Австралийският убиец остава в затвора за Нова година

Съдът остави в ареста за Нова година чужденецът, убил младеж в центъра на София
31 дек 2007 16:05,
118
Австралийският убиец остава в затвора за Нова година
Българската Темида бе непреклонна към австралийския гражданин, убил 20-годишния младеж. Снимка: Булфото
Софийски градски съд /СГС/ определи мярка за неотклонение "задържане под стража" на австралиеца Джо Пол Фриймън, убил 20-годишният Андрей Монов. Това стана по предложение на прокурора Георги Христов.
 
Прокурорът се аргументира, че когато се извърши престъпление, което изисква повече от 10 години затвор, се определя тази мярка.

Освен това Джо Пол Фрийман не е български гражданин, няма постоянен адрес и може да се укрие не само в България, а включително и в чужбина.
 
20-годишното момче бе убито на през нощта на 27 срещу 28 декември до църквата Света Неделя. Ранен бе и още един младеж, на 19 години, който бе изписан от ВМА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
31
 
! Отговори
Данчо преди 16 години
Някой друг освен пяния като мотика австралийски рейнджър да е видял същото? Защото дори приятелката му, не е видяла (защото била избягала) и е отказала да даде показания.
56
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
данчо, прочети много бавно какво съм написал по долу - моя съсед едва не умря от побой от такива *** !!и като е пил 5-6 бири значи какво ? - а тези мръсни скинари колко ганджа са издърпали или това не го знаеш ?ако тогава бях до моя съсед може би щях да осакатя до живот поне двама такива злобни недоебляка !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
55
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
I witnessed the boys to down a man at the ground and to beat him, Clamor The fascists.Което ще рече буквално - Аз бях свидетел как момчетата повалиха човек на земята и започнаха да го бият, викайки фашисти.
54
0
 
31
 
! Отговори
Данчо преди 16 години
Колев написа: "нека не обиждаме австралиеца , че бил маняк,психопат , нека не пишем за нещата които въобще не са изяснени !"Това, което е изяснено и го е признал салия убиец е, че преди това е пил 5-6 бири и текила. Мисля, че това обезмисля всякакви коментири за австралиеца. Или ще помолиш толкова вежливо да не го наричаме убиец?
53
0
 
31
 
! Отговори
бай хуй преди 16 години
*** мамин, ти четеш ли изобщо кво пиша, или си ревеш кат вдовица за .... ? отново, кратко и ясно: ако е утрепал скинар - ЕВАЛА! ако е било невинно момче - пандиз доживот! кви дяволи, кви казани, кви 5 лева....
52
0
 
31
 
! Отговори
мениджъра преди 16 години
наистина не е съвсем логично сам човек да нападне 10нещо се разминават нещатаверно и луд може да е, ама все пак тия "ангелчета" с нещо са го предизвикалиот друга страна, на самото бдение дето го организираха си пролича, че не са особено травмирани и тъжни, а просто го правят, защото така се правимного интересно, че и тези приятели правят бдение, а не са се намесили да атакуват австралиеца, явно са побягнали като подплашени овци на заколениенещо не се вписва в картинката цялата тая история
51
0
 
31
 
! Отговори
Данчо преди 16 години
бай *** написа: "девиза в герба ни тряа да е кой ми *** в гащите?"Отговора е - такива като бай ***.Вярно е, че Австрия (или Австралия или която и да е друга цивилизована страна), ще се застъпи за своя съгражданин, дори той да е убиец. А тук такива като бай *** (и като Костов със случая с медиците) казват "ами АКО..." и застават против България и Българите.Не е случайна приказката, че в казана с българите не е нужен дявол, за да ги бута назад. Там е пълно с бай-хуйове.
50
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
нека не обиждаме австралиеца , че бил маняк,психопат , нека не пишем за нещата които въобще не са изяснени !Ще ви дам само един пример - в началото на пролетта един мой комшия беше жестоко бит от скинари ей така за нищо - само защото кротко си карал колело и една група от такива отрошляци му преграждат пътя , един от тях го удря по главата с бирено шише и след това всички накуп започват да го налагат , а след това мръсниците бягат !!Предполагам , че и тези *** са от тези , които се забавляват като пребиват някого ! мама им *** копелдашка !
49
0
 
31
 
! Отговори
бай хуй преди 16 години
и кое не ми е "българско" в мненията? а, сетих се - не са комплексарски. щото ми е все тая кой ква народност е, и не смятам, че чужденците са нещо повече или по-малко от нас, и не мисля, че съда "ще пусне гнусния убиец, щото е чужденец". не в EU- в рая да ни вкарат, пак ше си останете комплексари. щото една нация струва точно толкова, колкото може да докаже, че струва. и докато се изживявате като несправедливо преебани и чакате "евала" и някой да ви подава в устата, такива и ше си останете - преебани. и ше ви подават, ама ***. п.п. по националност съм българин. ама ако ше тряа да съм един от вечно мрънкащи и оплакващи се комплексари - аре нема нужда.
48
0
 
31
 
! Отговори
бай хуй преди 16 години
сълзи и сополи! ".... не е направено достатъчно, НЕ МОЖЕ ТУК ДА ИДВА някакъв маниакален убиец." и кво - психотест на границата ли да въведем? понеже българин като иде някъде по света, и засрамва и английски джентълмен от 19 век, ***. разбираме - човека е в шок, и на никой не пожелавам да е на негово място. ама ако и за това изкара държавата виновна - евала на тва племе! девиза в герба ни тряа да е "кой ми *** в гащите?"
47
0
 
31
 
! Отговори
наблюдател преди 16 години
от телевизионните кадри ясно се вижда, че на снимката, пред която палят свещите е заснет млад мъж, на фона на българското знаме, с късо подстригана коса... видимо прилича на скинар.
46
0
 
31
 
! Отговори
Данчо преди 16 години
На Майкъл Шийдс му се размина - напълно закономерно е в България и на този убиец да му се размине. За съжаление не случайно чужденците тук се смятат за Богове, а ние от тяхна гледна точка сме *** от третия свят с които всичко е позволено.Достатъчно се начетах на статии за чужденци пребили собственик на заведение, държали се непрестойно с български полицаи, ударили с паве в главата български барман, убили в баш-центъра на столицата на България 16-17 годишно момче. Достатъчно, за да не ми пука какъв е повода един пян като *** чужденец да извърши убийство.... Ако са били скинари? Ами ако са били извънземни? Или ако са били група фашисти от Марс или гейове от обратната страна на Луната?Нека съда да каже кой какъв е бил, а ние нека да не черниме паметта на нашия съгражданин (съгражданин, ако си българин, бай *** - защото името ти и мненията ти не са много български).
45
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Данчо , чета ''то приличаше на нормален ученик говореше културно , ревеше и т.н. .....да ама не - ти си мислиш че като реве е ангелче невинно ли това мръсно *** ? аз живея точно там където стана инцидента , дори познавам някои от тази група и казвам , че това са злобни и агресивни скинарчета които само си търсят поводи за да сритат някого, дори преди 2 м. биха две момчета и едно момиче ей тъй за нищо !!!!!!!!а този който пише някъде долу простащини от сорта -'' до психопата социопат - драги ми неудачнико '' или нещо такова искам да му кажа , че ако попадне между тея *** скинарски ще го строшат от бой и после може би ще пише други неща !!
44
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Приятелите на Андрей искаха да изразят почит към паметта му така, както се прави по целия свят. За да не остане някой, който да не е разбрал, че в България могат да се случат много лоши неща, че не сме направили достатъчно, че не може тук да идва някакъв маниакален убиец. Защото за мен той е маниакален убиец, човек, който нито е дрогиран, нито е пиян да убие в гърба с един удартака коментира случая бащата на Андрей Христо Монов
43
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
всъщност според теб той се е криел в храстите и се е чудел кой да убие, така ли? голяма е мъката на родителите, безспорно, съгласна съм, но съм и ставала свидетел на безобразията на деца точно на такива родители, за съжаление. И когато им се казва-например, че вземат наркотици, не вярват и изкарват тебе клюкар и т.н., а после става късно...
42
0
 
31
 
! Отговори
бай хуй преди 16 години
.... че са били скинари" - ако това беше адресирано към мен - никога не съм твърдял, че са скинари. казах само АКО са били скинари - търсели са си го. всъщност идея нямам какво е станало. много малко информация се даде по случая. най-общо ситуацията е такава: ако момчетата са си го търсели - намерили са си го; ако австралиеца ги е нападнал, а не се е защитавал - и той ше си го получи. вече е арестуван, и квото и да казват някои, едва ли ще му се размине.
41
0
 
31
 
! Отговори
Данчо преди 16 години
Анонимната написа: "всеки нормален човек би трябвало да има сериозен повод, за да извърши убийство-това е".Какво те кара да мислиш, че австралиеца е нормален, след като е извършил убийство?Още повече не мисля, че човек омешал толкова алкохол би попаднал в графата на нормалните, преди да изтрезнее.
40
0
 
31
 
! Отговори
Данчо преди 16 години
А някакви доказателства, че това са били скинари имаш ли?Кой нормален чужденец ще нападне сам 15-20 скинари?*** са ***, скинарите са ***, но дай да не смесваме нещата - тук освен някой анонимник никой друг не твърди, че това са били скинари, напротив - доколкото знам това момче е дете на културен деец.Ти не гледаш ли телевизия? Още на следващия ден дадаха интервю с едно момче от компанията. Приличаше на нормален ученик и не изглеждаше по никакъв начин на скинар. Говореше много културно и възпитано и дори щеше да се разреве като обясняваше пред камерата как сутринта в 6 часа майката на убитото момче му се обадила да пита къде е сина й, а той й затворил защото му било трудно да й каже, че синът й вече не е жив.
39
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
А, не, не... не вземам ничия страна, просто си мисля, че всеки нормален човек би трябвало да има сериозен повод, за да извърши убийство-това е! А колкото до Джак Изкормвача много неуместно сравнение...доста съм чела за серийните убийци, това ми е хоби...
38
0
 
31
 
! Отговори
$-CITY преди 16 години
Българите били ***, а какъв е този австралиец тогава - ангел може би ???