Купища пари в дома на подкупната магистратка

88 500 лева, 28 900 евро, 3270 долара и 400 грама злато са открити в дома на хванатата с подкуп Анелия Цветкова
18 юли 2008 09:59,
178
Купища пари в дома на подкупната магистратка
Задържаната шефка на Варненския административен съд Анелия Цветкова. Снимка: Булфото

Задържаната шефка на Варненския административен съд Анелия Цветкова все още е във Варна.

Снощи с прокурорска санкция е извършен обиск в апартамента на жената.

На различни места в жилището й са намерени 88 500 лева, 28 900 евро, 3270 долара и 400 грама злато.

Според източници, запознати с хода на досъдебното производство, намерените суми потвърждават подозренията за системно взимане на подкупи.

Цветкова беше задържана преди ден в момент на получаване на подкуп в размер на 10 000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
0
 
! Отговори
stelt преди 15 години
400-те грама злато са особено уличаващи:)))))))Това си е цяло състояние:)))))
137
0
 
0
 
! Отговори
Без думи преди 15 години
Искам да я видя как виси и приритва на някой площад за назидание. Как може китайците да бесят такива и за 5000 долара, а нашите мухлювци да не могат. Такива като нея представляват заплаха за националната сигурност. Това се нарича държавна измяна, а тя се наказва само със СМЪРТ.
136
0
 
0
 
! Отговори
stalin преди 15 години
Плачите за Крумови закони ви ***,долна, и крадлива и после нека каже някой,че били безпристрастни.
135
0
 
0
 
! Отговори
stalin преди 15 години
Плачите за Крумови закони ви ***,долна, и крадлива и после нека каже някой,че били безпристрастни.
134
0
 
0
 
! Отговори
anonimus преди 15 години
The Godfather подкрепям мнението ти
133
0
 
0
 
! Отговори
Незабравима авантюра преди 15 години
Току що видях, че си отговорила на Дон Муци. Чесно да ти кажа мисля си, че те базика, но все пак има право на един шанс, защото остава вероятност и да е сериозен. Но все пак дай шанс и на мен. Поне едно e-mail-че да дадеш??? Аз няма да се разочаровам от теб винаги търся хубавото в жената.........
132
0
 
0
 
! Отговори
scum преди 15 години
Любовни трепети във форума ?
131
0
 
0
 
! Отговори
Незабравима авантюра преди 15 години
Душата телефонче, скайпче или е-mail за връзка ще дадеш ли? Напълно съм съгласен с теб- нека първо да се опознаем и тогава ще си слагаме епитети. Опознай родината си за да я обикнеш! Позволими да те опозная за да те ...........!
130
0
 
0
 
! Отговори
аз 74! преди 15 години
Много мили думи, благодаря, това е изключително кавалерство, непознато за много от българите. Сигурно би ме намерил, но пък може и да се разочароваш, така че я по - добре си стои където си! Tzeluvki!
129
0
 
0
 
! Отговори
The Godfather преди 15 години
Направила се е на хитра и е спряла да "киха" на по-големите от нея и логично е била издънена.
128
0
 
0
 
! Отговори
The Godfather преди 15 години
Направила се е на хитра и е спряла да "киха" на по-големите от нея и логично е била издънена.
127
0
 
0
 
! Отговори
варненец преди 15 години
Да се разстреля на центъра на Варна!!!
126
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
125 е прав .За съжаление такива работи се случват и в Сандански РС , но има една поговорка " Гарван на гарван око не вади "За пореден път се доказва ,че в България закони НЯМА.
125
0
 
0
 
! Отговори
ПОДСЪДИМ преди 15 години
Когато съдийката ми четеше присъдата във Варненски Окръжен Съдхванах погледа на една от съдебните заседателки,който беше красноречив:"Разбирам бе момче,разбирам,че нямаш никаква вина,но какво да правя,като и аз къща храня-дадоха ми доста пари и сеизкуших."Кимнах и в знак,че я разбирам,но всъщност разбирах,че съм в пълна безизходица,защото и адвокатът ме беше предал.Тозислучай е доста стар преди 16 години.След това адвокатът стана об-ластен управител на Варна,а сега е в Парламента...
124
0
 
1
 
! Отговори
бойко кмета преди 15 години
нека да проверят и г-жа Точкова от ХОСАвтор: Иван Сопотски Дата: 18-07-2008 14:01Тази съдийка Анелия Цветкова не може да се мери по корупция и богатства с председателката на ХОС г-жа Точкова или с г-жа Севдана Овчарова,бивша председателка на Свиленградския РС а сега" успешна" адвокатка и една от най-богатите жени в Свиленград и Хасково.Ако ДАНС ги изтръска що милиони ще изкочат наяве!!! Но районната и централна МАФИЯ сигурно няма да разреши,защото те винаги са обслужвали НЕЙНИТЕ интереси!!!
123
0
 
0
 
! Отговори
машка преди 15 години
сериозно? системно взимала подкуп?! доста странно, сигурни ли сте че е подкуп? да не са помощи за бедни съдии?! тази е торба с ла.на
122
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
След няколко дни ще прочетем :няма данни за злоупотреба със служебното положения, т.е. няма корупция.Госпожата ще бъде върната на работа.
121
0
 
0
 
! Отговори
Don Mutzi преди 15 години
Изобщо не си ***,дори съм сигурен че си повече от хубава.....искаш ли да си бием една среща? Ще дойда във който и край на БГ да си,какво да коментирам магистрати долни и подкупни,любовта движи света (((:
120
0
 
0
 
! Отговори
lili преди 15 години
Ей вие знайни и незнайни воини за права и свободи!Четох ,четох и май пречетох!!!Такава пушилка сте вдигнали!Това димна завеса ли е да не се вижда какво става във вашия двор???С такъв литературен език на който се изразявате наистина сме срам и позор!Стига сте плюли държавата ами се погледнете като единици в нея!!!!Само лаладжийски истории колкото да си начешете езика!Тази госпожа ако някога влезе в Сливенският затвор ще е на почит!Защото това е една държава в държавата ни със собствени закони които нямат нищо общо с тези отвън!!!!Там важи закона на джунглата!!!!Ако си силен(тоез добре подплатен от към финикийски знаци)и можеш да си позволиш лукса да имаш по 3 стека цигари си БОГ!!!Няма да и е лошо на жената!Колкото и да и конфискуват все ще и останат!!!Не си мислете драги събеседници,че това е наказанието!!!!
119
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 15 години
AI SEGA SI IBAHME MAIKATA! KOLKO LI IMAT PO GOLEMITE NA4ALNICI ? NALI4NI STAVA VAPROS.ETO HORATA KOITO PREU SPIAVAT V BALGARIA!!!!