12

българин

преди 7 години

До Анонимен 2Някои наистина прекалиха, но с прибързаните обвинения, а да бъдем осведомявани за нейното състояние е добре !

11

Анонимен

преди 7 години

..вчера сутринта в град троян..от 7 етаж се хвърли приятелката ми от детинство,жена,дала младините си за децата си,на 40 години..починала е на място,..за мен това е..незнам,..какво изпитва човек прекрачвайки парапета?..боже..колко трябва да си самотен..и тъжен и отчаян..и немога да спя от вчера..какъв ли е бил ужаса летейки към земята?..съжалявам,за пропуснатите шансове да се обадя и да попитам как е..

10

Сандо

преди 7 години

мали *** е куца, не може и да се самоубие като хората ... мноо ясно че не са я искали в отбора

9

Красио

преди 7 години

На някой не му пука ,други съчустват ,ама това е човещината,няма значение какъв е човека беден или известен трябва съчуствие и с каквото може да помогнеш няма значение дали ще успееш това е човешки закон.Но един ден недайси боже някои които в този случай е скиптичен и незаинтересован, просто в един момент ако има нужда от помощ и вижда съчуствие в околните хора и те се опитат да му помогнат ,няма да му се вярва колко ще е хубаво,колко по бързо ще превъзмогне проблема и т.н.

8

Анонимен

преди 7 години

Аз помолих Бог, да спаси това непознато до преди дни момчие и се радвам много, че молбата ми е чута! Не вярвам зад такава красота, да се крие лош човек, следователно, трябва да получи шанс за живот и възможност да си стъпи на краката, както физически, така и психически. Пожелавам и само успех и много щастие в живота който и предстои!

7

Анонимен

преди 7 години

Благодарение на това че е паднала в тревата е оцеляла. Ако беше паднала на плочки или цимент оцеляване нямаше да има. Дано се оправи момичето и втори път да не се опитва да лети. Да не взима нещата толкова навътре и да се опитва да се самоубие. СамОубийството е най големият грях и при него БОГ не прощава.

6

Анонимен

преди 7 години

До ееее Може да не ти пука за това дете а за оная надута крава на сираков пука ли ти?

5

SD

преди 7 години

Браво ! Една положителна новина .

4

Анонимен

преди 7 години

Мдааа, така се "подобрява" че утре ще бяга 100 метра за 8 секунди.***!

3

Анонимен

преди 7 години

Разбрала ли е че е паднала

2

Анонимен

преди 7 години

Мисля, че вече наистина прекалявате.Оставете момичето на мира.

1

еееее

преди 7 години

Стига с тва Цвети та Цвети , НЕ НИ ПУКА ИЗОБЩО