56

Анонимен

преди 8 години

Ама той малкия *** доведен внук бил лелеее става все по-интересно

55

???

преди 8 години

Интересното тук е, че от математическа гледна точка, катастрофите с известни хора, както и с близките им, би трябвало да са доста повече, отколкото реално се случват в България. Примерно, ако известните хора са 5% от шофьорите в България, то катастрофите с тяхно участие са под 1% от всички катастрофи.

54

Анонимен

преди 8 години

До Автора на заглавието.Също така пра-пра внук на хан Крум снощи ходи до тоалетна по голяма нужда.

53

Обективен

преди 8 години

Така е при демокрацията и пазарната икономика, няма какво да се чудите. Няма спазване на правилата, няма и контролиращ орган на държавата, който да следи спазването на правилата. Съвсем нормално е, когато няма контрол (няма КАТ), да се случват такива неща всеки ден по няколко пъти. Няма значение на кой е син или внук, нарушенията на правилата ги правят всички и е толкова масово, че в България за едно денонощие се извършват примерно над 200-300 МИЛИОНА нарушения на правилата за движение.

52

Анонимен

преди 8 години

Направо съм бесен , че си загубих времето да гледам Георги Иванов по тв 7 . Егаси лъжата , той в образ на герой отзад на фона Трявна / иили Габрово незнам / и как разбираш ли сега нямало морал, ценности , традици ,...а в същото време внукът му буржоа та дрънка ! Италиански лицеи , джипове, а и със традиционното българско име Крис -Антъни .....

51

Анонимен

преди 8 години

Искаме Крис при нас , парле ву франсе ще проговори , добре че го бива и с макароните. Ох нямам търпение, съдете го бързо . Крис ако си признаеш всичко и минеш по бързата процедура ти обещавам килия само с 12 мъжаги покрай теб.

50

Майка на 18 годишен

преди 8 години

На това дете родителите са за затвора, да купиш такава кола на 18 годишен е равно на самоубийство, в случея - убийство!Жалко за отнетия живот и съсипан такъв.

49

споко

преди 8 години

Споко! И този ще се измъкне, както и всички други останали убийци на пътя! Законът е крайно милостив за тях, в най-тежкия случай - условни присъди - и то изобщо ако стигнат до съд!! Справка - прокурорския син, който уби двама души на бул. България преди няколко години. Делото се таралянка от съд на съд, без резултат. Явно ще протакат, докато изтече давностния срок и накрая - пито платено. Виновни няма, осъдени - също, досието на убиеца - чисто. Може да стане я съдия, я прокурор, я следовател...

48

да

преди 8 години

До Анонимен До 52Напълно съм съгласен за иметоа по подаръците за рожденния му ден може да видиш колко е акъла на баща му

47

Анонимен

преди 8 години

На ви демокрация - убийства без наказание , по един град на година се топи ! Това ли наричате демокрация , това ли искахте, това ли продължавате да искате?

46

Евролибераст

преди 8 години

Детето е показало че искрено съжалява, трябва да му се даде шанс!

45

Пандизчия

преди 8 години

Писнало ми е от Мюмюни и Реджепи, дайте ми съкилийник дето се казва Крис бе!

44

Анонимен

преди 8 години

Това е реалността в Ла*аристан ...

43

5 стъпки да се отърв

преди 8 години

1. Внука да се обади на Ставийски2. Наема адвоката на Ставийки3. Гледа да вдигне делото до апелативен съд и плаща на този на който е плащал Ставийски 4. Прави интервюта колко съжалява 5. Оправдава се с лошото време - то е виновно как ! Как се подарява X5 да каже родителя? Сега да я гледа от паркинга на КАТ а него от решетките!

42

Един

преди 8 години

Батенцееее! Дай сега да сметнем - казва се Крис, учи в италианскио лицей, занимава се с поезия ... ако му присъдят да лежи (както е редно) ще бъде любимката на затвора!

41

Анонимен

преди 8 години

А същия този Георги Иванов обясняваше по Седем тв ,как България загивала заради лош морал , западно поклонничество , забравяне на традициите и т.н . Е питам аз , това какво е ?! Как можеш да четеш морал , като собствения ти внук се казва Крис Антъни !!! WTF ?!?!! и е поредното самозабравило се л.а.*.ненце , на известни родители детенце с джип ?!?!?!!!!!!!! !!!!!!!

40

Кониферов

преди 8 години

Не е първия няма и да е последния случай.

39

Анонимен

преди 8 години

Ще го опраскат 3 месеца условно след споразумение с прокуратурата. Татето или дедото ще му купят ново БМВ още по-голямо и всичко ще започне от начало - газ,чалга и простотии до дупка.

38

Анонимен

преди 8 години

До дядо му, като руски възпитаник, той ще разбере. Цитат от една песен на Висоцки:"Пусть всегда его мучить совесть, у кого она есть".

37

SELCO OT SELO

преди 8 години

DYADO MU NE E LI KAZAL CE PITYAT NE E KOSMOS A ZATOVA CE E BIL DOBIR UCENIK I E OT ITALIANSKI LITSEY KAKVO OT TOVA DAY SEGA SELYANITE KOITO SA NA PITYA DA GI ZGAZIM ZASTOTO SA UCILI V SELSKO UCILISTE I SA OT PROVINTSIYATA