108

Анонимен

преди 8 години

Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! ..Съучастник е!" Оруел

107

Васо

преди 8 години

Тежко брате се живее с този електорат. Иска да ползва нещо без да ни плати. Тоя плаж ние още от соца го държим под око. По онова време през ден-два имаше зарязан я Трабант, я Вартбург, я Фиат полски. Излитаха със сърфове от там от рая на социализЪма към гнилия запад враговете ни. Не искаха да се възползват от нашите светли идеали. Да го дадем на арендатори, да го стопанисват, да се грижат за плажуващите и да го нацвъкаме с шезлонги и чадъри, и да е синя зона. Ей тъй за благото на Човека.

106

без болки

преди 8 години

Какво се подигравате на пожарникаря? Той, ако иска, може по телефона де ви излекува и от хемороиди!

105

те

преди 8 години

тва е респект, ама то толко наглеци в страната че не трябва да става от телефона 1 месец, доде ги мине всички

104

Анонимен

преди 8 години

До ист116A V ZATVORA SHTE IZPRATIAT LI REIZITO?

103

Анонимен

преди 8 години

Информативно -Рейзи е кмет от ГЕРБ! Докато такива мутрофеодали правят каквото си искат - ще е от зле по-зле. Отвратителни!

102

Анонимен

преди 8 години

turcina reizi aga misli za garzite ot zozosopol.v zozosopol giveiat li balgari ili sa ot drug vilaet?ikoga ne hodete na pocivka da si davate parite na zozosopoln

101

до Мравка

преди 8 години

Може и да му се иска да реши нещо но за това трябват ПОЗНАНИЯ. А той ти няма, има желание но няма възможности. Френсис Бейкън то е казал, човек може толкова колкото знае. И за да се чувства велик се е обградил с по-прости но верни. И как с тези немойковци България ще има напредък като всичко мисли колко и как да краде. Простият човек се държи така все едно разбира от всичко. Бих се радвал ако поне малко беше дадена надежда, че българина ще заживее по-добре. Но такава с тези няма да има.

100

naTpuoT

преди 8 години

Мирише на лични интереси и злоупотреба с власт ....

99

Анонимен

преди 8 години

Кметове неуки и ниграмотни дал Господ. Имаше ги и при социализма. Поставени да изпълнават определени задачи. Но като този маймун Рейзи рядко се срещат, ***, *** та вдлъбнат. Защо излага и без това компрометираната си партия? Тиквата ако иска да има някакво уважение да му бие шута на този плазмодий и да се опита да намери някой умен и образован човек. Рейзи е верен но много *** но захранва партията си, целува ръка и киха нагоре. И млад или стар все са крадци от авангарда на ГЕРБ.

98

без майтап

преди 8 години

Коленопреклонно ти благодарим, бащице, любими вождю и учителю на българския народ. Без твоята героична, смела и решителна намеса по телефона, нямаше да се случи това чудо един селски кмет да спазва законите на НъРъБъ!

97

MRAWKA

преди 8 години

МНОГО ЕВТИНИ МАНИПУЛАЦИИ!ВЕЛИКИЯТ БОРИСОВ РЕШАВАЛ ПРОБЛЕМИТЕ? ЗАЩО НЕ РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ С РОМСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ,С ПОЛИЦЕИСКОТО НАСИЛИЕ,С *** В ХРАНИТЕЛНИТЕ ВЕРИГИ,С ПРОИЗВОЛА И МАРОДЕРСТВОТО НА Ч.С.И..С ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА ,С НЕКОМПЕРЕНТНАТА ЗДРАВНА ПОМОЩ И ОЩЕ КУП ПРОБЛЕМИ.

96

Анонимен

преди 8 години

А с новата цена на тока от 1 август какво става, или темата не е особено удобна за управляващата коалиция от мафиоти.

95

Анонимен

преди 8 години

Единствения мотив за преградата е да се събират пари от паркинг. С огромния бюджет на община Созопол, кмета можеше да направи градчето като картинка.Не се асфалтирват и правят пътищата в града, кмета се загрижил за път извън очертанията . За какво му е на Рейзито този път , освен за далавери. Да оправи разбитите тротоари и дупките, да озелени градчето, ама не....

94

ист

преди 8 години

Демонтираха незаконната ограда на стария път. На изборите ще демонтират и кмета.

93

Анонимен

преди 8 години

След намесата на мафията, управляваща територията - пътя е отворен

92

Анонимен

преди 8 години

Така се създава култ към личността!Нещо срещу което се борехме навремето.

91

Анонимен

преди 8 години

Кмета с нищо не е нарушил закона. Ама Тиквата му нарежда, да си затваря очите пред нарушителите...

90

Анонимен

преди 8 години

Е и какво излиза че в България няма закони ......всичко става когато единия се обажда на другия и тн. ........ами премиера да си обяви телефона ....за да му се обаждаме и той после на когото трябва ..........*си държавата ...... трябва да се обади Премиера за да се съгласи Кмета да спазва закона ..... за ккаво им се плаща на тези *** в парламента и в общинския съвет !?

89

Анонимен

преди 8 години

Рейзито е толкова корумпиран, мисли само за пари и не го е грижа за хората. Ако се грижеше както подобава на кмет на една от най-богатите общини, Созопол нямаше да е толкова мръсен и неугледен, улиците с дупки, а някъде даже липсват. Единственат му грижа е как да стане по-богат. Издава само разрешителни за строеж, които сътветно са добре подплатени. Преди да стане кмет "лаеше" срешу предишната кметица за отпадните води, а днес плажът Хармани миришеше на ***.