Жена залята с киселина при грабеж в София

32-годишната Петя Стаевска е в "Пирогов" с трета степен изгаряния по лицето
10 ное 2008 18:05,
148
Жена залята с киселина при грабеж в София
Петя Стаевска. Снимка: Булфото

32-годишна жена е залята с киселина около обед на булевард "България" при грабеж, съобщиха от МВР.

Инцидентът станал в магазина, където жената работила.

Полицията издирва извършителя, който успял да задигне чантата й.

Пострадалата Петя Стаевска е управител на мебелна къща "Богдан мебел".

Настанена е в "Пирогов" с 15% изгаряния на лицето, гърдите, шията и дланите на ръцете.

"Засегнати са клепачите й, но очите не са пострадали", съобщи проф. Огнян Наджийски, началник на секцията по изгарянията в болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
baj_Fyj преди 15 години
Не знам каква е,обаче на снимката виждам солариумна ***,с ботокс,със синтетична мусура(силикон в устните) и керамична усмивка. Пак казвам,не ме *** каква е,с какво се занимава,и какво са и направили. Аз съм си жив и здрав...
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е МЕДИИТЕ ДА СЪОБЩАВАТ КАК СА ЗАЛЕЛИ НЯКОГО СПОРЕД " ПОСЛЕДНАТА МОДА" И ЧЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОБИКНОВЕНО НЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАЛОВЯТ.АМИ ТОВА НЕ Е ЛИ ПУБЛИЧНО ПООЩРЯВАНЕ ЗА ДРУГИ ИЗМЕТИ, КОИТО СА ЗАМИСЛИЛИ СЪЩОТО.ПО НЕ ДА НАМЕРЯТ ДРУГ НАЧИН ЗА СЪОБЩАВАНЕ,БЕЗОБРАЗИЕ!!!
26
0
 
0
 
! Отговори
Sgt.Hale преди 15 години
Полията пак ще се опита да прикрие поредното разчистване на отношения.... ти държавата
25
0
 
0
 
! Отговори
Тони преди 15 години
Вие всички които пишете че го заслужава и че е заради далгове и тем подобни сте ***!!! аз лично не бих го пожелала и най големия си враг... а вие си помислете - ако това се случи на вас или на някой ваш близък човек или познат ... така ли щяхте да говорете... съмнявам се ... няма значение каква е и какъв бизнес има все пак е човешко същество... а този който и го е сторил е *** като всички вас които пишете така за нея и за всички жертви на киселината!!!!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
made in BG
23
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 15 години
Слушах го това по новините на бТВ и ми стана нещо много интересно. Свидетелка каза, че момче с качулка я е чакало около 2 часа пред входа. Та въпроса ми е КАК МОЖЕ ДА НЯМА НИТО ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК С МАЛКО АКЪЛ В ГЛАВАТА, КОЙТО ДА СИГНАЛИЗИРА НА ПОЛИЦИЯТА? КАКВО ПО-ПОДОЗРИТЕЛНО ОТ ТОВА МОЖЕ ДА ИМА?
22
0
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
Създателите на една от компаниите за мебели в България - "Богдан мебел", са инвестирали близо 3 млн. лв. в новото бизнес начинание - изграждането на изба и производството на вино с марката "Зейла" (Zeyla). Информацията съобщи Петя Стоевска, която е собственик на новата изба "Копса" край Карлово.
21
0
 
0
 
! Отговори
Гоце ТРИПЕРА преди 15 години
Тая мама колко ли дудуци е направила а на бай ГОЦКО не!!!!ТАКА ЛИ????
20
0
 
0
 
! Отговори
Чапаев преди 15 години
За такива *** трябва публични пресъди,хващат го и в казана с киселина,и след тнова нека и други да заливат пак с киселина,или присъдата да му бъде предаване на роднините,нека те да раздаватправосъдие.
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Що за *** може да направи това? Каквото и да е направила не е това начинът. Въпросният трябва да бъде хванат и да не излиза до живот от пандиза.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
a be dali ima da dava dali ima da vzema ama tova e pak to4no na jena e basiii
17
0
 
0
 
! Отговори
78 преди 15 години
Бе човече как определи че е ку..а ?И заслужава ли заради това сега да ходи обезобразена ? Такова недоразвито мекотело като теб заслужава да му топнат оная работа в киселина !Не ,че ще е голяма загуба за човечеството липсата на твое потомство ,а просто да усетиш каква е тръпката ! След което вече няма да си същия човек -бъди сигурен!
16
0
 
0
 
! Отговори
знаехси преди 15 години
Познайте коя е ? с кой има земане даване ? С какво се занимава освен това което пишат и после лейте сълзи То е ясно че тея де са го направили и те неса стока но??? А грабеж-а? си е исциниран Друга е пречината и едва ли ще ви я кажат ама нейсе А като дама ?? Е неможе да е дама след като е замесена в много мръсни зделки и тн но и да ви кажа няма смисъл С една дума ЗАСЛУЖАВА СИ ГО НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО !!!!!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Каквото и да е направила ,каквито и прегрешения да има евентуално-тази жена не заслужава по такъв ваврварски начин да постъпват с нея!!Само пълен морален *** с деградирала съвест може да посегне на жена !
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен следовател преди 15 години
КАМЕРИ И ПАК КАМЕРИ и всичко ще е по-ясно, нали? Иначе язък за дамата...трепач е!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако това е Петя Стаевска, значи е била на 32 преди най-малко 15-ина години...
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дори и да е дължала пари - този който го е извършил И този, който го е поръчал - да бъдат и те заляни.Егати съдистичната държава егати... от къде пък се извъдиха всички тея ***, това трябва да си мъртъв в душата си за да извършиш такова нещо, пък за колкото пари ще да е.
11
0
 
0
 
! Отговори
Bay Mile преди 15 години
Откраднала е някоя друга хилядарка от спонсора си , която не искала да върне и ето как човека си отмъщава хаха ; ) То си й личи - пълна ку**а ;D
10
0
 
0
 
! Отговори
anty преди 15 години
как може бе. това не са хора
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Жестоко е това!!! Да го хванат и да го вкарат в затвора там при *** и ше му дойде акъла у главата!!! Но тука всеки си прави квото си иска....Взима и чантата , но да я залива тоя е бил психопат ***...