11

Пак нищо

преди 1 година

Толкова ли е сложно - първия проблем е във неверните данни от прегледи и изследвания, които се носят на ТЕЛК комисиите. Те са изготвени от други лекари. След това е етапа с ТЕЛК, които изготвят заключение на база тези документи. За съжаление видяхме много случаи дето явно ТЕЛК комисия е давала заключение гледайки тавана. Визирам двама господа дето въртяха гуми с мерцедесите а уж бяха 100% слепи и подобни случаи. Докато всички по цялата верига не бъдат осъдени с тежки наказания няма да има оправи

10

Анонимен

преди 1 година

И как ще включвате повече лекари в телковете насила ли. Няма да стане.

9

Анонимен

преди 1 година

Няма друг начин освен намаляване на пенсионна възраст на 40 г. и кой е здрав може. ТЕЛК ще отпаднат само до 40 г.

8

Георги Илиев Митев

преди 1 година

От корупцията и корупционните схеми и практики печелите и вие така наречените юристи (съдии и адвокати) . Вие сте в услуга на крадците и лъжците, на бюрократите и най-вече на вашия личен интерес и облагодетълстването на вашата гилдия.

7

Докато в България

преди 1 година

има все още комунисти, бивши комунисти и разни русофилски "босиляци" занимаващи се с политика корупцията в България не е възможно дори и да намалее ! БКП се клонира много умно и продължава в БСП, ДПС, ГЕРБ, Патриоти разни, Възраждане, ИТН така, че "НАДЕЖДА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ", злото винаги е там където УМЪТ ЛИПСВА ! Един пример - кой умен човек "мята" пари от балкона на ония които са дошли от Индия и защо полицията не може да спре тази практика на "умните" ?

6

хипократ

преди 1 година

Който плаща,той трябва да издава решения за Телк.Има и много ощетени граждани които действително се нуждаят,но лекарите ги рекетират.Направете една национална анкета по въпроса,и оповестете резултатите.Ама честно!

5

Анонимен

преди 1 година

Човек без крак вися пет часа като паяк да си даде документите за поредно осидетелстване. Докторетата очакват да му порасте нов крайник. Затова го проверяват на всеки три години.

4

нищо

преди 1 година

не може да спре корупцията на този прогнил народ,винаги ще краде,телковете са му само едно от инструментите

3

Анонимен

преди 1 година

Какво ще я спре тогава? Ти ли ?

2

Анонимен

преди 1 година

Е, щом няма да спре корупцията, тогава какъв е проблемът да го електронизирате тоя ТЕЛК? Далаверата ще си остане, но хората няма да се редят болни да чакат ред на опашка с часове, като *** на заколение.

1

Анонимен

преди 1 година

това заплаха ли е?