7

Анонимен

преди 7 години

Трябва си много отвратителен мъж, за да откажеш жена от мъжете въобще. Просто, някои мъже не трябва да виждат и да се докосват до жена за да не я развали.

6

блаааааа

преди 7 години

Пуснах двете без препращане към боза.бълвоч.бг ....леко си повърнах в устата и бягайки към банята се спънах и сега имам нещо като зъбобол само че се намира малко по-надолу who you bolмисля да ви съдя за причинени материални и морални щети!Това е безобразие!

5

Анонимен

преди 7 години

Спокойно няма да се върне. Ако ти си я изгонил не разчитай. Ако тя те е напуснала има друг, не те обича. Така, че няма да се върне едно е сигурно.

4

Анонимен

преди 7 години

А може би това е песента:Най-щастливият денНай-щастливият миг на раздялата, когато си тръгваш. И аз със сълзи на очи се моля на Бога дано не се върнеш.И ето идва най-щастливият ден, когато ти ще си далече от мен.

3

свинаря

преди 7 години

Най-добрата песен в такива случаи: Son of a bitch на Accept

2

Анонимен

преди 7 години

А ти, като си я напуснал или тя теб, защо трябва да тъгува и мисли въобще за теб.Ако, държат един на друг има любов, обич няма да се напускат. Има грешка, има и прошка! Връзката, отношенията са изчерпани, между тези хора. Край! Точка! Пито, платено!

1

Анонимен

преди 7 години

Чух ги и забравих тъгата, защото раздразнението от песните е по-силно от всяка тъга.