35

до Германия

преди 6 години

Ами в България живеят умни, красиви и модерни хора, които могат да рисуват навсякъде, където пожелаят, защото по този начин създават модерно градско искуство. (шегувам се). Разбира се, че има място за рисуване и за работа. Авторът е написал статията си, по начин звучащ като неудачен опит за реклама на бизнес парка

34

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Номер 33, публично пространство означава, че каквото мога да правя в градинката пред НДК, това може да правя и в този БП. Разхождане на кучета - може.Простиране на кюлоти - не може.Акане зад храстите - не може.Айде стегни се да не обяснявам елементарни неща.

33

от Германия

преди 6 години

Аз работя в бизнес парк в Берлин. Тук при мен на запад при цивилизацията където аз живея такова нещо е недопустимо деца да рисуват с тебешир в бизнес парк.

32

До Блокиран

преди 6 години

Блокиран в дневник, нека тогава да разхождаме кучета, да си простираме прането, да караме колело и който каквото си иска. Щом ни трябват пропуски и бодлива тел, за да не се прави нещо, значи ние нямаме достатъчно култура и усет как да се държим сред хора и извън домовете си. И затова всеки си мисли, че може да си прави всичко, ама всички други трябва да се съобразяват с него.

31

Анонимен

преди 6 години

Хвала на бизнес парка :) Наемите там са достатъчно високи, за да има тревички, цветя и др.др. Ако не го правят, няма да има наематели. Има места, обществени, където децата също имат условия за игра. Авторът на статията може да посети Южен парк, Борисова градина, парк "Гео Милев" и т.н...

30

Анонимен

преди 6 години

София не е kенеф.Кeнефи са хората които я превръщат в бунище.Програмиста отново е бъгнАл. Случва се.А относно гледката на купища отпадъци плюс големи количества афро-арабски талибани. На тва му викат мулти-култи интеграция. Гордоста и радоста на Европа като цяло.

29

bonto

преди 6 години

До Блокиран в ДневникАз съм работил в нещо като бизнес парк в Холандия. Не мога да си представя в него охраната да пусне майки с деца вътре. Това с гоненето е грозно и това е факт! Охраната трябва да се съобрази, че това е дете, че се случва и т.н. - да се поговори, че това не е разрешено и да се приключи. Сега вече то има 2 страни монетата може и майката да поокрасява историята.Както казах в крайта сметка там не е мастото, но вече ако се счучи развръзката зависят от акъла на участниците

28

koko

преди 6 години

Защо като дращенето с тебешир не е нищо особено за оная беге мама от преди два дена, не дава на *** да драска с тебешира другаде - например по стените в къщи. И къде е помъкнала ***,вместо да си стои в бегемама.ком и да ръси мозък с другите себеподобни кухи ***, за които отглеждане на отрочето и е едва ли не задължение на цялото общество.

27

Анонимен

преди 6 години

А само да питам за майката , дали е същата дето го откърми в мола?

26

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Стига с тази частна собственост бе )))Верно ли не разбирате, че може да има публично пространство което е частна собственост?И в това публично пространство са валидни законите на БГ и никой няма право да гони някой.Ако наистина е непублична частна собственост, да си сложат телена ограда и пропуски.Да, ама не е.

25

Освен това

преди 6 години

Освен това, съвсем близо до бизнес парка има детска площадка, която до преди две - три години беше нова. Ако майките нямат достатъчно детски площадки, да проявят инициативност и да пишат до общината и до ОТГОВОРНИТЕ институции, а не да насочват криви претенции към фирми, които са си платили, за да са там. Тези фирми не са длъжни да им строят детски площадки.

24

Анонимен

преди 6 години

"Камбаните" са на една пешеходна пътека от бизнес парка. Тихо, спокойно, зелено пространство. Освен това паметникът в едноименната местност е създаден в името на децата. Значи, хората могат да се додътрят с децата през половината град, за да ги разхождат в бизнес парка, но една пешеходна не могат да минат, за да стигнат до камбаните??Явно родителките търсят нещо друго,а децата са им само оправдание

23

Виготура

преди 6 години

София е клоака, защото всички ние сме го допуснали и търпим това. Включително и надутия "програмист" със заплатка, колкото служител в Макдоналдс в САЩ. Когато започнем да се осъзнаваме и започнем да си търсим правата и да питаме как се харчат парите от данъците ни, тогава може да видим и промяна в средата ни.

22

Анонимен

преди 6 години

Тебеширените рисунки на децата са важни.

21

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Аз работя в нещо като бизнес ИТ парк в Германия и не мога да си представя мутри охранители да изгонят майка с дете заради рисунка с тебешир.Пространството е частно, но все пак остава публично отворено като всяка общинска площ.Жалка картина е т.нар. бизнес в България, щом се занимава с преследване на деца.

20

До Ужас

преди 6 години

Напълно съм съгласен. В крайна сметка, щом не е разрешено - не е и майката, ако е възпитана и интелигентна жена, би трябвало да се извини и да си тръгне или да спре детето. Това, че самата жена няма усет какво може и какво не и се налага да ѝ се обърне внимание, говори по - скоро за самата жена. Ако това дете се нарани случайно или случайно падне в езерото - ще обвинят бизнес парка, че не са подсигурили безопастност за бебета и деца ли?

19

Анонимен

преди 6 години

Плюйте, плюйте... само може да плюете и да казвате кой е комплексар. Ама човека ви е казал много точно къде е проблема. И причината е, че българина не иска да спазва правила и закони. Иска да си живее в *** и да властва слободията. Затова и такива политици си избираме, които нищо да не правят, да крадат и да ни оставят да си квакаме в блатото.

18

bonto

преди 6 години

Ох и от тая новина стана една драма и едно писане на всякакви хора.Стига е хора трябва да си *** да оставиш детето да драска било то и с тибишир. Пък после се оплакваш, че са те изгонили. Да това е частна собственост. Да в частната собственост си има правила и това са тези но собственика.Ако не го беше пуснал за майки с колички също щеше да е вой. Аз не работя там не искам и да работя. Я ми покажете снимки от някой друга държава където в такъв вид бизнес парк има рисунки?

17

Анонимен

преди 6 години

Хубаво го е написало мончето! Съгласен съм с всичко. Кога ще вкараме в затвора някой софийски кмет?

16

Пази, боже, сляпо да

преди 6 години

Не разбрах това момченце като иска от другите да насочат въпросите си към тези, на които са платили да им осигурят условията за живот, той самият какво е направил? Принципно е прав, но не върви първо момченцето да се опитва да се покаже за нещо по-добро от другите, а после наставнически да иска от другите да правят нещо, с което момченцето не се занимава - то е под нивото му. Пази, боже, сляпо да прогледа е каза великия Алеко за такива като това момченце.