Синът на Гълъбин Боевски прострелян

Инцидентът е станал в 18-то училище в София; няма опасност за живота на детето
18 апр 2008 10:31,
48
Синът на Гълъбин Боевски прострелян
Снимка: Булфото

Малко след девет часа тази сутрин в УМБАЛСМ “Пирогов” е бил приет прострелян синът на легендарния ни щангист Гълъбин Боевски.

По първоначална информация младежът се е самопрострелял с газов пистолет, който донесъл сам в училище. Той извършил това, след като се скарал със съученици.

По настояване на бащата детето беше изписано в 12.00 ч. от болницата.

Момчето има леко нараняване /обгаряне/ в главата, в областта на дясното слепоочие, раната беше обработена от лекарите.

Първоначално бе съобщено, че по петнадесетгодишният са стреляли с газов пистолет негови съученици -двама братя-близнаци в двора на 18 СОУ.

"Все още се уточнява как точно е станал инцидентът дали момчето се е самопростреляло или друг го е наранил", заяви директорката на 18-то училище Адриана Шондева.

"Направили сме всичко необходимо, извикали сме и представители на Детска педагогическа стая и всички останали компетентни органи. За момента нямаме информация момчето да е носело и друг път оръжие в училище", каза още Шондева.

"Играли са си и с газов пистолет синът ми е бил наранен", коментира инцидента Гълъбин Боевски. Той е  шампион от Олимпийските игри в Сидни през 2000 г.

Боевски не можа да уточни точно къде е станал инцидентът. "Не мога да кажа откъде 15-годишният младеж има оръжието", каза още той.

“Лично аз никога не съм имал оръжие вкъщи, зная с какви пари разполага и какви приятели има синът ми”, каза още Гълъбин Боевски.

Същевременно министърът на образованието и науката Даниел Вълчев разпореди проверка в столичното 18 СОУ „Уилям Гладстоун” където стана неприятният инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: Гълъбин Боевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
unknown преди 16 години
Заглавието цепи :D :lol:
26
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Ей алоооо, за какво прославяне на нашата страна може да става дума от тези ***, нарекли ги непрофесионални спортисти? И на малките деца е известно, че нашата тайна беше свързана с точене на грешни народни пари от изстрадалия ни народ. Докато в нормалните страни тези спортисти са със статут на аматьори и се издържат от университети, частни спонсори, или помощи равняващи се на минималните заплати за страната, то нашите спортисти бяха осигурени със всички екстри за да се създава фалшив имидж на страната.Специално за тези зомбирани щангисти не ми говорете, защото на олимпиадата в Сеул, ако някой е чел западна преса щеше да потъне в земята от срам! След това тези *** с с необяснима жестокост станаха най-големите мутри и тероризираха народа, издържал ги преди години. А за това момче без да го знам ще кажа приказката къде падала крушата.
25
0
 
1
 
! Отговори
paparapapa преди 16 години
KOGA shte po4nat za izkliu4vat tezi smotani glupender4eta ot u4ilishtata za podobni izcepki !!!!!!!!!!!!!
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Сина е 15 годишен ***, на който баща му му е осигурил всичко, финанси, фамилия, гордост...но нещо с даването на акъл се е прецакало...
23
0
 
1
 
! Отговори
ai-ai преди 16 години
Бащата може да е прославил страната, но едва ли затова от завист са стреляли по хлапето - май просто то си е намерило майстора или само се е простреляло, т.е. който вади нож... Все пак то е занесло пистолета в училището.
22
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
znae6 drujki- porednoto ligavo kopelence, koeto 6te jivee na 4yjda slava...eto takiva sa na6ite 6ampioni, ybiici piqnici, 4algarki ....
21
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Синът на бивш щангист си играе с газов пистолетОт МВР съобщиха, че 15-годишният Пол Гълъбинов Боевски се е самопрострелял с оръжието, което донесъл в училище18.04.2008Синът на бившия щангист Гълъбин Боевски е бил прострелян и леко обгорен в областта на дясното слепоочие, съобщиха от "Пирогов".От МВР казаха, че 15-годишният ученик Пол Боевски се е самопрострелял с газов пистолет, който донесъл в училище. Но първо се скарал със съученици.БТА обаче съобщи, че съучениците - братя близнаци са простреляли Боевски в двора на столичното 18-о училище. Според МВР няма опасност за живота му.Учители казаха на репортери, че момчето е с лошо поведение и слаб успех.
20
0
 
1
 
! Отговори
Best for the best преди 16 години
*** му работа ,кръвта вода не става
19
0
 
1
 
! Отговори
Еликра преди 16 години
Пол сам си е виновен!!Той се е простреляй ,никой не го е насочвал към него и не е искал да го простреля.Само петнят името на училището.
18
0
 
1
 
! Отговори
musicman преди 16 години
"Играли са си и с газов пистолет синът ми е бил наранен", коментира инцидента Гълъбин Боевски"Не мога да кажа откъде 15-годишният младеж има оръжието"Лично аз никога не съм имал оръжие вкъщи, зная с какви пари разполага и какви приятели има синът ми, каза още Гълъбин Боевски.не вдявам за кво сте ревнали във форума толкова - той "шампиона" сам си го е казал "дечицата са си И Г Р А Л И"!!!!!!!! а вие ще оревете сега ортаклъка!!!уууууууууу,долуууу!!!!!! противниците на детските игри и забавленияяяяя!!!!!!! О С Т А В К А А А!!!!! (на всички които са несъгласни дечицата да имат занимавки)
17
0
 
1
 
! Отговори
sporstman преди 16 години
Лично аз никога не съм имал оръжие вкъщи, зная с какви пари разполага и какви приятели има синът ми, каза още Гълъбин Боевски. *** и с кво безхаберие се обяснява.
16
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Които вади газов пистолет има голяма вероятност да го застрелят.Не се знае този отстреща дали има пистолет.
15
0
 
1
 
! Отговори
adak преди 16 години
abe na tiq det sa po zamojni rodotelite ili sa narkomani ili oligosreni kat toz boeski 6tom orujie si ima ot sega 4e toi slad 5 godini ste ima i voenen helikopter napravo neznam posna mi da gledam samo glezeni lapeta
14
0
 
1
 
! Отговори
Батбаян преди 16 години
Приятелю, в България никога нещата не се казват и вършат просто и ясно.Дори ако някой падне на улицата пред десет очевидци и си фрасне коляното, новината ще звучи така: "П.С. е с нараняване в областта на единия крайник.Все още се уточнява, дали сам е паднал, дали някой го е бутнал или бордюрът сам се е надигнал и го е наранил".И ще започнат едни разследвания, едни доразследвания, експертизи и възпроизвеждания, докато накрая всички забравят за какво ставаше дума в началото.
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Ти "идеално" възпитание имаш, щом така си биел съучениците си! Браво!
12
0
 
1
 
! Отговори
и да го кажа, на кой преди 16 години
Знаете ли какво казва една учителка за него в интервю за една друга медия :"Много трудно момче, не внимава в час, опонира постоянно на учителите, не в добрия смисъл, кара се с другите деца, труден характер с две думи"Аз нямам какво да добавя .......... Как да не е виновен баща му, аз ли съм виновен за сина му, че е такъв ? Айде стига сте писали глупости.
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Az ne sum ot bogata6ko semeistvo, ama tova ne mi pre4e6e da biq sau4enicite si kadeto gi zavarq.
10
0
 
1
 
! Отговори
m daaaaa преди 16 години
ami ima pari4ki tatko mu i si pozvolqva da maltrtira na6ite de4ica koito sa bez za6titni ami tova e bulgaria i s golemite e taka i 6te tyrpim unijenieto ot novobogata6kite deca
9
0
 
1
 
! Отговори
Spiro преди 16 години
Е как, малкото сигурно ходи като арабски шейх в училището защото баща му е голяма работа - "ти знаеш ли кой е баща ми бе ...". Носи си пистолет, сигурно редовно тормози останалите съученици, учители и директори много добре знаят това, но ги е шубе. Позната картинка ... е, в един момент съвсем естествено е нещата да се объркат и пикльото да се простреля, какво чудно има в това ?!
8
0
 
1
 
! Отговори
Gosho преди 16 години
Kakvo mu e povedenieto na Boevski, mai ne go znaesh, krotuk i normalen chovek si e , neznam zashto go namesvash , prosto malchuganat se e pravil na interesen i e stanal incident, aman ot kompleksari beee, bil izvesten i aideee znachi e ***, mai boklukat si ti