18

Анонимен

преди 1 година

Главата на администрацията в Шебекино е награден лично от Путин с Орден за Мъжество. Посмъртно. Това ми напомна на кадрите пред разрушената Райхканцелария в Берлин където Хитлер награждава 14-годишни хлапаци няколко дни преди самоубийството му.

17

Кремълска психушка

преди 1 година

Кремъл отблъснал атаката, губернатора съобщава за жертви и евакуация но......В 21 в при всичкото инфо и владеенето на някой и друг чужд език в повече и.... Пълно е с репортажи на руски сми от Шебекино и боевете и обстрелите продължават, сградата на общин администрация гори, сградата на милицията, също, а руски военни намясто заявяват че ги обстрелват с Град и танкове. Така чеее дрогаре, да бяхте научили "майчиния си" руски език и щеше да сте по-информирани, що е то невелика расия хаха.

16

До Верваме ви

преди 1 година

Мести се, да! Опря вече във Вършава. 10 месеца превземат едно село!

15

Анонимен

преди 1 година

СВО върви по план. Сега според великия замисъл на кремлинското ченге е наред руснаците да разберат какво е война. Той така е планирал да се случи още преди 24 февруари, ще знаете. Муахахахаа

14

Анонимен

преди 1 година

Жителите на Шебекино са поискали от Германия статут на бежанци от войната. До вчера поддържаха горещо СВО а днес когато започнаха да падат бомби по руските им кратуни изведнъж пожелаха да станат бежанци но забележете не в Китай или Северна Корея където живеят хора със същия манталитет като руския а във вражеска Германия.

13

Бойко

преди 1 година

Китайския президент Си уведомил Путин че предвид ситуацията в Русия ще изпратят спешно един милион миротвореца в Сибир и Далечния изток. Буквално му е казъл после ще ми благодариш, нямаме време за любезничене трябва да се действа незабавно!!

12

Анонимен

преди 1 година

Колко па да се е преместил тоя фронт на запад? За последните 6 месеца дали са мръднали 1-2 км

11

Анонимен

преди 1 година

Да ве само дето пейтриатите от 80те си седят и нещо не виждам руските там измислени кинжали след като се разбра, че си се прихващат и прибраха създателите им в панделата. Нападенията гледам се преместват за сега бавно но сигурно на руска територия. Продават ресурси на везценица па нека си мизерстват там колкото си искат

10

Анонимен

преди 1 година

Муахахахаа. И по-зле ще става за рашистите. Тепърва ще има изненади за тях.

9

Верваме ви

преди 1 година

А фронта неумолимо се премества на запад....Бахмут вече е Артьомовск. Генерал Залужни замина към Бандера заедно с два ПВО комплекса Пейтриът и американските си разчети. "мащабното" контранастъпление затъна преди да тръгне...а Русия вместо да приключи икономически отбелязва напредък и руските ракети вместо да свършат...ударите стават все повече. Това са само прости факти. Пък вие Укро фенове си чакайте Русия да се предаде или да загуби войната !

8

Анонимен

преди 1 година

Започна се рев за внушение у нас: Русия е жертва на Украйна!

7

Алфа - Вимпел

преди 1 година

Аде бре, ко чакате че не влизате в Киев?! Излагате се. Вермахта беше много по добра армия.

6

Законът на бумеранга

преди 1 година

Алооу, кремълския гнoм, светна ли те по умната главица?

5

Анонимен

преди 1 година

украински терористи

4

Анонимен

преди 1 година

Укрите си просят ТЯО по Киев...

3

Да

преди 1 година

Каквото повикало, такова се обадило!

2

Ха-ха

преди 1 година

Град Шебекино?!!! Значи жителите на този град са шебеци! Бой по шебеците!

1

Шебек от Шебекино

преди 1 година

УжасТ