Ученици налагат учителка, плашат я с изнасилване

Учителката по английски от Пловдив има синини по тялото, директорът знаел...
9 апр 2008 12:24,
98
Ученици налагат учителка, плашат я с изнасилване
Инцидентът с учителката се е разиграл в Хранителния технуким в Пловив. Снимка: www.geocities.com/thvp_pv

Учителка по английски от Хранителния техникум в Пловдив е бита и заплашвана с изнасилване от свои ученици от трети курс по време на час.

Жената е била ритана и има синини по гръдния кош, стана ясно на заседание на Комисията за борба с противоообществените прояви.

Преподавателката обаче не се е обърнала към полицията или прокуратурата, а се е оплакала само пред комисията.

Съобщила е за случилото се и на директора на Техникума, който пък наредил проверка на работата й с обвинение за некачествено справяне със задълженията й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
Kolega.. преди 16 години
Mdaa Kech-sedenka... BG-obrazovanie... Bashtite na tia pikliovci da vzemat da gi nauchat na otnoshenie kum JENITE inache gi vijdam, kato kandidat-homosexualistcheta... ;))
16
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
ако това е демокрацията предпочитам тавариш сталин и всички мутри и кандидат мераклии за мутри на разсрел, да се въведе смъртното наказание и да се открият отново лагерита в белене.
15
1
 
2
 
! Отговори
нема значение преди 16 години
Докато авторитета на българския учител непрекъснато се подрива и от обществото, и от медиите , при това умишлено подобни случаи няма да стават рядкост. ...заплати, делегирани бюджети, реформи... тинитириминитиридръндънярини. Учителите не работели по осем часа на ден...
14
1
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 16 години
Bez komentar. Vazmutitelno povedenie na direktor. Kakvo da ochakvame ot uchiteli i uchenitsi. Bezumna darjava.
13
1
 
2
 
! Отговори
ilion преди 16 години
Е,това сега е пълна простотия.....по тази логика ако някой учител не ми харесва да прилагаме бой с тояги ли?и след това ще видим дали случайно той/учителя/ не си е виновен.Аз определено не харесвам учителите/като съсловие/,но никога не бих си позволил това с тях.Действията на директорката явно и определено целят да се прехвърли отговорността на друг-това е по-ясно от бял ден.А в крайна сметка за това какво става в едно училище основната вина носи директорката.Стези свои действия-тя подстрекава учениците към анархия-след като знаят,че щом за това нищо няма да им направят,а наобратно-ще разследват и евентуално накажат учителката.....както се казва ,,кой е следващия''....От действията на тази *** крава директорката /умишлено я наричам така/ съдя какви са педагогическите и качества...
12
1
 
2
 
! Отговори
big_bizo преди 16 години
Жена ми беше учителка и и бяха забивали нож в дневника.Тогава се върна от училище доста наплашена.След разговори ....... :) с двама от учениците с ножове те влязоха в болница за известно време,а след това доброволно смениха училището.С такива *** само така можеш да се оправиш за съжаление
11
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
bih kazal direktora ima cqloto pravo(da izqde edin boy ot daskalite)I POSLE DA SE PRATE NA BESILOTO
10
1
 
2
 
! Отговори
hm преди 16 години
А някога (и то не много отдавна) си спомням че не смеехме да се доближим до учител, гожпожо/дине(другарко/ю) и задължително на Вие най малкото имаше респект (поне пред тях) консервативно - да - без изключение зубър или тарикат ... имаше филми американски с подобни трудни училища - явно ... това и ние трябва да го преминем
9
1
 
2
 
! Отговори
УЧИТЕЛ преди 16 години
КЪДЕ СА НОВИТЕ ЗАПЛАТИ? ДВ ВЛЕЗ В ЕДНО УЧИЛИЩЕ!
8
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Абе в тая държава само *** виреят вече, е гати анархията нямам думи, а директора е явно пълен , няма значение как се е справяла със задълженията, в момента основното е че жената е била пребита и заплашена с изнасилване и е очевадно че в случая несправящия се със задълженията си е именно той.
7
1
 
2
 
! Отговори
snake eater преди 16 години
За справка-мъжа на директорката;}
6
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
А как да се справиш качествено с такива ученици? Директорката да даде конкретен пример!!
5
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Единственото адекватно решение в случая е да идва синът/мъжът на учителката и всяка вечер да чупи главата и да избива зъбите на всеки един от тези ученици. За назидание. Да знаят, че не могат безнаказано да правят каквото си искат. На всяко действие - еднакво по сила и обратно по посока противодействие. Това е.
4
1
 
2
 
! Отговори
jabata преди 16 години
директора на Техникума, който пък наредил проверка на работата й с обвинение за некачествено справяне със задълженията й. Egati i sistemata, egati i directora: kakvo zna4i ne se e spravila sas zadaljeniata si? kak se prepodava v jverilnik?
3
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Тя директорката е за бой. Качествено-некачествено е едно, а посегателство е друго.
2
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
егати Учениците!!! Ако това е представителна извадка за положението в училищата то положението е бедствено.
1
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Коментарът е излишен.Искам да живея в Африка,там има човеци, за разлика от тук