,,PRINZESITE,,DA SE VZEMAT V RAZE I DA SI OMESJAT PO EDNO KOZUNA4E,NE SAMO DA REVAT,4E SE PRODAVAT BOKLUZI. NAPRAVI SI SAM,SHTE BADESH DOVOLEN I SHTE BADE ISTINSKO.
AMI PO 4ESTI PROVERKI,NE SAMO HEI-TO DA VZIMA RUSHVETI I DA BORAVI SAS ZAKON OT1948 GODINA,AMA NE IM OTARVA DA GO SMENJAT.
До Анонимен20Да кажем,че теб не могат да те излъжат по отношение на агнешкото,козунаците и някои др подобни неща! Ама не си мисли,че Неминат ще останеш! Все някъде,за нещо друго ще те изгърбят,без да се усетиш!
Бойкот на купуването на козунаци, няма да останете гладни. Оставете ги да стоят до другият Великден.
Козунак не се прави с Е-та изкуствени набухватели и палмово масло. Ето я рецептата на Баба. Брашно яйца прясно краве мляко краве масло мая захар и стафиди. В кой от козунаците в магазините има само тези съставки? Истинският козунак го познавам само по миризмата. Бабата вече 37 години ми прави домашен козунак няма как да го сбъркам с друга порода. Вместо сукалчета агънца в магазините ви продават шилета. Шилето няма нищо общо с агнешкото по скоро е овнешко. Що мен не ме излъжат?
Трябва ни закон за лъжата !!! Като пишеш бабин ще доказваш че баба ти е готвила по този начин с тези съставки. Това е очевидна лъжа, не е толкова трудно да се докаже в съда но БАБХ спи както обикновенно !!!
И поредна статия за Е-тата - само не видях статия да се казва че е задължително да се купуват нали така.
Кой ли обръща внимание на това какво яде? Ако зависеше от мен, досега всички готови храни щяха да са на ***, да не споменавам разни дюнерджийници и т.н. Но виждаме, че само се увеличава предлагането им, кпето е на база търсене. Е който търси проблеми, ще си ги намери!
Ако Баба правеше подобен козунак,Дедо да я беше ликвидирал незабавно на мегданя,за назидание на останалите Бабеци!
я знам рецепта за козунак зимаш 5 кила агнешка плешка 5 кила свински бекон подправяш ги увиваш ги на плитка кат козунаците свиваш ги на кълбо кат баница фръляш у фурната и чакаш последната операция е най трудна убиваш времето с кана вино
"Със сигурност е позволено да се заместват натуралните продукти с Е-тата. Не е ясно обаче в дългосрочен план докъде ще доведе товa" Как да не е ясно?? До Кардиология и Онкология :(
То и лютениците на баба, мляко, сирене, сокове, плодове и зеленчуци....Производители и търговци злоупотребиха отдавна и с това название, за да си пласират некачествените и често отровни стоки....После защо били пълни болниците и гробищата с млади хора....
Между другото баба ми почина от рак на хранопровода на 66 години, дядо ми от рак на стомаха на 61 години. Сега майка ми да е жива и здрава с цялата тая химия ще навърши 86 години есента и изглежда много по добре от баба ми на 60. Не знам кое е по-добре честно да ви кажа.
Абе като видя един етикет на козунак и ми се повръща от Е 100 до Е 1000.С това се тровят мишките, а те го продават да го ядеме.Който може да си го прави това е истината. Исус е възкръснал ама ние няма да успеем за това яжте здравословно, че храната ни мори много.
На етикета "Бабин козунак", но съставките не са познати на баба