12

1

преди 6 години

А канутата,да си вземем ли,защото,имаме лоши спомени от една тангента,толкова хвалена ,от слънцето,но при лек дъжд,щяхме да се издавим.

11

Анонимен

преди 6 години

тая тангента кърти от всякъде, слизам от магистралата и се качвам на нея, от 140 ми пада ограничението на 120 и не подушвам дори мръсният град около който минавам.

10

alf

преди 6 години

да пуснат отклонението за левски г

9

Анонимен

преди 6 години

Мамо Данче а Южната дъга дъга кога ще си я довършите ,проект има ,пари има само не сте се разбрали кой да ги открадне.Попитайте фирмата ,която прави бул.Черни връх те строят по Ге,,ъ,,рбав стандарт няма и една година и почват ремонтите . После някоя от кметството ще се покаже по тв.за да обясни на ,,простия,, народ,че асфалта е издържал 8 години,но че се е напукал и изметнал на втория месец няма да се намери журналист да попита,защото и те са платени с асфалт.

8

До анонимен 7

преди 6 години

Няма западна тангента, неумник, има западна дъга!!!

7

Анонимен

преди 6 години

КАТО ГЛЕДАМ КРИВИНИТЕ ПО МАНТИНЕЛИТЕ СИ МИСЛЯ : КОЛКО МНОГО СА ТЪПИТЕ *** В СОФИЯ. И НА ШЕСТЛЕНТОВ ПЪТ ЩЕ НАМЕРЯТ НАЧИН ДА СЕ БЛЪСНАТ.

6

Анонимен

преди 6 години

Северната и западната тангента са голям бонус за София. за 7-8 мин от Люлин вече си на Хемус или Тракия. Да не говорим за гастърбайтерите преминаващи лятото. Това лято почти не се усетиха като трафик.

5

Анонимен

преди 6 години

Едно от най важните съоръжения правени последните години в България е тангентата която позволява да се минава транзит през София!

4

Гурбетчия

преди 6 години

Не разбирам много от София, но това е новина за 1300метра път ли ?

3

alf

преди 6 години

а какво я грее софия че 1,5 милиона селяци праят задръстване *** за да са на големите заплати и дават 40 % за наем и всъщност се самозакопват и пречат и на другите

2

:):)

преди 6 години

какво я грее останалата част от Бг, 5,5 милиона души, ясно че има две Българии, тази сифийската и онази изоставената провинция.

1

alf

преди 6 години

две ленти да беха пуснали от орлов мост под центъра до края на люлин 15 км немаше да има нужда от 100 км околовръстни