Сори!От 2020 заведенията станахте излишни!Лъжата върви но лъжичка на час.Първо ни излъгаха до 13.04 после до 13.05 а накрая ще иде до СЕПТЕМВРИ!Да в Китай където в пъти по добре се справят с вируса след 76 дни карантина/тук сме още на 28/ пуснаха хората да си тръгнат по градовете.Никакви дискотеки кафета и чалга кръчми не мислят да отварят поне още 3 месеца.Лято тук също няма да има!Курц каза:почивки в чужбина след ваксинация т.е. най-рано лятото на 2021г. Гларусите пеят над Слънчака- Глааааааад
До Анонимен Този народ много се възгордя.Едва ли ще изчезнат в небесата сред ангелите... Виж в ада може да ги приемат наглите бакшишовци....
Ресторантьорите и шофьорите на таксита получаваха солидни бакшишии и е било редно да заделят бели пари за черни дни, не че парите от бакшиши са бели, те са мръсно бели...
Много ревете от бранша, ама така е. Държавата да помогне на секторите, които са жизнено важни. Много важно, че ще фалирате и без вас можем, то щото голям кеф да пиеш кафе и вода за 7кини, сереирани от нацупена фльорца.
Този народ много се възгордя. А ми се струва, че отново иде времето, в което тези с хладилниците за зреене на стекове и сомелиерите ще бъдат ритани от кални войнишки ботуши в посока от ресторантите със звезди Мишлен към някакви трудови лагери.Разбира се, възможно е и да не съм прав и да се възвишавате до безкрайност, докато изчезнете в небесата сред ангелите...
Зарежете кръчмите с чалга . На мен ще ми липсват най вече малките сладкарнички в които човек се чувства уютно на по една хубава пастичка и ароматно кафе ....дано те не фалират !!!
Няма билетчета за търкане. Надежда тука всяка оставете да станете милионери. Племе трябва някой да полива и магнолиите иначе ще счупите даржавата.
Ами като фалират,ще садят картофи. Да пробват и ИТ специалистите. По цял ден са клекнали на компютъра. Я малко на чист въздух! Време е да се научат как се дои крава.Ъ-ъъ що не вземат станат асфалтаджии? Тъкмо ще знаят по колко асфалт да слагат на шосето да няма дупки.Смятат кат' калкулатори,нали са учили висша математика! Тъкмо работа за тях
Споко.Без кръчми няма да останем.В нашето село са останали 100 човека, средна възраст 65 години и пак има 3 работещи кръчми.Баш за кръчмарския бизнес няма защо да се притесняваме.
Га продавахте Девин 0.750 за 3 кинта ви беше гот , а ( в квартално кръчме ) !? А , ся пийнете си ......
Прочетох последните коментари и какво да видя- един човек явно с успешен бизнес дава акъл как да се намали падението от кризата и моментално го нападат. Това, което е написал, е доста вярно за маркетинга. Действително няколко заведения в София започнаха много агресивна маркетинг кампания из социалните мрежи и явно е повече от успешна. Даже мисля, че едното заведение на човека се сещам кое е- май е в Лозенец. Преди нямаше онлайн поръчки, но сега има след агресивен маркетинг. Адмирации за вас!
Гледам се е зародил някакъв спор за стекове- да кажа и аз като фен :) В София отдавна качеството съществува и не е това, което беше. Наистина има редица заведения в списъците на Мишлен- някой по-долу беше писал, които предлагат качество на 1/10та от цената на подобно нещо в Европа. Да, за българите е скъпо, но действително тези заведения са препълнени от редица хора, които имат възможност да си го позволят. Аз не смятам, че има как подобно заведение да фалира.
Шменти капелли! Я дайте справка колко данък печалба е внесъл Вашият сектор в държавния бюджет?! Келнерите си взимат заплатата и бакшишите!? Осигурявате ги на минимална заплата, ако изобщо имат договор! Сега са на опашката пред бюрата на труда. За какво ли чакат като добре си знаят колко са допринесли в държавната хазна!?Вие от кило свински врат - 8,00 лева, сервирате 5 пържоли по 9,90 лв, е как да излезе сметката че сте "вътре"!?
Ми ей така, за мое си удоволствие си казвам от кое колко имам. Радвам си се на хладилника просто- от скоро го имам. Не се фукам с него, това не е нещо скъпо, а обикновено хоби, породено от познанството ми с близък мой приятел и мой мениджър, който живее в Сан Франциско. Там ядох зрял аржентински стек, такова нещо не бях опитвал в живота си. Така се запалих всъщност. Та и от там ми носят стекове редовно и знам кое с какво качество е от тукашните меса.
50% от заведенията ще фалират, мерките неадекватни