361

аз

преди 9 години

Не мога да разбера тоя политик...?...защо когато нещата се назовават с истинските им имена-те нарича ксенофоб....ама хич не му отърва ИСТИНАТАААААА....

360

тя

преди 9 години

Тоя е по гаден и от Доган!

359

тя

преди 9 години

Тоя ако не е в парламенте ще е безработен. Той накраде милиони , но друго си е и власт да има.

358

petyo9

преди 9 години

Бай Лютви, не се излагай бе, човек! На всички им стана ясно, че губиш почва под краката си, а тази нервност те издава още повече!

357

до турците

преди 9 години

Настане вечер, месец изгрее,Звезди обсипят свода небесен,Гора зашуми, вятър повее,Балканът пее хайдушка песен!Четете и помнете резани, несломим е славянския дух!

356

до 415

преди 9 години

Нека четат *** стиховете на Ботев, да усещат силата на българския дух, омразата към турската *** избила милиони. В училище всички турчеещи се да учат наизуст тези стихове, на 3ти Март да рецитират всички и да помнят, живеят в България изстрадала 500 години турско робство но не приела исляма и останала завинаги християнска!

355

Анонимен

преди 9 години

Мръсен,гаден, нагъл и алчен турчин,но ние сме виновни за това братя българи,тази *** няма място в България,тази партия ДПС която краде в продължение на 25г.не трябва вече да се допуска до властта,на този козел не мога да му гледам вече доволната,мазната мутра..........

354

остарял българин

преди 9 години

Искам да съм пак под турско робство! Да живея в къща с голям двор, пълна с дестска глъч, да си имам нива да я ора, да помириша чернозема напролет, да чувам звъна на камбаната на снежнобяло варосаната църква, да мога да спя, без да си заключвам врата и да се събудя без страх от утрото! Но ... уви!

353

МАТЕМАТИК

преди 9 години

До Анонимен+- 7,5000000 С/У 75000000

352

Брат Карамазов

преди 9 години

Турците покрай всичко завзеха повечето микроязовири. Мога да докожа, че в Ямбол микроязовирите са взети от ДПС агенти. Когато им се дават, обещават, че ще назначат 81 души за работа и подръжка. Назначени са 9 човека. По закан трябва да плащат нуестойка за всеки месец150% от средната работна заплата в продължение на 5 години. За тово бяха големите наводнения в Ямболско. Неустойка не е начислена.

351

********************

преди 9 години

Най-голямата МАНИПУЛАЦИЯ и ДЕЗИНФОРМАЦИЯ в Историята на България е така нареченото манипулативно ''Турско иго'' , как е възможно при положение че Република Турция е създадена 1923 година та това означава че до 1922 е Османска Империя а сегашна Турция е Анатолия

350

FBI

преди 9 години

А защо нема Протести на ГЕРБ сега , става ясно кой финансирал Протестите в Чужбина

349

НИКО

преди 9 години

ТОЯ ВИНАГИ ЩЕ НИ РАЗВАЛИ ПРАЗНИКА.............АЛЛАХ МАЙ ВЕЧЕ ЩЕ ГО НАКАЖЕ...........МНОГО НАГЪЛ ЧОВЕК.............КЪДЕ СЕ Е РОДИЛ!?

348

Анонимен

преди 9 години

Муслимани, не спекулирайте с т.н. Възродителен процес. С времето се убеждаваме, че е бил крайно необходим. Да не започнем с милионите изклани бэлгари през тези 500 години робство, с изпипелените градове и обезглавени хора в Батак. Какво се правите на страдалци? Даде ви се възможност да заминете в Турция. Кой даде шанс на избитите н България, Никой! Хиляди обезглавени от ваши роднини. Не дразнете българите! Ще запалите искрата и България ще ви се види тясна!

347

сс

преди 9 години

А дано не доживееш следващите избори *** турска

346

!!!

преди 9 години

Омръзна ми агент Павел на ДС да ни казва как да живеем.

345

Анонимен

преди 9 години

Местан е за въжето заедно с цялата му крадлива партия, иначе турците ни са добре хора

344

Анонимен

преди 9 години

Народът, останалите 84% или 4/5 от българските избиратели, не иска Борисов и не гласува за него.Борисов и Цветанов, обаче са нагли, и се нагласиха пак да "управляват" с помощтта на неестествената, неморална, безпринципна и нелогична 13глава Ламя, състояща се от простаци (ГЕРБ), неолиберали и либертарианци (РБ ), турци (РБ), националисти, ксенофоби, фашисти и расистите (ПФ ), комунисти (АБВ).Мафията и Олигархията отново да забаламосаха народа чрез 13главата Ламя на Борисов.

343

Анонимен

преди 9 години

*** статия !!Този е прекалено интелигентен да си остави магарето в калта/и париците на други/Докато една част от българския народ е проста/всякакви малцинства цитирани/ , винаги ще се насажда етническа вражда! Закона е за всички!!!

342

бабето

преди 9 години

абе ти защо не се изметеш , там от където си ,ами правиш изнудвания на БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ,АЙДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ