Купища пари в дома на подкупната магистратка

88 500 лева, 28 900 евро, 3270 долара и 400 грама злато са открити в дома на хванатата с подкуп Анелия Цветкова
18 юли 2008 09:59,
178
Купища пари в дома на подкупната магистратка
Задържаната шефка на Варненския административен съд Анелия Цветкова. Снимка: Булфото

Задържаната шефка на Варненския административен съд Анелия Цветкова все още е във Варна.

Снощи с прокурорска санкция е извършен обиск в апартамента на жената.

На различни места в жилището й са намерени 88 500 лева, 28 900 евро, 3270 долара и 400 грама злато.

Според източници, запознати с хода на досъдебното производство, намерените суми потвърждават подозренията за системно взимане на подкупи.

Цветкова беше задържана преди ден в момент на получаване на подкуп в размер на 10 000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами така е защото вместо да си търсят правата оФФцете варненски са си плащали като попчета. То е се едно да се надупиш и да викаш що ме е*ат..
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От снимката не личи да е имала угризения нито в раздаването на правосъдие, нито във взимането на подкупи...
56
0
 
0
 
! Отговори
кокошка преди 15 години
Номер 46 е учил сигурно"ветеринарна медицина"и е презаписвал няколко години,та са станали 7-8.Като краен резултат се е превърнал в *** с диплома.
55
0
 
0
 
! Отговори
San4o преди 15 години
Аз пък вервам в нейната виновност!ако са искали да подхвърлят улика нямаше да подхвърлят близо 200 000 лева 50 000 защото после няма да си ги приберат ... второ знае че банковите сметки се проверяват и там не е сигурно не може да инвестира в имоти и коли защото далаверите стават очевадни и пести за черни дни... да не говорим че е задържана по време да вземане на подкуп.
54
0
 
0
 
! Отговори
Koko преди 15 години
41 ти или си пристрасна към случая или си много ***. Да си чувала за ирония, защото като прочетеш 18 точно това се разбира, т.е точно обратното на това което ти разбираш. Наистина ли има толкова *** кокошки или се правят на *** като мислят, че така са по интересни???
53
0
 
0
 
! Отговори
Haralampi преди 15 години
Преди година бях на дело във Вн. Окр.Съд.Съдийката (да не и казвам името) беше с къса пола и беше седнала така, че и се виждаха ...А в тоалетната на съда имаше надпис:НА ВСИЧКИ СЪДИЙКИ ДА ГО НАБУТАМ В РУНТАВИТЕ ПУТАЦИСедмица след това надписът още не бе изтрит...
52
0
 
0
 
! Отговори
кокошка преди 15 години
Господине,най-искрено Ви съветвам да изкарате курс по елементарна граматика.Ако и в попрището,от което се препитавате,сте толкова неграмотен,нищо чудно,че държавата ни е в такова унизително състояние.Професионалните Ви аргументи няма да коментирам-смехотворни са...
51
0
 
0
 
! Отговори
rainbou преди 15 години
Взимам я веднага тая пухкава мангизлийка:-))))))
50
0
 
0
 
! Отговори
до съдията преди 15 години
Човече! Ти наистина ли го мислиш това???!!! Учил си 7-8 години (или преписвал - това е друга тема) за да крадеш, така ли? Че те *** и с основно образование си го могат това!Спомняш ли си как ти се казва предмета в университета - ПРАВО!!! От решенията ти зависят съдби и животи!!!Ти си срам и позор за правото и за юридическата система изобщо, мой човек, заради хора като теб системата в БГ не работи - трябва да ви изчистят от всички институции и тогава нещата може да се пооправят...Крадец нещастен!!!
49
0
 
0
 
! Отговори
Maria преди 15 години
Тази явно е добро прасенце. Всичко яде (то и личи де).... ама и не подбира и валутата...левчета, евро, доларчета........ добре добре се храни жената......... добра ***. А вие да не си мислите, че това са и парите......тези най-вероятно са от последната седмица........ тъкмо е щяла да ги внася в някоя друга сметка в някоя друга банка в Швейцария. Да е жива и зрава на мама кухавелката.........а в главата като зелка!!!!
48
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
TI SIGURNO NE JIWEESH W BILGARIA, AKO SE PROWERYAT WSI4KI SIDIISIGURNO 80 % SA PODKUPNII MI GOVORISH 4E TAZI JENA BILA INTELIGENTNA-VALYO TOPLOTO, I EDIN KUP KATO NEGO SASHTO SA INTELIGENTNI
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не мога да се съглася с мнението на 41. Тази жена нито е интелигентна, нито толкова умна. Тя е преди всичко нагла. На нея и повечето и колеги не им пука, те знаят че имат имунитет и в повечето случаи им се разминава. Знаят също така че хората предпочитат да си платят и да си затраят вместо да се стига до полиция и до разследване, защото това няма да им реши делото. И нека не се заблуждаваме че съдиите не са корумпирани, напротив те се имат за недосегаеми и са най-корумпираните от всички представители на съдебната власт. Най-корумпирани и най-нагли в деянията си, тая просто определено е прекрачила границата и се е самозабравила. а за да вземе подкуп така явно от въпростоно лице без да се подсигури говори за това, че не за първи път взема подкуп от него, явно му е писнало на пича да и дава и така. И накрая обиските се правят в присъствието на свидетели, особено при претърсването на жилището на съдийка, гарантирам че там освен прокурори е имало и адвокат на съдийката, така че няма начин как да е инсценирано и да са и подхвърлени парите
46
0
 
0
 
! Отговори
съдията преди 15 години
Какво толкова сте ревнали срещу колежката. я малко се засранете ,ако вие имахте възможност нямаше ли да вземате когато ви дават. Или понеже неможете сега я плюете. И на мен дадат ли ми как ще откажа вие с акъла ли сте. Един никакъв дребен магазинер си прави шмекери че ние които сме учили по 7-8 години ли. Стига сте плюли съдебнта ни система, това че вие неможете неозначава че сте света вода ненапита.
45
0
 
0
 
! Отговори
Стойчо преди 15 години
защо хората са толкова невъзпитани да нахалстват, като си искат пари? Не им ли е унизително? А не им ли е гадно също така като прецакват някой друг за да облагодетелстват себе си? Също така как може да са те поставили да изказваш правда, а да наказваш неправилно и то не защото имаш грешна информация или някакъв вид заблуда, ами защото ще вземеш пари? Не разбирам! Кога всички ще станем по-възпитани???? И кога ще си правят хората услуга за да помогнат, а не за да очакват облага????! Май звуча малко като набожен .... а бе .... смотани сме!!!!! Кога последно сте се замисляли за някой дали му пречите?
44
0
 
0
 
! Отговори
мислител преди 15 години
Така, прочетох писанията по-нагоре. Ако вкараме губернатор от вън - кой ще му изпълнява разпорежданията - пак ние. КОй Ще му е контролен огран пак от нас-следователно не става тая. И полицаи да дойдат война ще стане, но ме съмнява че и те ще станат като нас. Примери колкото искаш. Всеки му се благва баница като нама кой да я дръпне, всеки има гъзинка да храни. Предлагам генерално да ни пръснат в ЕС има 25 държави ние сме 7 мил. пада се по 1 град 280 000 на държава в по големите може и по 2 така по ще станат нещата - няма България няма проблеми, а там като идем щем не щем ще изпълянваме законите на другите държави инъче тук всичко си е същото. А за промяната на съзнанието трябват поне 40г/почерпено от библията/.
43
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 15 години
Невинна, ама че смехория голяма тога кой е виновен може би бай Стамат на село дето пасе овцете.
42
0
 
0
 
! Отговори
kriss88 преди 15 години
Да не си мислите че не са знаели че взима подкупи а? Знаели са много отдавна тя просто е една от избраните за показно пред ЕС че видиш ли ние сме се стегнали и се борим с корупцията... същата работа като с Маргините...няма да се оправиме и след 100 години ей!!!
41
0
 
0
 
! Отговори
коментираща преди 15 години
И аз мисля като пост 18 - Наско, че парите са подхвърлени и е инсценировка. И ще се аргументирам, първо, тази жена е съдия, та се предполага, че е интелигентна, а един умен човек, решил да вземе толкова пари подкуп няма да го направи нито лично, нито в заведение, обикновенно такива неща се правят чрез няколко лица и доста тайно и конспиративно. Второ, съдиите взимат доста прилични заплати, за да се унижават по подобен начин. Трето, ако е решила някое дело не както е искал един добре облечен бизнесмен например и е нарушила сериозни бизнес - интереси, то той е решил да я дискредитира по този долен начин. Четвърто, в България по всякакъв повод всеки може да те омаскари, пък после *** докажи, че "нямаш сестра". И накрая, кой държи толкова пари у дома си в днешно време, особено като се знае, че е съдия, трябва да нямаш акъл, за да имаш толкова пари "под дюшека". Така разсъждавам аз и ще ви кажа, че нито защитавам тази жена, нито я познавам, просто се чудя как скалъпват такова показно обвинение съшито с бели конци.
40
0
 
0
 
! Отговори
кокошка преди 15 години
Няма ли кой да я ожали нещастната жена-ще й вземат като едното нищо джобните за седмицата!!!Ей,лоши хора,бе!
39
0
 
0
 
! Отговори
глупчо преди 15 години
Сега разбирам защо казусът ни е решен в полза на ответника.Мама им охранена.