Тинейджъри загинаха, отнесоха ел табло с мотор

Младежите на 19 и на 18 години са били неправоспособни и без защитно облекло
2 юли 2008 12:13,
146
Тинейджъри загинаха, отнесоха ел табло с мотор
Снимка: Булфото

Двама тинейджъри са загинали рано тази сутрин при катастрофа с мотор в Сандански, съобщи МВР.

Тежкият инцидент е станал на ул. "Стефан Стамболов" в града.

Управлявайки мотоциклет без регистрационни номера,19-годишният неправоспособен И.С. загубил управление и се блъснал в електрическо табло край пътя.

В резултат на удара мотоциклетистът е загинал на място.

Спътникът му Т. С. на 18, е приет с множество травми в болницата в Сандански, но въпреки усилията на лекарите момчето е починало.
 
Двамата не са ползвали обезопасителни каски при движението си с мотоциклета.

По случая е образувано полицейско дознание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
баща ти преди 15 години
ай млъкни ве, обаждаш се неподготвен...ква е разликата между теб и плиткоумците дето ще задават такива въпроси ...баааси ти да не си мислиш че като се качваш на мотор и отиваш да убиваш хора малoумнuко....страааааах страаааах
84
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Жалко за ел.таблото.
83
0
 
0
 
! Отговори
Antimotorist преди 15 години
"Но с друга цел се качвам на мотора, аз и всички мои приятетли и познати които карат мотор."Каква е разликата между вас и пияните шофьори,които убивате невинни хора?
82
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
А ти Българино, поради що ненавиждаш и одумваш две невинни непознати за теб момчета ? И защо мразиш всички на мотори?Не разбираш ли, че не можеш да ги анатемосаш всички с думите "самоубийци" ? Нелепа смърт, наистина неразумна постъпка.И аз съм моторист и се гордея с това.Винаги съм екипиран и пак пострадах заради автомобилист на червено ! Защо не го анатемосвам ? Защото всички сме хора със семейства,мечти,приятели и всевъзможни интереси !Мир на праха им ! :) Нека почиват в мир и отидат на по-добро место !
81
0
 
0
 
! Отговори
Proximus преди 15 години
76, адски си прав. Пистаците са убийци когато не се карат на писта. Това е една адска необоздана мощ, дадена на една принципно нестабилна машина, която 3/4 от пишлеменцата не могат да контролират. Чопърите не предразполагат толкова към високоскоростна оргия, а по-скоро към това да ти е кеф да си караш .
80
0
 
0
 
! Отговори
Димитровден преди 15 години
Бог да прости таблото.Да му мислят енергото.Сега и за табло ще ни начисляват в сметките.Тия пишлемета и в джоба ми бъркат!*** живота!
79
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 15 години
Имате ли някаква информация какво е станало с таблото??? За тези вече е ясно. Нямали каски и свидетелство за правоуправление, а фазомер имали ли са???
78
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не е злоба,страх за живота ни това е.
77
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 15 години
kva e taq zloba be ..kvo vi stava q se stegnete malko mizernici takiva ...bravo nomer 73 ;)
76
0
 
0
 
! Отговори
Дух Димиев преди 15 години
voltage казваш че не се качва човек на мотор за да се претрепе.Но се качва на мощен мотор за да се порадва на скороста.А както знаеш скоростта убива. Бтв един колега доло каза нещо интертесно.Защо рядко чуваме за загинали рокери,а за малки пишлемета с пистови мотори всеки ден четем?
75
0
 
0
 
! Отговори
и ловец съм и рибар преди 15 години
а мотора имал ли е демпфер? :) :) :)
74
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
знаеш ли защо? защо? защо?ще попиташ: защо ли?ще ти кажа: защо.защото следващия път, без всякаква причина и напълно случайно някой, когото познаваш, ще се окаже на пътя на лайнярите, решили да сложат край на живота си, и този случйно озовал се там човек няма да има право на избор.ето, затова.
73
0
 
0
 
! Отговори
voltage преди 15 години
1. ти познаваш лично съпругата на Дими и за това си сигурен че тя се вайка в момента или просто си пишеш да минава време ? 2.Не е стойностно да се качиш на мотор и да се претрепеш , още по малко да претрепеш някой друг.Но с друга цел се качвам на мотора, аз и всички мои приятетли и познати които карат мотор.3.Много е хубаво това което си искаш. Но за съжаление няма да се случи ако по улиците спрът да се движат двуколесни.Напротив броят им ще се увеличава, това е глобално явление причинено от множеството предимства на двуколените МПСта в градски условия.ПП. Съболезнования на близките на загиналите.ПП2. За всички мразители на двуколесните, човек на мотор, на скутер, или каквото и да е двуколесно превозно средство е човек със нищо по различен от вас самите, недейте с лека ръка да погребвате, забранявате и да лепите етикети.Утре и вие може да се окажете от другата страна .
72
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Каквото сам си направиш... Добре че не са убили и невинен човек.
71
0
 
0
 
! Отговори
dido преди 15 години
a we boklyk zna4i da sa iz4istqt ylicite da ti maikata prosta
70
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Жалко! Млади момчета.. Ама то още като се качиш на мотор си подписваш смъртната присъда... :(
69
0
 
0
 
! Отговори
jorkata преди 15 години
zarvori si prozoreca ,ne6tasnik kak moje da govori6 taka, da po4ivat v mir mom4etata, a kato tolkova ti se spi ......na oniq svqt 6te ti e po tiho mi se struva!!!!!!!!!!!!!!
68
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
ама да си се трепат само те ***..аз познавам толкова стари рокери.. и до са всички са живи...само еи такива *** които се качват не само на мотори но и на коли са опаасни бе хора за околните..и затова ама хич не съжалявам за тях
67
0
 
0
 
! Отговори
Александър Мечковски преди 15 години
А ти Българино, поради що ненавиждаш и одумваш две невинни непознати за теб момчета ? И защо мразиш всички на мотори?Не разбираш ли, че не можеш да ги анатемосаш всички с думите "самоубийци" ? Нелепа смърт, наистина неразумна постъпка. И аз съм моторист и се гордея с това.Винаги съм екипиран и пак пострадах заради автомобилист на червено ! Защо не го анатемосвам ? Защото всички сме хора със семейства,мечти,приятели и всевъзможни интереси ! Мир на праха им ! :) Нека почиват в мир и отидат на по-добро место !
66
0
 
0
 
! Отговори
Дими Духа преди 15 години
Номер 63 не се прави разлика между случайте,но поне в единия случай (този на Дими) човека е имал мотор,книжка, направил е това в извън населено място. А в този случай просто няма как да кажеш инцидент.Всеки е виждал как профучават мотори в града от едно кафе до друго - 100-200 метра със скорости 2 пъти над позволената.Поне всеки един тук който някога е шофирал е псувал по някой моторист. Така че мир на праха им и все така по 1 по 2ма се изчистят улиците от такива .Естествен подбор се нарича това не смелост.