Весела за съпруга си, бизнеса му и МВР

Лечева: Познавам бизнеса на съпруга си, проблемът не е от там; трябва да има обществен натиск МВР да си върши работата
24 яну 2008 10:26,
33
Весела за съпруга си, бизнеса му и МВР
Снимка: БГНЕС

„Разбира се че се притеснявам, начинът по който ние живеем се наказва в eвропейска България и най-вече с физическа саморазправа. Това дълбоко ме смущава“, каза пред bTV  Весела Лечева по повод покушението срещу съпруга й Манол Велев.

„Все още нямам отговор защо се случи. Не съм човек който ще преследва МВР с въпросите докъде стигнахте“, обяви тя и допълни, че трябва да има обществен натиск МВР да си върши работата.

Лечева призна, че се движи с охрана, „но мисля, че това не е решение на въпроса, каза тя и допълни че решението трябва да се търси и в друга посока“.

Лечева бе категорична, че много добре познава бизнеса на съпруга си и проблемът по думите й не е от там.

"Аз считам, че България трябва да защитава тези, които работят открито и прозрачно", каза тя.

Според нея лекарите са си свършили работата по най-добрия начин, но трябва да се потърси начин да бъде преодолян този модел на саморазправа.

Лечева каза, че съпругът й все още е в тежко състояние, но бавно се подобрява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Шчекн Итрч преди 16 години
Защо си мислиш, че като отправят язвителни коментари хората злобеят. Всеки в Чалгария знае, че тоя Манолчо беше главния спонсор на БСП по избори. Нормално е и БСП да лобира за бизнес-интересите му. Това си е взаимно изгодна престъпна симбиоза. Самият факт, че го гръмнаха говори красноречиво за цифрите които е въртял бизненса му, а и за нечии настъпени интереси. Мен що не дойде някой да ме гръмне? Щото не въртя далавери за милиарди, ето защо. То и без прокуратура е ясно, че не му е никак чиста работата. Според мен си е заслужил съдбата и не заслужава капка съжаление. И това го казвам не от злоба, а защото точно такива като този не позволяват да се развие средната класа и гражданското общество в България. Заради такива типчета като този *** има свръхбогати и много бедни.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Който е направил зло ,ще си получи възмездие на оня свят... Манол не е бил добър човк това е обществен факт... В едно предаване се обаждаха хора ,които са пострадали от него и те разказваха ужасни неща... Как Манол е бил лихвар и е давал заеми а после като ги е събирал е колил и бесел... Хората казваха ,че идвал с много охрани но винаги сам биел.. Бил ИЗКЛЮЧИТЕЛНО жесток... Зам. шефката на Тотализатора потвърди ,че Манол е управлявал там и е карал абсолютно всички служители да се следят едни други и да му докладват... Но едно е сигурно... Да наемеш професионален килър ,за да убие известна личност посред бял ден в центъра на София ,ще е за много сериозно нещо а не задребен дълг или за два шамара...
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
писна ми да ви чета злобните излияния навсякъде, жалък народец сме и това дори и когато човек е пострадал по каквата и да било причина
9
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
***, не те ли притеснява това, че в България все пак доста се стреля... И не се ли опитва Лечева точно това да каже? Или чисто чоевшкото ти злобеене, че тя имала, а ти не е по-силно от по-съществената цел - някои да започне да си върши работата...
8
0
 
0
 
! Отговори
нели преди 16 години
на това му се вика наглост!точно защото познаваш бизнеса на мъжа си, най-добре е да не си отваряш устата,а да млъкнеш
7
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Стига сте се драчили, а се научете да четете между редовете:) Манол все е един от тези, за които се казва, че не са кои да е... За добро или лошо, традиционно по средата на мандата във всеки кабинет се правят промени... Айде сега наредете доминото... :)
6
0
 
0
 
! Отговори
- преди 16 години
Maнолчо не извади късмет...Сега блее, текат му лиги и най-вероятно се храни през пластмасова тръбичка, докато жена му пристава на *** от маалата...
5
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 16 години
Толкова обикновени хора умряха от глад и липса на средства за живот а тая крадла заедно с мъжа си орева цяла България.Стига сме иобръщали внимание тя много добре знае кой и защо гръмна нейният Манолчо.
4
0
 
0
 
! Отговори
fesa преди 16 години
Hey Vesi,stiga si se izlagala de.Tryabva da se nameri parvo na4in da ne se krade ot darjavata,ida ne se jivee na garba na drugi hora kato tvoya mujlec.$ak togava 6te si mislim za drugoto.al4na tapa ovca.I dano strelecat drugiya pat da e po-to4en..
3
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 16 години
А този манолчо ше го бъде ли???
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Когато ламтиш и искаш да *** от всякъде и се буташ навсякъде - чака те съдбата на Манол Велев ... !!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Разбира се че се притеснявам, начинът по който ние живеем се наказва в eвропейска България и най-вече с физическа саморазправа..."Ами смущавай си се...начинът по който живееш и главно твоите и на мъжа ти начини за постигане на такъв живот се наказват точно с такива методи навсякъде по света! Не ми реви за несправедливост и не ми се прави на вода ненапита! Престъпниците се избиват един друг по цял свят - това е!