26

Читател

преди 10 месеца

А колите с буркани с какво са? Ние направихме от череши и джанки, станаха хубави.

25

ДА "БЛАГОДАРИМ&

преди 10 месеца

ДА БЛАГОДАРИМ ЗАЩОТО ИДАТ ОБЩИНСКИ ИЗБОРИ И Е ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ КАКВО ЩЕ ПИШЕ / ИЛИ ПЪК НЯМА ДА ПИШЕ ВЪВ ВЕСТНИКА НА БЛЪСКОВ ЗА ОБЩИНСКИТЕ ДАЛАВЕРИ С ИМОТИ, ПРИМЕРНО КАК СЕ ПРАВЯТ ЗАМЕНКИ НА ИМОТИ КАТО ИМА МОРАТОРИУМ ВЪРХУ ЗАМЕНКИТЕ ?! ?! ?!

24

ДА "БЛАГОДАРИМ&

преди 10 месеца

НА ОБЩИНАТА, ЧЕ ЗАМЕНИ ЗАТЪНТЕНИЯ ИМОТ НА БЛЪСКОВ ПРЕД БЛ.101 В МУСАГЕНИЦА (НА МЕСТОТО НА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА) С ИМОТ НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ В МЛАДОСТ ! Групата от Младост да се стяга за протести, белким заменят новия имот на Блъсков с имот до НДК. Да помогнем на колегата другари/господа :)

23

Анонимен

преди 10 месеца

Сега ще видим кой ще строи там. Този филм вече сме го гледали

22

Анонимен

преди 10 месеца

Ако къщата е исторически паметник, да се възстанови от държавата и да се отдаде под наем за приходи, щом е на "ключово място" ще има желаещи.

21

до 18

преди 10 месеца

Пишеш комунистически/герберско-строително мафиотски ГЛУПОСТИ !!!!ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО ОТ ОБЩИНАТА са ЖЪЛТИ СТОТИНКИ за централно място в европейска столицата !!!!!!!!! И 100% едно такова място няма да е за детска градина а за ортаците на банкята, пашата и т.н.

20

Ася

преди 10 месеца

Ами като няма още разстреляни предприемачи... Всъщност, къде изчезнаха показните убийства? Беше забавно, а също така справедливо.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Застрахователни игри.

18

До 17

преди 10 месеца

Пишеш пълни глупости.Общината може да ги вземе за детски градини,например,и да обезщети собствениците.Или,тези,които имат някаква стойност да ги санира,както прави с цели блокове и комплекси.Варианти много,желание малко.

17

ЛЪХА НА МИЗЕРИЯ

преди 10 месеца

"в центъра на София има толкова съборетини,които плачат за събаряне" - че това е СВЕЩЕННАТА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ !!!!! Или е по-добре да дойде комунистическият кмет Нинов и да обезщети собствениците с по един панелен апартамент в Люлин 3, а мястото да го даде примерно за построяване централа на ГЕРБ/преди беше на БКП ?!

16

ЛЪХА НА МИЗЕРИЯ

преди 10 месеца

ЛЪХА НА УЖАСНА МИЗЕРИЯ В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА !!!!!! И НАЙ ВЕЧЕ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА МИЗЕРИЯ ! И ТО ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ......... !!!!!!!!!!!

15

Позорно

преди 10 месеца

Поредната запалена постройка за да се построи небостъргач там!

14

Анонимен

преди 10 месеца

Айде,нека да не ги палят,да замърсяват въздуха,ама особено в центъра на София има толкова съборетини,които плачат за събаряне,че ме е срам да ги гледам,минавайки покрай тях.Лъха на ужасна мизерия.

13

редактор

преди 10 месеца

До стелке неграмотно е - други са тестовете...

12

Анонимен

преди 10 месеца

в превзетата държава виновни няма за нищо

11

ОЧАКВАШЕ СЕ

преди 10 месеца

ОЧАКВА СЕ и за други "интересни" места.................... Това е София, столицата ! Свободните терени свършват, а строителната мафия няма да остане без работа я ! Още повече че Фандъкова няма да е повече кметица ! А и Гешев го няма да тръшка на земята с белезници 40-кила мокри квартални кметици (примерно младостката) озъбили се на лондонски перачи на ДС-пари с интереси в строителството !

10

стелке неграмотно е

преди 10 месеца

Пожар изгори къща на ключово място в София:или е правилно? Пожар изпепели къща на ключово място в София Къща изгоря след пожар на ключово място в София Граматически тест не ви ли правят в службицата?

9

Анонимен

преди 10 месеца

Някой е гушнал хубавото местенце, сега ще се появи някоя кооперацийка, ама съвсем случайно.

8

имотен брокер

преди 10 месеца

Къщата изгоря. Продажбите на зелено започнаха.

7

Анонимен

преди 10 месеца

До АЗ - сега ще са наркоmani вероятно same shит...