442

Анонимен

преди 1 месец

Евродепутатите няма да разбират Волгин. Той е учил само руски, латински и старобългарски.

441

Анонимен

преди 1 месец

Доволен съм. Един дезинформатор по-малко в БГ. Халал да са му евраците. Ще бъде клоун за сеир там. И на руски ли ще се изказва? Той знае ли езици въобще? Ще е Бареков N 2, за мезе на отегчените кибици.

440

Безценно...

преди 1 месец

Статията с най-много коментари,без да броим изтритите "неполиткоретни" :)Жълтопа8етната $0р0$ня бълва огън и жупел,с пяна на устенцата пищи за нЕкви розови евроатланшитски ценности и демокраДция.Същите тия розови демокраДци бяха отгледани в саксийки и щедро грантово мотивирани от чичко $0р0$ бивши комунистически отрочета,комсомолчета и дружинни ръководителки на партията майка БКП.Относно Волгин - и тогава не си мълчеше и сега пак е извън мейнстрийма :)

439

Учете история

преди 1 месец

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

438

Накратко

преди 1 месец

Абе тия като и най-вече тоя нали мразят Европа защо въобще издигат кандидати.

437

Анонимен

преди 1 месец

имайки предвид какви са пп/дс, може тактика да е била да се отчаем от тях и да докарат вгъзраждането, но разберете, че едните не са алтернатива на другите, играят си с 2-те ви мозъчни клетки

436

Анонимен

преди 1 месец

Колкото в европарламента слушаха Джамбаза и Слабаков толкова ще слушат и Волгин. Ще говори пред празна зала, защото там депутатите не си губят времето с разни маргинали като този руски слуга.

435

Ставри

преди 1 месец

И този се уреди за 15 000 евро заплата плюс добавките. Поне няма да го слушаме ден през ден по националното радио да облъчва народа с русофилските си позиции.

434

Анонимен

преди 1 месец

За какво им е на Възраждане да ходят в ЕП- те не харесват тоя ЕС, следователно нямат работа там!

433

Не няма!

преди 1 месец

До Ще им се стъжни.........На Волгин ще му сложат намордник от 25 000 еврака месечно, той ще лае пак за пред публиката, ама някак приглушено, опитомено, хрисимо, по Европейски....Ех, колко пъти сме го гледали вече този "филм"!

432

Хахахаха

преди 1 месец

Всред дима и мъглата от високопарните думи и борбата за "справедливост" тоя изкачи стълбичката - От 'Политически НЕкоректно" към "Икономически изгодно"!

431

Радослав

преди 1 месец

Абе тия магистрални жрици не бяха ли против ЕС и НАТО? Тогава за къде се натиска този ***? Аааа, да за сладка служба с голяма заплата от "гнилият запад". Но както казва всеки фен на Възраждане преди да налапа на някой *** сабята: парите нямат мирис и вкус.

430

Анонимен

преди 1 месец

KBИЧEHE на либеpacто-ceдеpacти - СИМФОНИЯ ЗА УШИТЕ!

429

Ще им се стъжни

преди 1 месец

Браво на Волгин. В следващия Европарламент консервативните сили ще са силни и на евроджендърите,зелените талибани и троцкистите ще им се стъжни.

428

До ТВ

преди 1 месец

Защото се правят на Найджъл Фараж от ОК. Той така оптави обединеното кралство, че имигрантите от 200 000 станаха на 700 000 годишно, но по-хубавото е че са цветни мързели. И там цените на всичко скочиха покрай пандемията, но заплатите почти не. Ще ги видим и тези като вземат и те малко власт - ИТН-2, отказват се, защото искат да управляват като в Северна Корея.

427

Бедата е

преди 1 месец

Че много прости хора се смятате за умни.

426

Анонимен

преди 1 месец

Възраждане ще са втора политическа сила, дай Боже първа. ПП утекоха в канала и дано никога повече не влязат в парламента, продажници! Прислужници на Боко тиквата!

425

Шебек

преди 1 месец

ПП се разпада , познайте кой ще е втори, ако не и първи.....

424

цирк Московский

преди 1 месец

Цирковите артисти са на манежа. Моля, аплодирайте главният ни КЛОУН Пепи Волгин. Дано Пепи не измести Цончо от сърцето на Вожда.

423

Килип Фиркоров

преди 1 месец

Ветър Полгин или на кратко Пипилота Виктуалия Транспаранта-Дългото Чорапче. Основният ми фаворит след председателя на Донецката народна република *** Душилин.