9

До 9

преди 1 година

В случая специално джуджета във Украйна, извън Украйна и ходещи 900 годишни трупове отвъд океана нямат нищо общо. Според брюкселското споразумения косово трябва да създаде асоциация на сръбските общини на север - това не се е случва вече 15 години, въпреки че сърбия праща по 200 милиона евро годишно на косово, не на сърбите в косово а на правителството на косово. Сегашният президент на косово публично заявява че няма намерение да спазва брюкселското споразумение.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6, глупости, аман от братски съюзи. Съюзите са икономически, идеологически и тн. И този, който разбърква региона не е отвъд окена, а е едно дребно джудже отвъд Украйна.

7

dd

преди 1 година

До 6Това никога не може да стане както си го написал. А по принцип много добре ще са си държавите ако братятя зад океана не се бъркат и не разпалват постоянно войни и конфликти. Бас държа, че в момента в който тази държава изчезне от лицето на земята или поне спрат да се бъркат и всичко по света ще се нареди.

6

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са си сърби - не са косовски..

5

Анонимен

преди 1 година

Който има глава на раменете да мисли. България, Гърция, Румъния, Турция, Северна Македония, Сърбия, Косово, Албания, Унгария ... Целият регион се тресе от избори, оставки, протести, опозиции, скандали, записи и какво ли не! Регионът ни е зле, откакто се разцепи. Този район трябва да бъде обединен в нов балкански съюз на независимите държави! България е основоположник на всички държави на балканите и трябва да ги поведем в един братски съюз!

4

Терориста на сащ

преди 1 година

В сряда Харадинай отскочи до Хага за да свидетелства пред прокурорите на Специализирания съд, създаден да разследва престъпленията на някогашната Армия за освобождение на Косово/АОК/, известна с абревиатурата си на албански език като УЧК. Рамуш бе един от нейните популярни командири, който, както много други, след 1999 г., когато силите на НАТО влязоха в Косово, захвърли маскировъчната униформа и се впусна в дебрите на политиката

3

Урсула

преди 1 година

Без бой нема да са оттегли като Просто Киро :)))

2

Анонимен

преди 1 година

Като създават проблеми доказват че не заслужават независимост.

1

Анонимен

преди 1 година

Oще едно джудже..