Поляк бесня в Слънчев бряг, стреля по таксиджии

62-годишният полски турист имал пистолет и електрошокова палка
13 сеп 2008 15:08,
44
Поляк бесня в Слънчев бряг, стреля по таксиджии
Снимка: Булфото

Вчера около 22.30 часа в бар в курортен комплекс “Слънчев бряг” влязъл мъж, който започнал да досажда и пречи на работата на персонала.

При опита на управителката на заведението да разговаря с него, мъжът я нападнал с електрошокова палка и започнал да й дърпа чантата.

Намиращите се на мястото на инцидента двама таксиметрови шофьори прогонили нарушителя.

След около 15 минути мъжът се върнал, като отново носел електрошоковата палка и пневматичен пистолет.

Направил опит да включи палката, но тя не проработила и тогава започнал да стреля с пистолета, като наранил със сачми единия от шофьорите в главата и ръката.

Изпратеният на място полицейски екип на РПУ – Несебър е заловил извършителя (62-годишен полски турист) в близост до хотел “Тракия”.

Той е задържан за 24 часа. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
31
 
! Отговори
Мамантос преди 15 години
Типично панско поведение.
22
0
 
31
 
! Отговори
Rado преди 15 години
пневматичен пистолет или AirSoft се продават свободно на всякъде нужни са само 18 години...води се пистолет за самозащита но от разстояние 1-5 метра може да счупи ребро ако топчето е с по голям размер ..
21
0
 
31
 
! Отговори
BenSherman преди 15 години
Номер 20 само лекичко да те поправя... ЧОВЕК КАТО ИМА ПАРИ.. НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА ,НЕЗАВИСИМО КЪДЕ СЕ НАМИРА!
20
0
 
31
 
! Отговори
PLUX преди 15 години
Kolega toi ot tyka si go e kupil nali znae6 4e v Bulgariq kat imash pari nqma nevuzmojni ne6ta a 4oveka nemoga da go sudq moje da e imal pre4ina za tezi deistviq ..
19
0
 
31
 
! Отговори
Sven преди 15 години
Интересно,как са пропуснали на границата турист с оръжие?Нямам думи...
18
0
 
31
 
! Отговори
average bloke преди 15 години
е.ати правописа
17
0
 
31
 
! Отговори
average bloke преди 15 години
Здравейте Пи.ки и Пичове ,стига сме се занимавали с глупосто . Първо това е тедненциозна журналистика не е новина. Второ не може да обобщаваме хората , поляците са алкохолни петна , немците били такива , руснаците онакива. Това са пълни глупости . Не можем да даваме характеристика на цяла нация от постъпките на 5 , 10 или даже 1000 индивида. Би трябвало да има закон и ред. Който не го спазва си носи последвстията. Дали е поляк , англичанин , *** сънародник или "бакшиш".Според мен е грозно да се дават определения на цели нации . Между другото българите сме много по-засегнати от подобен род обобщения . Лек ден и приятен уикенд
16
0
 
31
 
! Отговори
Тединка преди 15 години
Тука има само коментари на някъкви слабоинтелигентни хора. В каква страна живеем??
15
0
 
31
 
! Отговори
Емел Етем преди 15 години
Преди 3-4 години полски турист се беше.. изходил на терасата на хотел / ресторант Чайка в к.к. Св.константин и Елена в знак на протест срещу лошата храна, която беше предварително платил. И това е вид оценка на туристическия продукт...
14
0
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
Поляците са най-лошите туристи! Идват у нас, пият като съдрани и в нахалството си твърдят: "Ние сме на почивка и в България ще правим каквото си искаме"! Аларми и наглост безкрай.
13
0
 
31
 
! Отговори
куку преди 15 години
Това ще става с всички нас,след като тук идват най-големите *** от цяла Европа!Миналата година на плажа един поляк лажеше и целият беше в лиги.УЖАСНА ГЛЕДКА! Всички идват тук на алкохолен и секс туризъм.Започнете да обръщате внимание на българите и се оптайте да ги върнете в нашите курорти,а престанете да лижете на тези ***.Сажалявам за жената,но за всичко са виновни туроператорите,че за 200 euro и си дават г.......е.
12
0
 
31
 
! Отговори
BenSherman преди 15 години
До колкот и аз съм запознзат се пише сАчми...
11
0
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
koi go znae toq k1f e na sunny idvat samo nqkvi bednqci ot germaniq rusiq pol6a 4ehiq 6oto tuka im e eftino i se mislqt za vipove
10
0
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
Е, ако си от "phonetic" поколението - имаш право да го пишеш както си искаш - там няма " Ъ". Те и останалите букви, не ви трябват много....май !
9
0
 
31
 
! Отговори
BenSherman преди 15 години
А бе, вие прочетохте ли новината, или по заглавието си пишете глупостите.. Хората са наритали някакъв *** поляк а вие ще му направите *** на тоя с думите си.. Айде преглътнете и се замислете българи ли сте , поляци ли сте, дупедавци ли сте!
8
0
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
Трий трий!
7
0
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
Na nomer 3 da mu kaja 4e e pulen ***!!!Za si4ko li triabva da vikame policia?!Ne mojem li sami da si se spraviame s problemite?!Strahlivec(vka)!
6
0
 
31
 
! Отговори
Стрелец преди 15 години
Много правилно е направил! Бакшишите са най-долната и *** кастова прослойка в БГ. Не им ползвам и кирливите услуги повече от година вече. Не мога да давам пари на такава ***. Жалко, че поляка не е изпогърмял повече от тях.
5
0
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
Мислиш, че сЪчми е по-правилно, но грешно мислиш...Пише се точно сАчми!
4
0
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
Слънчев Бряг - брега на и бедни туристи - пияници! Нека да фалира и да сринат всичко, та после от начало както трябва!