Лиснаха киселина върху жена

29-годишната жена е собственик на заведение в столицата, настанена е в „Пирогов“ с изгаряния, няма опасност за живота й; полицията издирва нападателя
19 окт 2007 15:13,
32
Лиснаха киселина върху жена
29-годишна жена, собственик на заведение в столицата е залята с киселина от неизвестен мъж. Снимка: Булфото
29-годишна жена е залята с киселина в лицето и гърдите от неизвестен мъж, съобщи Дарик радио.

Жената е собственик на заведение в столицата.

Нападателят се издирва от полицията.

Инцидентът e станал в заведението на жената на столичния булевард "Цар Борис III".

В кафенето влязъл мъж, който си поръчал кафе. В момента, в който тя му го подала, мъжът лиснал киселината и след това избягал.

29-годишната Гергана излязла от заведението и се развикала за помощ. Хора, които били в района на заведението, повикали Бърза помощ. Пострадалата е откарана в "Пирогов", няма опасност за живота й.

Иззети са парчета от счупена чаша, в която се предполага, че е била киселината.

Вече са назначени експертизи, които трябва да установят вида и концентрацията на опасното вещество.

Преди време със сярна киселина бе залята зам.-директорката на ДНСК Светлана Гебрева, която оцеля, но по-късно почина от рак.

Тогава за престъплението бе задържан Петьо Петков.

Той бе и един от заподозрените в покушението над журналистката Анна Заркова, която бе залята също с киселина на 11 май 1998 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Илиян преди 16 години
Лол... ако жената види, какво е писано по нейния случей...ще се депресира. Вие животни ли сте...? Кой от къде бил, студентски град незнам си кво... Какво общо има чалга културата и мястото на обитаване със некъв ***, хвърлящ киселина по хоратая МЛЪК по добре!
30
0
 
0
 
! Отговори
Bez ime преди 16 години
Ne pishete gluposti kogato ne znaete kakvo predstavliava edin chovek.Lichno poznavam tazi jena kakto neia taka i tziakoto i semeistvo vsichki do edin rabotiat ot sutrin do kasna vecher za da osiguriat dobra standart na semeistvoto si.A tova che ima zlonamereni hora koito vatreshnat im zloba i zavist ste gi ubiat e otdelen vapros.Zastoto az sam ubedena che tova e delo na niakoi neudachnik koito zavijda za vsichko i na vseki
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Saglasna sam s 26 i 27,a otnosno selianite niakoi maj ne razbraha podteksta!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Когато селянин реши да се прави на голям гражданин е страшно:)
27
0
 
0
 
! Отговори
DANI преди 16 години
Ot lichnia opit,koito imam-a toi ne e malak,znam,che sluchaini neshta niama.Vsichko e rezultat ot neshto.Vseki v edin"HUBAV DEN"si poluchava jaslujenoto,....
26
0
 
0
 
! Отговори
DANI преди 16 години
Boli me,no priznavam-BALGARIA E EDNO GOLIAMO SELO,i ne sam optimistichno nastroena...
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Напълно съм съгласен-селянина не е човек, който живее в село, селянинът си е *** по природа-и в Париж да е-пак си остава ***. Тъй че *** е по- точна дума-такива ги има повсеместно-нищо, че се маскират със скъпи дрешки и каручки:)
24
0
 
0
 
! Отговори
c0bra преди 16 години
Вие или сте *** или бавноразвиващи, тия били селяния и ония били селяни, само софия не е село, село е - само, че по голямо. Селянин е състояние на духа, не на тялото.Има хора 18 поколение си живеят в град и пак са си *** ***.Нещо като ***, не е нужно баща ти и *** да са такива за да си ***.Просто състояние на духа.Неможеш да мразиш, хората за неща които не зависят от тях.Сичкитие софиенци за които сички останали са селяни да си е*ат п*тката майчина от която изобщо не е трябвало да излизат.Всички са селяни за вас, браво , браво, големите граждани, и какво? Егати смешните граждани...буржоазия? ха...ха....ха.....не- *** пози, превърнали сте се в същите тези на които се смеете.
23
0
 
0
 
! Отговори
nat преди 16 години
Спрете се.Какви са тези коментари, тук не става въпрос за селяни и граждани. Статията е че някакъв луд е залял млада жена с киселина и е объркал живота и за напред. Ако толкова искате да се обиждате на тема произход има си различни форуми за това.
22
0
 
0
 
! Отговори
Ерос преди 16 години
НОМЕР 21 НЕ СИ МЕ РАЗБРАЛ ПРАВИЛНО. АЗ СЕ ВРЪЩАМ СЛЕД 3 ГОДИНИ НА СЕЛО ЗА ДА ЖИВЕЯ СПОКОЙНО. ЗАПОВЯДАЙ НА ГОСТИ НА РАКИЙКА С МЕЗЕ ОТ ЗЕЛЕНЧУЦИ ОТ МОЯТА ГРАДИНА
21
0
 
0
 
! Отговори
grobari+pz преди 16 години
номер 19 е ти като живееш в 15 милионен град и измекярстваш на измекярите,но правиш повече хартийки и се мислиш нещо повече от тея в родината :) е тва е селянията за която се говореше...
20
0
 
0
 
! Отговори
grobari+pz преди 16 години
селянията,чалгата,*** са социален а не територален проблем.вече се оформя елитарна култура и като живееш в панелка в надежда,става се по-трудно да хванеш последния влак.него по-скоро ще го хване льолио от лъкатник,чийто баща е биснесмен-патриота х.!
19
0
 
0
 
! Отговори
ЕРОС преди 16 години
АЗ СЪМ СЕЛЯНИН И ОТ 20 ГОДИНИ ЖИВЕЯ В ПРОТИВЕН 15 МИЛИОНЕН ГРАД САМО ЗАЩОТО ТУК ИМА ДОХОДНА РАБОТА. В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ИМА НАПЛИВ КЪМ СПОКОЙНИЯ ЕКОЛОГИЧЕСКИ ЧИСТ ЖИВОТ НА СЕЛО КЪДЕТО ВЕРОЯТНОСТА НЯКОЙ ДА ТЕ ПЛИСНЕ С КИСЕЛИНА Е 0%,НЯМА *** И НАРКОМАНИ. ГЛУПАЦИТЕ СА ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ
18
0
 
0
 
! Отговори
IME преди 16 години
Ми то пич тогава всички трябва там да отидат. Бабати и дядоти от каде са от New York ли? Всички сме от голямото село България!
17
0
 
0
 
! Отговори
haho преди 16 години
Да, 8, благинка е по празниците!!! София става тиха и спокойна, мечта... А по темата: ами нямам думи по темата. Какво ли е направила девойката, че да си заслужи такова грозно нападение?!
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
После се чудете защо толкова много хора бягат от българия и се срамуват от това че ги слагат под един знаменател със 80% от населението.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Е?Аз съм от толкова малък град, че може да засрами село.Не слушам чалга, дори я мразя.Има доста неосъзнати девойки които се прекланят пред някакви нерези въртящи плейбек, но не всички сме такива.Също така не значи че и столичаните, всички слушат класика.Няма смисъл някой да се обижда от названието "селянин" защото най-хубавите селища в България, в които съм бил са-1.Русе и 2.село над Ловеч, с невероятен изглед към снеговете на един (мъничък) връх.Селянин не е обидно определение, ***-е.*** може да е и някой столичанин.Враждата е безсмислена.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
abe izob6to ne govorete gluposti v universiteta ot 200 4oveka sme 20 sofianci ima o6te nqkolko svqsni mom4eta ot provinciqta i vsi4ko ostanalo gadna sgan do6la ot nqkade si.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
*** да видиш по кръчмите в съседните градове кои са редовните посетители-софиянци... Говоря за чалгаджийските долнопробни кръчми, запазват си маси още през седмицата, пият и после след уморителни гюбеци се прибират...
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Kaкво село бе хора, вижте на жената какво и се е случило :((((((((