17

Bulgatani

преди 9 години

Каква странна тенденция на този сайт! Защо искате да замерсяват всичко добро и мило? Това е лоша диагноза за България!

16

st

преди 9 години

На българите и руснаците им е в кръвта да казват, че за нищо не са виновни и все другите са криви, а само те прави... Пропаднали нации.. без никъв шанс да се оправят...

15

Възхищение

преди 9 години

Благородна и смела жена! Дано Бог я пази! Колко от пишещите тук имат силата да правят това, което тя прави. Напомня ми Юлия Вревская. Тя е била дворянка, богата , а е дошла в България да лекува ранени войници край Плевен и накрая да умре за един неблагодарен народ.

14

Алеккс

преди 9 години

Руските хора са изключително издържливи и с ненадминати по доброта сърца.

13

Ори

преди 9 години

До Анонимен 13Като ги плямпаш тия дивоти за изслените в Сибир "коренни Укри", моля да даеш и източник на тази информация. Цитирай учебник, научен труд, ако щеш Уикипедия, нещо което да потвърждава безумните ти псевдонаучни твърдения. Или ти си от онея дето черпят инфо за историята само от Амерички НПО-та и др. подобна сбирщина.

12

до hmmm

преди 9 години

болен ли си?

11

hmmm

преди 9 години

Чудех се какъв коментар да постна че да събера само негативни оценки и го измислих :)Не ели крайно време някой снаряд да я отнесе и нея та да стане мъченица :) (чакам небивал успех с минусите)

10

Анонимен

преди 9 години

Акция "Я Ваня" по улиците на Отава, повечето знаят, че кореняците украинци са били преследвани и разпръснати по Сибир и чужбина. Най-много украинци извън Украйна има в Канада. Странното е че тези подкрепят Донбас... Ставам все по объркан

9

Анонимен

преди 9 години

На българите и руснаците им е в кръвта да казват, че за нищо не са виновни и все другите са криви, а само те прави... Пропаднали нации.. без никъв шанс да се оправят... Единств. Начин е да бъдат унижтожени...

8

Torro

преди 9 години

*** мурзилко! Вие сте като менгеме с нахлупена отгоре будьоновка! Когато *** като тебе започне да кима в знак на съгласие, това означава че сте разбрали нещо!За цял свят е видимо че няма как чеченци, бандити и *** от обществото наречени "опълченци" да да имат танкове, пво и последен модел оръжие без подкрепта на Терораша.Само менгеме като тебе с нахлуйзена *** до коленете не вижда че *** играе ва-банк и скоро ще загуби!Слава на Украйна!

7

Славянин

преди 9 години

Руските терористи в Мариупол изпратиха подаръците по яслите и детските градини.

6

Анонимен

преди 9 години

Всичко пробва Запада срещу Путин и все на камък удря-санкции,срив на рублата,петрола чак и война направиха-остана им физически да се опитат да го премахнат вече но това ще е много трудно-Шойгу му е верен до гроб,има изключително висок рейтинг...Нов Горбачов много трудно ще се намери...

5

Елемаг

преди 9 години

Василев, в началото се опитаха с авиация.Ама нали започнаха да падат и въртолети и самолети ,като крушите на двора и се спряха.Таа, още един месец да бяха продължили и Украйна на практика нямаше да има авиация!!Флот вече нямат.Остана и авиация да нямат!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Руските сепаратисти обявиха за предприета офанзива към Мариупол.Въпреки военната конфронтация между опълченците и украинската армия,новината за офанзивата беше подкрепена от украинската армия и артилерия,които отново по навик започнаха да обстрелват жилищни сгради и мирни граждани,този път в Мариупол.

3

Елемаг

преди 9 години

Я бе редакцията,отворете ми постовете от лятото,когато ви обясних,като дойде зимата какво ще стане.Без да зимам милиони от ЦРУ ви обясних,че руснак замирише ли му на зима, воюва като невиждал.Ей много лош пророк, много.Въпроса е не дали Путин ще се спре или стресне.Въпроса е "До Киев или до Харков"?просто останалите ви анализи ще са излишни!!

2

Анонимен

преди 9 години

Тубата е пълна с клипове с "мир по украински" само гледайте да сте близо до банята!може да не ви издържи стомаха...

1

Анонимен

преди 9 години

А съветниците на Порошенко се хвалят във фейсбук как артилерията им "чупи и вади зъби" в Източна Украйна. Отделно украинската армия обстрелва Мариупол от градчето Старий Крим, намиращо се на 12км западно от града. Но иначе лошите сепаратисти са виновни. Виждате ли контраста и разликата в каузите? Не подкрепям нито едно кръвопролитие, но тези от Киев явно са невменяеми и не разбират, или се правят че не разбират, че са пионка в една геополитическа игра на САЩ.