Брат на шеф в ДАНС замесен в афера с общински терен

Борисов даде на прокуратурата фирмата „Сида - С“ заради опита й да сключи незаконна сделка с общински терен
6 окт 2008 22:12,
10
Брат на шеф в ДАНС замесен в афера с общински терен
Борисов даде на прокуратурата търговското дружество „Сида – С“. Снимка: БГНЕС

Кметът на София Бойко Борисов е изпратил до градския прокурор Николай Кокинов сигнал за опит за незаконна сделка с общински терен от 14 декара в жк "Стрелбище" (местностите Хиподрума и Стрелбище).

След получен сигнал в Столичната община и направената проверка в деловодството на общината и в район "Триадица" е установено, че никога не е сключван договор за продажба между Столичната община и фирмата "Сида – С" ЕООД.

В представения от фирмата договор за продажба е фалшифициран подписът на кмета на София Бойко Борисов.

По-късно в понеделник проверка на агенция БГНЕС установи, че фирмата, която е замесена в аферата със сделката с общински терен в „Стрелбище“, е собственост на Петър Иванов Драшков.

Петър Драшков е брат на заместник-председателя на Държавна агенция „Национална сигурност“ генерал Иван Драшков.

Според фирмените регистри едноличен собственик на фирма „Сида – С“ е Петър Иванов Драшков, уточнява БГНЕС.

„Сида – С“ е регистрирана през 2004 година в блок 3 на столичната улица „Райко Алексиев“ 26.

Предметът й на дейност е архитектурни и инженерингови решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
+- преди 15 години
Петър Драшков е брат на заместник-председателя на Държавна агенция Национална сигурност генерал Иван Драшков. -новият батко...леле в каква държава живеем?!? Предлагам, всички ония които имат братя да не им се давата високи държавни постове ;)
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Яааа, пак Батко .......
7
0
 
0
 
! Отговори
Ние преди 15 години
Всички!
6
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
"Унгарският министър на транспорта, телекомуникациите и енергетиката Пал Сабо и директорът на държавната железопътна компания Ищван Хайнцингер обявиха, че напускат постовете си след днешната тежка железопътна катастрофа, при която загинаха четирима и бяха ранени 26 души, предаде АP.Катастрофата станала, когато бърз влак, пътуващ по линията Дебрецен-Будапеща, ударил последния вагон на малка ж.п. композиция на гара Монориердо, на 40 км югоизточно от столицата. Според говорител на държавната железопътна компания Унгарски държавни железници (УДЖ) е възможно злополуката да е причинена от неизправна сигнализация.Премиерът Ференц Дюрчани е приел оставките им."В България хора изгоряха като факли..Случаят още е неразкрит!...................................... ...Някой има ли тълковен речник?Един чичко по телевиията говореше за политическа отговорност, морал.. Ама какво значат тия думички? Не сме ги учили в училище..
5
0
 
0
 
! Отговори
spass преди 15 години
ДОЛУ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!
4
0
 
0
 
! Отговори
rapa преди 15 години
А бе г-н Борисов да не сте рекламно лице на PVC дограма.....;-)))
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само той прави нещо,за да ги извади от играта.Дано успее!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всичко това е дрън-дрън, Бойко Борисов ходи на консултации с активисти и лидери на БСП за да договорят следващото управление. Бойко иска да изкара след парламентарните избори, че е нямал друг изход, освен да се коалира с БСП, но цената на тази бъдеща коалиция е да се отстрани ДПС от власта за дълго, а от БСП не са съгласни да обърнат гръб на досегашнтите си приятели ДПС, ето защо Бойко сега играе циркове, а се среща с пратеници на Станишев и иска да гипсира коалицията с червените отсега. Като стане заверата, бойко ще разпусне ГЕРБ и ще се кандидатира за президент 2011г и хем той доволен, хем *** на власт. Схванахте ли сега измекярщината на новия месия бате ви Бойко? Вече се е наговорил с БСП.Всички ще предаде и продаде, това е!
1
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Поредно доказателство, че Живков е отгледал добри професионални престъпници. Единият брат - промишлен шпионаж, другият брат специалист по имотите - минал през БОДК, където се стопанисват жилища за дипломати. Подправка на подпис, подправка на документ, дали единият брат е помогнал на другия брат с ресурса на поверената му агенция? Просто е крайно време някой да ги извади от играта, иначе финансовият ураган ще мине през Европа и ще затрие България за пореден път.