19

Анонимен

преди 1 година

До Пффф И кой те излъга, че било "безобидно ала бала"?? Ти да не си авторът на далаверките и измамите на Киро? Ако е така, влез по-надълбоко в темата. Ако не е, не се изказвай по въпроси, за които хабер нямаш - кое било безобидно и кое не. Самият факт, че е имало ала-бала, говори за някакъв вид измама и налага незабавно подробно разследване.

18

Анонимен

преди 1 година

Не граничи ами Е национално предателство. И защо мошенникът Петков и тази негова маша все още не са в затвора????

17

болестно състояние

преди 1 година

Значи обвиняваме някого в национално предателство, но не знаем какво е говорил , но предполагаме, защото не е от БСП или ГЕРб или ДПС или самото божество Копейкин.Ето затова целия свят наблюдава с изумление, след 30 г. демокрация не само нямаме истински медии, но те са все повече рупор на русия. Всеки нормален журналист би задал въпрос---като нямате данни, кого и защо обвинявате? като няма съд ,присъда, обвинение , кого обвинявате? По тази логика аз обвинявам Дечев, че е крадец и педофил.

16

Пффф

преди 1 година

От едно безобидно "ала-бала" такива фантазии и хипотези се развихриха, че депутатите опоненти на ПП могат да кандидатстват за награда за литературни съчинения.

15

ББ

преди 1 година

комунистите като този откъснаха "македония"от България!гАспадарите им от мАсква ги надъхваха да мразят децата ви,комунистите "създадоха" македония и всеки можещ да чете може да го провери....ама Чернева...ама дядо Йоцо,руските роби са врага...на Площадите и безкомпромисно...да си върнем животите,да дадем шанс на децата ни,техните са банкери-агенти в...САЩ

14

ББ

преди 1 година

уоу,нима не комунистите създадохте "македония" по нарежданена коМинтерна и сталин?за един приятел питам!управлявахте дълги години и какво направихте?а бяхте заети да подготвята Българите да плащат убийствата на жени и деца от путин в Украйна...само факти за можещите да мислят и обичащите България!!!

13

Абе

преди 1 година

Не че граничи, ами направо е прекрачило границата !

12

българина

преди 1 година

работила е за Център за либерални стратегии, ЦРУ агент, пълен бо лук!

11

Диана

преди 1 година

БСПто си е БСП - *** до ***! Този тук не можел да съди но бил чул, значи, че това граничело с национално предателство..ха-ха-ха..да имаш мнение не значи да съдиш, но той и това не може да разбере, да не говорим за това граничен...

10

Анонимен

преди 1 година

Толкова предатели има ,че писания мама да стигнат

9

Анонимен

преди 1 година

Тоя филм сме го гледали . Съветски е.

8

Българин

преди 1 година

Член на престъпната и продажническа партия, наследница на терористичната БКП да говори за национално предателство - това е класическа политическа шиZZофрения!

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4. Нищо няма да върнеш. Не словоблудствай. На никого и за нищо не помагаш

6

Пълна скръб

преди 1 година

Некадърни шпиони и доносници. Нищо не правят както трябва. Нищо не са научили . Да връщат парите.

5

Анонимен

преди 1 година

Те, всичките са предатели! До един!

4

Анонимен

преди 1 година

Ще бъде яко нашибанаа госпожата, след като върнем почивните станции Белене и Ловеч!!!

3

Анонимен

преди 1 година

ШНУР ЗА БСП!

2

Анонимен

преди 1 година

Щом граничи нема проблем. Нал не е минала границата. Всичките сте ми едни "дипломати" не съзнавате по цял ден кви глупости дрънкате.

1

Мда

преди 1 година

Нали тая зле поставяше страната, че не посрещаме мигрантите с духова музика и обвиняваше полицията, че пази границата.