21

Ха, ха, а така

преди 1 година

Те наистина си държат парите на запад, а се ръфат тука за наша сметка.

20

ДО 18, 19 И ВСИЧКИ

преди 1 година

АКО ТРЯБВА ТИКВАТА ДА БЪДЕ ОБЕСЕН, ТО ВСИЧКИ ОТ НАЧАЛОТО НА 1990 Г. ДО СЕГА ТРЯБВА ДА СА ОБЕСЕНИ. ДОРИ ДЪРЖАЧИТЕ НА КОПЕЙНИ. ВЪОБЩЕ НАШИЯ ЕЛИТ И ТОЗИ НА РУСИЯ- МАЛКИ И ЕДРИ РИБИ СИ ДЪРЖАТ ИМАНЕТО СИ В ЗАПАДНИ БАНКИ.

19

Вселил се е в теб

преди 1 година

Този е умерен обслужватч на американските интереси. Когато те започнаха да противоречат на Българските, зае американската страна. Радев зае Българската (както винаги). За това сега говори така. Кое на Радев не е същото? Че не иска да вкарва България във чужда война? Че не иска Българската армия да бъде опоскана в полза на друга държава? Да предпази армията му беше мотивът да влезе в битката за Президент! Дай пример, не опорки! Радев няма право, но ми се иска да изкара хората на улицата!

18

В.

преди 1 година

Дайте му милион!

17

Анонимен

преди 1 година

На Борисов имунитета не трябва да се сваля. Трябва да бъде обесен ,докато е с имунитет.

16

Анонимен

преди 1 година

Две години бяха за дренки и Борисов нямаше имунитет но сега се сетиха. Цирк пълен с диригенти от блатная.

15

Ха-ха

преди 1 година

Щом Гешев опря до оборотната *** да иска имунитета на бивш Премиер, значи яко са я закъсали с доказателствата!

14

Анонимен

преди 1 година

Едно невярно, непочиващо на истински опорки разсъждение на един бивш червен министър на отбраната,пребоядисал се в друг цвят и разчитащ на късата памет на хората. Един пожарникар, преминал през СИК, чийто заместник му подари партия на погача, властвал 10,5 години си въобрази, че е несменяем и че щом М.Вебер е зад него, отново ще яхне коня. Грешката му беше, че се опита да отстрани завършил също ВМШ,който знаеше същите ишарети като ББ и постът му беше гл.прокурор. Голяма, необмислена грешка!

13

Соня Ериксон

преди 1 година

Щом ББ опря до Нойко Боев да му оправя имиджа , значи скоро ще му падне имунитета !

12

Реалист

преди 1 година

Толкова си жалък,че ако това е болет,не те миждам сред нормалните хора.Стой си в нафталина,има кой да оправи държавата. Няма де е Банкята на когото се мазниш.

11

Линда галопа

преди 1 година

За духове се вика началника кардинал във Ватикана за борба с тях- за екзорсизъм.

10

Анонимен

преди 1 година

Ноев, ти снимки на чекмеджето на Борисов виждал ли си? А това което говори г-жа Бакалова чувал ли си??? А Гешев какво говори или не ти се чува??? Имунитета на този който дерибейства 12 години ще се вземе и ще бъде вкаран в затвора за всеобща радост на Голямата и Малката Крепост

9

Този

преди 1 година

..пък чак сега бил разбрал, какъв е Радев? Че той още първия ден взе да дава ултиматуми..." Имате една седмица"! Катилчо си беше , и такъв си е и сега! Само където, и в цяла Европа ни разбраха, какво продажно "генералче" сме си въздигнали! На всеки е ясно, че това е зависим човек, но и защо толкова драпа за власт , още не е ясно! Сигурно нещо му хлопа! Истината е , че в Брюксел може да си лае колкото си иска, ама ония другите, не забравят! Сам се е насадил на пачи яйца!

8

Анонимен

преди 1 година

Защо какво ще загуби Нългария ако му махнат имунитеъа -Нищо ще загуби Борисов Когато си бил на власт и когато си работил за себе си Ще загубиш и Левски си губи живота за България ако това му е утешението на Борисов но Левски не крадял от България Къде са откраднатите пари от Борисов

7

Анонимен

преди 1 година

OK, щoм e тaka! Toraвa nъk, зaщo нe имyнитeтa нa xapвapgckитe измaмници? Moмeнтът e изключително nogxogящ!

6

ПроСоТо

преди 1 година

ама какви ги дрънка тоя ?!...Имунитета на Боко го иска НЕ Радев,а Гешев !..Това първо...Второ:..-Боковия имунитет не е достатъчен !...Не разбирам как при тия ГРУБИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за СРАМНОТО ПОДСЪЗНАНИЕ,с което "К. и К." ЛЪЖАТ най-безогледно, все още освен "Възраждане" никой "орган" не е поискал имунитета и оставките им ?!...Нещата съвсем се сгробясаха в Територията..И главния виновник е Харемът на Боко..Отдавна предупреждавам,че поразиите,нанесени на обществото от Хунтата няма да можем да кориги

5

Анонимен

преди 1 година

трябва да се свали когато не му го искат

4

Анонимен

преди 1 година

Той духа е вселен отдавна там от Кремъл, ама народа е *** и му се радва на тоя руски слуга.

3

Сата НАТО

преди 1 година

Ноев говори глупости и си противоречи.

2

Анонимен

преди 1 година

Напротив, Гешев е в края на мандата си и сега е идеалният момент да вкара Борисов в затвора.