Има действащо решение на проблема с изхранването и свръх популацията на човечеството ! Богатите ще ядат бедните , както винаги са правили !
И животните ще си се разхождат спокойно и ще се множат до дълбоки старини и ще умират от старост.
То хубаво, ама доколкото ми е известно, клетките имат способността да мотират... А и когато става въпрос за масово произвоство на такова месо, вяроятно случаите на мутации ще са много повече, отколкото можем да предположим. Тези клетки, било то и мускулни, нали все пак носят някаква генетична информация в себе си, а какво ще стане с нея, когато те бъдат копирани многократно...? Според мен, тук има много дълъг пат да се извърви, преди да се започне масово производство на такова месо.
Тези глуппаци не разбират, че животни се гледат заради свинските крака и уши, а месото е просто *** за филета, вратни пържоли и кайма. Кога ще отгледат свинки крака?
Ако се направи с химически синтез, ще се в него ще има както Л-аминокиселини така и Д-аминокиселини. Ще стане като хидрираните ненаситените мазнини - маргарин и палмитин. Естествените белтъци са съставени само от Л-аминокиселини и сега се синтезират в живия организъм с помощта на ензими. Химически синтезираните белтъци ще са ненадмината отрова!
На 4:00 - Хората вече така са притъпили вкусовете си че.. едва ли ще разберат какво еПрав сте г-не, след продължителната консумация с години, на некачествена и неестествена храна, хората забравиха за истинският вкус на много от традиционните за страната ни храни и започнаха да боледуват повече, дори неизлечимо.
От 10 години в устата си не съм слагал месо освен риба. Е, нито съм умрял, нито съм болен. След като може, защо са всичките тия напъни?
До Анонименщом има намеса "отвън" в делата на природатаНяма намеса отвън, това е продукт на човешкият мозък, а продуктите на човешкият мозък са изцяло природни продукти! Както смартфонът е продукт на природата, така и това "изкуствено" месо е продукт на природата. Човекът не е нищо друго освен мислеща природа. Разбира се, трябва да се внимава, защото както дивата природа прави много грешки, така и мислещата природа може да прави грешки.
ние в бьлгария отдавна ядем изкуствено месо пьлно с вода от 350 гр сурово месоизлезе 2 прьстта вода в тавичката а цената стигна вече 7 8 9 лева за кг
Изкуствено месо – ще ядем ли в бъдещето пържоли без мазнини?