39

Нидерландеца

преди 1 година

До 1 И къде точно прочете шофъора на автовоза да е бил друсан пиян или квото и да е . Прочете ли че леката кола блъска челно автовоза в неговото платно . Какъв ЕС какви пет лева .

38

1

преди 1 година

Някакви копейчовци плюят тук ЕС закони. Я проверете вкакви са наказанията и присъдите в Гърция или Франция , та косите ще ви настръхнат. Ако там убиеш някого пиян или друсан минимума е 15 г. затвор. Гръцкия закон го има в нета преведен на български, намерете го и четете, да видите истински закон.

37

Анонимен

преди 1 година

за шофьори убийци само затвор, където ще станат нечия агънце и държанка, спомням си как такъв ревеше не искам в затвора защото знаеше какво го чака там ще му се изредят...

36

Анонимен

преди 1 година

Невежите могат да приемат всичко за кошмар.ТОВА СА ХОРА КОИТО НЕ ПОЗНАВАТ БОГ ИСУС! Не знаят Вселенските Закони. ХОРА!ВИЕ СТЕ ДУХОВНО НЕОСЪЗНАТИ.ЗАЩО СТЕ НА ЗЕМЯТА? Не знаете :( Точно затова, /не за пари коли материални неща/, а за ЛЮБОВТА за да учите израствате да вършите делото на Исус. Ако не израствате всичко ще се повтаря във всеки следващ живот и ще страдате. Човек има много животи на Земята.Смърт няма, преминаване от едно състояние в друго.За душата смъртта е най хубавото.!

35

Kreti

преди 1 година

За всяко камикадзе ТИР за да не трепи други!

34

Реалиста

преди 1 година

искам да попитам - майката на пасажера ще съди ли майката на шофъора . Реално погледнато шофъора предизвиква катастрофата . Шофъора на леката кола трябва да плати обезщетение на пасажера .

33

Нидерландеца

преди 1 година

До r3v0lv3r Я прочети статията - лека кола излиза от нейната лента и се удря в насрещното . Каква Европа какво гниене . Даже няма и да те задържат .

32

Христо Христов

преди 1 година

Относно случая описан в статията, колата навлиза в насрещното, където се блъска в камиона.

31

Христо Христов

преди 1 година

Отделно съдията прави изказване пред медиите, че "да караш без книжка не е престъпление, защото вижте колко много хора влизат в морето без диплома по плуване". Също факт. Но де бедни про'с'таци, никога не излизали от панелките си, да могат да си го представят, нали?!

30

r3v0lv3r

преди 1 година

До Христо Христов аре ходи блъсни някой в ЕС и да видим дали ще те пуснат за 3-4 седмици. По-скоро ми е струва, че ще изгниеш в затворът.

29

Анонименн

преди 1 година

... При аварийно спиране на камион, обикновено той застава напяко на пътя... Резултатът щеше да е същия...

28

Анонименн

преди 1 година

Аз не разбирам - автомобилът е навлязъл в насрещното... Каква вина има другия шофьор?

27

Бълг.правосъдие

преди 1 година

Е къде да е, ако не у дома?!

26

God

преди 1 година

От излезлите подробности по делото се оказа, че момчетата са карали с превишена скорост и са навлезли в насрещното платно, където се блъскат челно в автовоза на турчина. Той също е карал с превишена скорост, но не колкото тях. Колкото и да е тъжно за момчетата, вината е тяхна за катастрофата. Затова съда е приел, че има съпричиняване от тяхна страна. Римляните са казали, че правото е изкуство на справедливостта. Въпреки тежките емоции, съда трябва да отсъжда по справедливост.

25

Христо Христов

преди 1 година

Какво ревете за правосъдната система бе, в ЕС сме! Нали за това гласувате? Наказанията у нас са даже много тежки! За убит на тротоар от шофьор без книжка и карал с превишена скорост (многократно залавян за това), наказанието трябва да е 6-8 седмици обществено полезен труд... като в ЕС!

24

Анонимен

преди 1 година

Лутин е виновен, я зеля ще ги спаси. Аз не знам какво да кажа, осмвен пазете се.

23

Анонимен

преди 1 година

Слава на праСоВъдната система. Сега нищожествата ще забегнат в Дубай или някъде другаде.

22

Сата НАТО

преди 1 година

Май са осъдили турчина само защото е а) чужденец и. б) турчин....

21

Сърбия

преди 1 година

В Сърбия, ако направиш и най-малък проблем, веднага още в същият ден си в съдът и те съдят по бързата процедура. При нас системата е направена по такъв начин, че всеки с пари да може да се измъкне без наказано. За това и там башибозукът и джигитите са кротки.

20

Анонимен

преди 1 година

След като са му дали само 4 години, значи вината е била споделена, така че няма какво да реве. А камиона не могат да го задържат безкрайно дълго.