВКА? ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЛИ НЕЩО? ИМА ЕДНА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА "СТАНИ ТИ ЗА ДА СЕДНА АЗ" ЕТО ТОВА ЩЕ СТАНЕ!

62

Сбогом!

преди 9 години

Обирайте си загражденията и се омитайте, некадърници!

61

Дядо Петър

преди 9 години

Ами сега?Няма тъпани, няма ***, няма вечерни разходки в центъра на София.Ще секнат и хонорарчетата.Нищо, новата опозиция може и тя да се окаже платежоспособна.

60

Бай ГЕРБ

преди 9 години

22. подслушване на всички бизнесмени и държавни служители, с цел сигурност в България .23. преследване на всички роми откраднали от 2 до 6 кокошки.24. строеж на затвори, народа трябва да има къде да живее .25. да се изземе оръжието на полицията, за да не се нараняват26. закупуване на 100 пожарни за София27. закупуване на нови мерцедеси за парламента28. задължително изучаване на турски в училищата29. джамии във всеки град30. 3 емисии по турски в БНТДавай БОРИСОВ, запретвай ръкави .

59

Бай ГЕРБ

преди 9 години

17. пълен контрол в интернета, носене на съдебна отговорност за писане срещу властта .18. закупуване на 10 изтребителя от НАТО на старо, да пазим България от набези от руския поробител.19. Асфалтиране на Луната, имали път, ще има заводи и хоп 20% ддс за държавата .20. отпускане на стипендии за умни българчета и уреждане на 20 годишен договор за работа в САЩ .21. отпадане на лева, навлизане на евро-лева, нова валута печатана в България с курс 2:1 .валутата ще се използва само в България .

58

Vesko

преди 9 години

Честита да ни е оставката !!! Наистина костелив орех излезна това правителство ... важното е хепи енда.Идва много труд и всички стари муцуни нямат място в парламента. Никой от нито едно правителство от 97 година насам. Те вече имаха своя шанс и видяхме какво успяха да направят. НИЩО.

57

Бай ГЕРБ

преди 9 години

11. увеличаване на щата на полицията с 100 %, народа (лошия материал) ще обеднее и ще прави терористични протести пред парламента. Ще ги бием с палките .12. подаряване на земя на американците до морето, трябва да се построй военна база за корабите на НАТО, за да на защитят от руския окупатор .13. забранихме цигарите, трябва да забраним пиенето на алкохол в заведенията .14. пренасочване на средства за строеж на стадиони за футбол .15. задължително гласуване16. задължителни браковеДАВАЙ ...

56

@@@

преди 9 години

Нещастници, на какво се радват? Като че ли ще стане по-добре. Само медиите ще имат за какво да си чешат езиците и вече са в еуфория. Излезнали 100- тина безработни и *** и вече по ТВ радост, емоции, тежко дишане,.. смях.

55

Бай ГЕРБ

преди 9 години

Бойко идвай на власт . Имаме много работа :1. Вдигане на тока с 50 %2. Вдигане на горивата с 50 %3. продаване на БДЖ4. продаване на Мини Марица Изток5. затваряне на болници по-малките градове и пренасочване на пари към София .6. бърза помощ, закупуване на още 100 линейки за София .7. увеличаване данък на имотите с 100 %8. насочване на пари за магистрали9. насочване на пари за строеж на Метро София10. отпускане на помощи за селско стопанските производители с годишна печалба 1 000 000 лв

54

Анонимен

преди 9 години

Голем смех.И тия 150 алкохолика и наркомани ли ще определят бъдещата власт.

53

Журнал

преди 9 години

Тази оставка май най-много я чакат журналистите,защото им дава материал за работа/разбирай празни приказки/.Другите хора с оставка и без оставка продължават да си живеят живота без особени промени.Никой няма да спре да си бере доматите или да си затвори магазина защото имало оставка.

52

Вененлин

преди 9 години

Това само показва, че протестиращите са ***!

51

se 1

преди 9 години

Честито! Смерт за партиите и парламентарното управление! ИСКАМ ПРОМЯНА, НО НЕ ПАРТИЙНА!

50

Анонимен

преди 9 години

Братя българи. Братя ***. Братя хейтъри... Нека забравим. Нека оставим омразата, враждата, пристрастията, убежденията, принадлежността, интересите, цвета, ината... Нека си сложим ръка на сърцето и се запитаме: Каква искаме да бъде нашата България?Бог да пази България и българите. Българинът е един прекрасен човек, време и самият той да го разбере :)

49

Лили

преди 9 години

Можете да си я наврете тази оставка в гъ..а, защото там и е мястото. С жалките си напъни само ще докарате мутрите на власт, за да Ви довършат, но вие това заслужавате, защото сте неграмотна и слабоумна ***.

48

Анонимен

преди 9 години

От кога е чакам! Никога повече комунисти в властта. БСП забрани трябва да се забрани с закон.