17

ауслендър

преди 8 години

БЪЛГАРСКИ ЛЪВЧЕТА, ЛЪВИЦИ И ЛАЙНЯНКОВЦИ.... РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ НИЕ СМЕ МНОГО СЛАБИ И ВАШИЯТ ГОЛ ПАТРИОТИЗЪМ НЯМА ДА ПОМОГНЕ !!!ОСВЕН ТОВА СМЕ И УМСТВЕНО НЕДОРАЗВИТИ И СИ МИСЛИМ , ЧЕ ПТИ НАС Е ЦЕНТЪРА НА ВСЕЛЕНАТА...ДА, АМА ДРУГ ПЪТ!!!

16

Анонимен

преди 8 години

До муспиБегай в дневник.

15

муспи

преди 8 години

Ние българите имаме едно предимство пред другите нации - приятно ни е когато пада националния. А с този вратар това е гарантирано. Ако Ники Михайлов застане на вратата на Реал Мадрид, ЦЕКА както е във В група ще го бие с 11:10.

14

онз

преди 8 години

До vargне е добра идея да ползвате един акаунт 10 човека.

13

Анонимен

преди 8 години

До vargУспокой се Хасанчо. Само тесни!

12

Анонимен

преди 8 години

Х

11

Анонимен

преди 8 години

Звучи нихилистично, но за българския футбол най-добрия вариант е националния ни отбор да има колкото се може повече загуби и то сголям резултат.Само така може да стане така, че Перуката да бъде принуден да подадеоставка и да остави на мира футбола и мениджърските инетереси.

10

:)

преди 8 години

женски парфюм с феромони за разваляне концентрацията на защитниците...

9

Анонимен

преди 8 години

Предвид представянето на клубния ни футбол това лято, няма какво да очаквам и от националния ни отбор, особено ако на вратата имаме перука вместо вратар.

8

Анонимен

преди 8 години

България Норвегия 0-2Италия България 5-0

7

Анонимен

преди 8 години

Иначе сложили калци ,фланелки ,къси ***,обули бутонките и те футболисти ,божееее,боже ,да можеха и да спират топката

6

Ф.С.В

преди 8 години

до 5 ---Ескимоси --хахахахахаххахах ох хахахахахахахахха да викат на топката --пъпеш хахахахахахаха

5

Ф.С.В

преди 8 години

Да си кажа и аз мнението --5--0 за Норвегия - сляпи ли сте - ние нямаме футбол - даже в еврофутбол вече има анимация на срещи между Бг отбори с залагания - един голям СОНИ ПЛЕЙСТЕЙШЪН е БГ футболът !

4

Анонимен

преди 8 години

Трябва да играе задължително Евелин Попов. Този измушляк който някой го ръга в отбора ще бъде безплатния зрител на терена, атракция на безпомощност и некадърност. Сигурно доста плаща на Перукеров да го викат за брой мачове в национала което продава. А отбора е трагедия, манекени и чалга герои но с татуси колкото си искат. А качествения футбол остана в миналото.

3

тревата висока

преди 8 години

Момчетеата плачат в съблекалнята.Може да нямаме най добрите футболисти но пък имаме най ревливите,те всеки пам са ощетени и ограбени от съдията,всеки мач нямат късмет и малшанса ги преследва и за това после плачат в съблекалнята,един път да се обиграе този отбор та да може поколението през 7968 г да гледа България отново на голям форум

2

дон

преди 8 години

Гледах на живо мач от Б група. Сигурен съм, че националните играчи на бг са на нивото на тези,които гледах на живо. Изберете един отбор от Б група и го пуснете срещу Швеция. Поне шоу да има.

1

Анонимен

преди 8 години

Със тези позиционни играчи със тяхното позиционно чувство и стратегическа мисъл а като прибавим към това и великолепната им игра без топка ,аз мисля че имаме всички шансове за 0:0,дано да имат ден а и с Фики Михайлов на вратата.