22-годишната Гергана загинала мигновено

Смъртта на затрупаната във Варна студентка е настъпила мигновено, твърдят патоанатоми; погребват момичето в неделя, в Несебър
5 яну 2008 13:39,
65
22-годишната Гергана загинала мигновено
Трупът на Гергана Велинова бе открит едва в петък при разчистването на отломките от рухналите козирки. Снимка: Булфото
Смъртта на 22-годишната студентка, чийто труп бе намерен под рухналите козирки във Варна е настъпила мигновено, вследствие на получени несъвместими с живота травми, съобщиха патоанатомите, извършили аутопсията.

Момичето получило тежка черепно-мозъчна травма и счупени ребра, които са наранили белия и черния дроб на загиналата.

По случая е започнало досъдебно производство, изискани са всички документи от община Варна за строителството, предназначението и ползването на сградата на бул. “Осми Приморски полк”

От събраните данни ще се установи има ли виновно поведение на лица във връзка с рухването на козирката.

Dnes.bg припомня, че козирките на Първа инвестиционна ина Райфайзенбанк рухнаха на 2 януари около 21,30 часа заради натежалия сняг.

Трупът на Гергана Велинова бе открит едва в петък при разчистването на отломките, след като в продължение на два дни рухналите козирки не бяха разчистени.

Погребението й е в неделя, в Несебър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Dian преди 16 години
Kaktovoto i da govorim ve4e e kustno i nqma smisal. Komentarite sa izli6ni, su6to taka i uprecite. Vseki edin ot nas znae, 4e jiveem ne kade da e, a imenno v Bulgaria!!! Sre6tu nqkolko desetki hilqdi v ne4ii job vsi4ko, 6te bude ostaveno nqkade v arhivite na stranata kakto stava obiknovenno pri takiva nelepi incidenti. Dobre do6li v BULGARIA !!!
23
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Я да кажат името на патологоанатома, да видим с кои местни представители на бизнеса седи на една маса... Почна се с налгасените експертизи... Сега отпада вината на тези, които е трябвало да проверят записите от камерите... Няма да има наказани!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
varna bez tok i bez hlqb ne e ostavala....incidenta koyto se e polu4il e mnogo nepriqten i mislq 4e tuk ne e mqstoto za kompleksarski izkazvaniq ot nqkakvi selqnduri....koito qvno zavijdat na varnenci za nay-prekrasniq grad v B1lgariq...priznat na svetovno nivo... otnosno momi4eto neka po4iva v mir....dano tezi nepriqtni *** namaleqt prez novata godina..
21
0
 
0
 
! Отговори
МУЧО преди 16 години
Американците са виновни! Те ни докараха този сняг! Прекарват го със СОВАЛКИТЕ и го изсипват върху главите на бедния народ!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ae varna ... vii bez tok, bez hlqb , s razni pada6ti kozirki i t.n. ... i tva bilo nai-hubaviq grad za jiveene ... ehaa
19
0
 
0
 
! Отговори
Нафталинчо преди 16 години
Бе,ти,нормален ли си,бе! К'во ти прави Серго,а? И стига с тази параноя,излагаш се като мисирка!!! ***....
18
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
Някой сети ли се да запали свещ за момичето,както си писахме вчера?Аз вече да...Дано да е в един по-добър свят !
17
0
 
0
 
! Отговори
aaaa преди 16 години
Това че е загинала мигновенно е без значение. Същественото е че този народ *** цели два дни неси е помръднал пръста дори да подместят козирката за да видят дали има някой па макър и куче.Не народ а ***.....забързани ....работа има......пари трябват....кво ми пука.......Това е *** *** народ за съжаление това е истината.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
жалко за момичето...Пак няма да има виновни и ще си прехвърлят топката разните инстанции...Хората няма да могат и кого да осъдят!!!Като нищо са скалъпили това със мигновенната смърт с цел да потулят нещата...*** мръсни :(
15
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 16 години
Както казваше гробаря- "За смърта няма осрочка" Но за тази нелепа смърт незнам какво щеше да каже,но аз казвам че това е абсурдно. Как може,такава нелепа смърт. Боже,боже. Жалко. Наистина е лошо. Сега трябва да се докаже кой е виновен и съответно да бъде наказан. Така трябва да стане. Пиян *** да прати куките да раследват случая,той трябва лично да е заинтерисован а не да си седи на топло до каминката и да пие като смок.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Мога само да изкажа съболезнованията си на родителите и. Това е много лошо нещо. Не го пожелавам и на враговете си. Почиваи в мир момиче.
13
0
 
0
 
! Отговори
Варна преди 16 години
Точно така ще кажат сега,за да прикрият некадърниците отговорни за козирките,*** долни са всичките.абсолютно сигурен съм че няма да има наказани,помнете ми думата.
12
0
 
0
 
! Отговори
Zeifod преди 16 години
Ей, Даскалеску как е. Мойте съболезнования на блиските на момичето. Това наистина е нелепо и брутално. Радвам се че този път в форума има свестен човек- Даскалеску. Даскалеску радвам се че се казваш истината на хората- да наитина тук има *** на управляващата вихрушка,аз затова напуснах,смятам че е неморално да пиша с такива хора коментари. Чао
11
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 16 години
Естествено че институциите ще си измиват ръцете. Прехвърлят си топката като гломави. А пък Серго пора нещо на последък много мълчи, ще видим какви ще ги говори. Това е нерлепо. От една страна и Варненци са виновни за това. Имам предвид работниците които не са видели загиналото момиче.
10
0
 
0
 
! Отговори
Kdg преди 16 години
Ami razbira she che taka shte kajat sega. S tova che momicheto e zaginalo mignoveno cql kup institucii si izmivat rycete i prehvyrlqt otgovornostta na drugi. I nie ovcete pak she si zamylchim dokato utre ne e nqkoi ot nas pod taq kozerka i t.n i t.n.
9
0
 
0
 
! Отговори
basko преди 16 години
Тези козерки са много стари ,но явно никой не се е сетил за това и са си изхакали красивите фасади върху старата основа .Трябва да има наказани , това е нелеп инцидент ,съблезнования на близките на момичето :(
8
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 16 години
Както винаги щом се появя аз веднага ще искочат манипулатори- я Караславов,я Веско,или кукуто,а може би свд или сас.Карате ме да се забавлявам манипулатори. Сайта се манипулира това е факт колкото и да го отричате
7
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 16 години
ЖАЛКО!!!!!! Това е ужасно. Толкова младо момиче да умре. И аз съм ужасен. Сайта май е бъгъв,колко пъти се мъча да напиша коментар и да го испратя,а то неще. Да платените манипулатори си знаят работата
6
0
 
0
 
! Отговори
Schellenberg преди 16 години
Жалко за момичето!Бог да я прости!Спомнете си и за двете момичета в София,които бяха затрупани от в колата си от рухнала върху тях стена - да сте чули за някакви последствия след това?Кой изобщо носи отговорност за нас,българските роби?И нали знаете чии роби сме?!Щото някои "умници" за всичко обвиняват американците!Можеби и за падналия сняг!...
5
0
 
0
 
! Отговори
Deyan преди 16 години
Като попадна на такава вест ме побиват тръпки... Надявам се виновните да бъдат наказани, това безхаберие вече на нищо не прилича... Момиче на 22 и да си отиде толкова нелепо боже... боже...