Кошмар на пътя – двама убити и четирима ранени

Жестоката катастрофа стана край пловдивското село Брестник
8 мар 2008 12:31,
70
Кошмар на пътя – двама убити и четирима ранени
Снимка: Булфото

Поредната пътна драма се е разразила днес сутринта на ул.”Независимост” №34 в село Брестник, Пловдивско.

В 4,45 ч. лек автомобил „Субару Импреса”, управляван от Д.М./27/ от Варна, поднася и се удря в бетонен електрически стълб. В резултат от силния сблъсък шофьорът и пътуващият до него Л.К./35/ от София са починали на място.

Другите двама пътници в автомобила, 24-годишната пловдивчанка В.В. и съпругът й Р.С. на 28 г., са тежко ранени.

Жената е настанена в болница с опасност за живота и в момента е в кома, а нейният съпруг е с фрактури на двете бедра и дясната подбедрица.

Пострадали са и две други жени. 18-годишната Д.С. от Брестник е с фрактури на таза и левия крак, а 27-годишната Б.Н. от София е с фрактура на таза.

Причината за жестоката катастрофа е несъобразена скорост и загуба на контрол над автомобила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
31
 
! Отговори
школата за пилоти преди 16 години
момчета никога не подценяваите автомобила.той е като едно диво животно което ви дебне да ви хване неподготвен и да ви убие.в мойта 20 годишна кариера като автомобилен пилот това постоянно се потварждаваше.
29
0
 
31
 
! Отговори
rado преди 16 години
az sum siguren 4e Lu4o kara 100 puti po dobre ot wsi4ki was tuka zeti zaedno i ne se ka4wa6e pil w kolata otnosno prostotiite koito pi6at 4e kolata e zanesla tq e na 2 prusta ot zemqta 4x4 s gumi pireli opitaite se da zanesete s takawa kola !!!!!!!!!!
28
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Не прочетох някой да спомене че са били пияни!По новините казаха че са били пияни(и шестимата)видях и бутилка jack daniels отстрани на пътя!Карал е със 130 км,е какво очакваме бе хора....ще се изтрепат не ами..жалко за хората и техните семейства!
27
0
 
31
 
! Отговори
PRO TUNER преди 16 години
R.I.P за Лъчо и Момчето което е карало ;( ;(
26
1
 
31
 
! Отговори
Penchev преди 16 години
Лека им пръст на момчетата !!! Лъчо ще остане завинаги легенда в автомобилните среди, жалко наистина :-(Нещастна държава ,нещастни пътища !!! И аз съм на мнение ,че ако имаме класни шосета,нещата ще са съвсем друго яче !Кой век сме та по пътищата зеят кратери,движат се каруци,хора карат неадекватно ,кой ?! Във времето на високите скорости във всяко едно отношение ние забавяме все повече и повече ?!Това не е решението на проблема ...Жалко за загиналите :-(
25
0
 
31
 
! Отговори
Nedkow преди 16 години
Не съм съгласен с твърдението "несъобразена скорост", ако пътищата не минаваха през села и паланки това нямаше да се случи. А всеки шофьор си носи отговорноста за ситуацията това е безпорно, но за полицаите всичко е "Несъобразена скорост".
24
0
 
31
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Не искам да ти опонирам, но дали и близките на ранените са на мнение, че "няма значение дали са били виновни или не"? Не искарвай нещата така сякаш някой ги е убил. Убило ги е безрасъдството на шофьора и надценяването на собствените му възможности. Двама са мъртви, може би и още ще има. А тия със счупените тазове? Ако останат в инвалидни колички? Наистина ли няма значение, че всичко е заради малоумието на един човек? Скърби за него, но недей го оправдава. Защото не е морално нито към загиналия, нито към ранените. Когато шофираш трябва да носиш отговорност. Дори и да си мъртъв пак можеш да бъдеш убиец. Жалко е, но това е положението.
23
0
 
31
 
! Отговори
наблюдател преди 16 години
абе хубаво бил добър човек и т.н. ама в 4:45 в някакво село и при условие, че уж са пътували 4-*** човека, как са пострадали другите 2 толкова рано сутринта? пък и леко със скоростите....
22
1
 
31
 
! Отговори
NEDKOW преди 16 години
КОЛЕГИ НЕОБВИНЯВАЙТЕ ШОФЬОРА, А ПРАВИТЕЛСТВОТО. ПРИЧИНАТА ЗА ПРОИЗШЕСТВИЯТА СА ПЪТИЩАТА, АКО ИМАМЕ МАГИСТРАЛИ И ТРАСЕТА БЕЗ ИЗНЕНАДИ (БАБКИ ЖИВОТНИ ИЛИ КАРУЦИ) СМЯТАМ, ЧЕ СИТУАЦИЯТА ЩЕ Е РАЗЛИЧНА. В ГЕРАМНИЯ ПО МАГИСТРАЛИТЕ СКОРОСТА Е НЕОГРАНИЧЕНА, А ПРОИЗШЕСТВИЯТА НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СА ЗНАЧИТЕЛНО ПО МАЛКО. В БЪЛГАРИЯ ВСЯКО НЕИЗЯСНЕНО ПРОИЗШЕСТВИЕ Е ОТ НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ ДОРИ И С 10КМ/Ч ДА СИ СЕ ДВИЖИЛ ВИНАТА Е ТВОЯ.
21
0
 
31
 
! Отговори
nadia преди 16 години
ne moga da poviarvam che e stanalo shok milite detsa kak shte go prijiveiat .lucho pochivai v mir
20
0
 
31
 
! Отговори
IVAN преди 16 години
Почиваи в МИР Митко и ти Лъчо..... никой не заслужава да умре толкова млад...... няма значение дали са били виновни или не! Мир на прахта им!!!
19
0
 
31
 
! Отговори
и ловец и рибар съм преди 16 години
Не трябва да ги обвиняваме, че са карали бързо. Може да са бързали за някъде. За някой банкет или купон или просто за бързали за гробищата :) Аз като карам на дълъг път, почти няма кола да ме изпревари. Обаче вляза ли в някое село и подкарам с 50 км и докато изляза от селото около 5-6 софиянеца, които бързат за някъде вече са ме изпреварили. Жалко за селяните, които ежедневно са подложени на смъртна опасност в селата си, докато гледат изпълнения тип "Махаил Шумахер".
18
0
 
31
 
! Отговори
essence преди 16 години
Дали заслужава съжаление - НЕ МИСЛЯ!! Аман от "несъобразени скорости" и тн,заради такива *** измират невинни хора и то всеки ден.Яд ме е само,че не затриват само себе си,ами и други хора с тяхната простотия!!!
17
1
 
31
 
! Отговори
bat gogo преди 16 години
Тонеф.... да ти изъхнат краката ***!!!!!
16
0
 
31
 
! Отговори
bat gogo преди 16 години
Почивай в мир Лъче!!!! Оставаш си винаги един от нас!!!
15
0
 
31
 
! Отговори
Тонеф преди 16 години
Дай да са напрая ся на гЪзар със Субаруто...газ,газ,дай,дай!...мале,мале...Айдееее. ..умрех...Извод - ***(ария) ГЛАВА ЗАТРИВА
14
0
 
31
 
! Отговори
Диян преди 16 години
не мога да разбера какви са тия изрази "който е карал добре че е останал на място."нямам думи да ви опиша...
13
0
 
31
 
! Отговори
156 преди 16 години
добре е че онова дето е карало е останало на место , само кофтито е за возещите се ......
12
0
 
31
 
! Отговори
Диян преди 16 години
Много неприятно.Познавах го момчето... Почиваи в мир приятелю.RIP
11
0
 
31
 
! Отговори
SGCasper преди 16 години
Изгубихме един истински приател и колега. Не искам да повярвам че е истина, Нерприемам че няма да има повече Лъчо!!!Мир на прахта му!!!