28

123456789

преди 8 години

Кукунева, а не те ли е срам, че затвори малките блокове на Козлодуй?

27

Джедай Мастър

преди 8 години

Тъпеса. Да не би всички трафиканти да са българи или всички българи - трафиканти, че да ме е срам? *** има от всички националности, а Кунева като я е срам, да си ходи в къщи и да се срамува колкото си иска там, а не да се появява по медиите и да демонстрира липсата си на главен мозък.

26

Ангел

преди 8 години

Срам ме е че държавната администрация е дала паспорти на ориенталска ***.Ти Кунева,си част от държавната администрация.Извод- срам ме е от теб( и не само за това).

25

Чекист

преди 8 години

Така днес не съм те правил на див... :)) Но може да порепетираме... :)))

24

Анонимен

преди 8 години

Ми нали тоз трафик вие го организирате *** булка ?

23

Анонимен

преди 8 години

Значи не е срамно продажните политици и управляващите ни вече толкова години да ни крадат и разпродават!

22

АТАКИСТ

преди 8 години

до 39до 39Брачед, то по принцип никой не може да ти наложи постоянен бан в този сайт. Даже и най-големият хакер да е. Стига да си с DINAMIC IP ADDRESS.)))))

21

Анонимен

преди 8 години

КУНЕВА ЕМИГРАНТИТЕ НИКОГА НЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ, АКО ЗАВИСИ ОТ НАРОДА И ЧАША ВОДА НЯМА ДА ИМ ДАДАТ, НИЕ СМЕ ЗАВИСТЛИВ НАРОД , НИЕ СМЕ СПОСОБНИ ДА ИЗОСТАВИМ , ЕМИГРАНТИ В КАМИОН КОВЧЕГ , ТОВА НЕЩО МОЖЕ ДА ГО ПРАВЯТ САМО ***.

20

Желев

преди 8 години

Казвам го с обич - Да се махат.

19

Анонимен

преди 8 години

И това не са българи, с български граждани. Стига долни манипулации. Ако *** има бг паспорт, и той ли е българин? И това значи ли че българите са ***? Аман от неграмотни журнслисти

18

ЦК на либерастите

преди 8 години

Уважаема како Кунева? А вашите евро-атлантически нелиберални ментори не изпитват ли вина ,че истребват цивилни жени и деца и разгониха филателиите на джихадистите към Европа?За години САЩ убиха над 1 000 000 цивилни в Ирак,Афганистан и Северна Африка!По същия начин по който създадоха червените кхмери така направиха и ИД!

17

Анонимен

преди 8 години

Хора, тази *** трябва да си подаде одтавкста след този гаф. Вината е лична и персонална, а тази нещастноца иска да извади полит. Фивидент пред ЕС като мърди всички. Това дори и нс либерастите на запад не им дтоска да направят. Вън, пръмовице. Мен от теб ме е срам най- много

16

as

преди 8 години

Хора гласувайте на изборите кмет. Само с масово гласуване България ще върви напред.

15

дръжте крадеца

преди 8 години

Целият народ трабва да се срамува сега ... брей каква наглост, толкова типично - да се нас^реш до гуша и да караш другите да се срамуват за тебе! Че кой я подкрепя тази политика на глобализиране, въоръжаване на "умерени" ислямисти, мешане на народите, толерантност към всякакви психически отклонения - политика довела до това което виждаме? Нали нейната партия е в авандарда!

14

Анонимен

преди 8 години

Трябва да ви е срам , че петните името на българите представяйки *** роми за българи , един ден ще има разплащане , антибългарската лакейска власт няма да е вечна.

13

Ф.С.В

преди 8 години

А пък нас ни е срам от вас г Кунева- Вие казвахте само ЙЕС и не защитавахте БГ народът от Монополистите - Вие само като евярокомисар в защита на потребителите - само говорехте едно и също няколко години като развалена грамофонна плоча с крива уста - -НЕ купувайте китайски играчки понеже са опасни - купувайте европейски----- Че г Кунева - ние много добре знаем кое е по хубаво Мерцедес или климатик Дайкин - ама народът е беден и затова вече се облича с дрипи втора употреба заради такива като вас !

12

вувузел

преди 8 години

Колкото и да се пънете с тия БЕЖАНЦИ,номера не минава!Това са нелегални емигранти,и точка!

11

ни съ знай

преди 8 години

И аз очаквам да кажеш нещо за Щенген.А също така и за унифицираните зарядни за клетъчните телефони.Това във връзка с най-новото-зареждане без проводници.....В кое време живееш, г-жо Кунева?

10

Анонимен

преди 8 години

има толекова неща за които вас не ви е срам като управляващите а искате нас да ни е срам за неща,за които вие носите отговорност,подкрепяйки тези които са довели тези хора да бягат от домовете си,,,

9

монархокомунист

преди 8 години

Онзи ден по CNN един индианец разказваше до какво води безпринципната толерантност!"Някога ние посрещнахме първите бели,гладни и изплашени,и им дадохме всичко!После,когато видяхме за какво става дума,вече беше късно!"